آی پی امداد
abtahi

مشکل: سرمای کم دریخچال فریزرسایوان

mehrdada

کاربر
2010-02-06
75
285
باسلام خدمت اساتیدمحترم بنده تعمیرکاربازنشسته تلوزیون هستم مدتی پیش قسمت فریزرسرمای آن کم شده بود به تعمیرکارمرااجعه...وایشان تایمروترموفیوزوترمودیسک راتعویض کردندناگفته نماندقبل ازتعویض قسمت اواپراتور فریزربرفک زیادی زده بود که توسط سشواربرفک هارا ابکرد..والمت راهم ابتدابایکسره کردن امتحان کرده که مطمآ شدکه سالم است وپول زیادی هم گرفت....سرمای فریزر خیلی خوب شدامااچندروزبیشترادامه نداشت ودوباره سرمای ان کمشد.به تعمیرکار مراجعه کرده معلوم شددوباره اواپرااتوربرفک زده مجددآبرفک هارااب کردوجای ترمودیسک راکه به لوله سرما وصل بود تغیرداده به قسمت پائین تراواپراتوروصل نمود.درحال حاظرسرمای فریزرنسبت به باراول روزهای خیلی زیادتری سرما ادارد امانکته مهم اینکه .احساس میکنم برفک های اواپراتوربه مرورآب نمی شودکه روی تشتک موتوربریزدوانراخنک کنددرحالی که به فواصل حدودآ3الی4روزیک باراب میشود به طوریکه ازتشتک سرموتورسرریزکرده وکف اشپز خانه راخیس میکند ونگران سوختن احتمالی موتور هستم دراین موردراهنمائی فرموده به نظرشمامحل استقرار ترمودیسک راتغیربدهم.....نتیجه بخش هست متشکرم

wat

کاربر vip
کاربر
2014-05-10
49
71
با سلام ترمودیسک و ترمو فیوز را چک نمایید .که دارای دماهای مختلفی بوده فک کنم از 5 تا 15 درجه باشه وقیمت زیادی نداره تقریبا 4 هزار تومان ودر جای مناسب یا جایی که کارخانه قرار داده قرار بده احتما دارد تایمر دیفراست تعویض شده جنس مرغوبی نبوده و خراب شده باشد که قیمت اون هم حدودا 20 تومن باید باشه تعویض نمایید. موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehrdada

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
مشکلات ذکر شده شما مربوط به یکی از قطعات تعویضی بوده ولی تعمیرکار چون تشخیص نداده هرسه را عوض کرده.نشت آبه به قسمت الکتریکی بغل موتور باعث سوختگی خواهد شدمیتوانید لگن روی موتور را با نمونه بزرگتر عوض کنید ویا حتی با اتصال شلنگ به سر لوله درین آنرا به سیفون وصل کنید مثل کاری که برای کولر گازی میکنند
اگر زمان دیفراست چند روز یکبار ایست تایمر را با نمونه مکزیکی سفیدعوض کنید،این تایمرها ضمن کیفیت عالی دارای زمان 6 ساعت کار و21 دقیقه ذوب برفک اند که ایده آل است
مشکل عمده در سایوان قوس کاور جلویی اواپراتور فریزر است که باعث ذوب برفک ناقص وفرار گرما میشودیعنی بعد حدود چند هفته با اینکه همه چیز سالم است برفک میزند،بنده دز زمان گارانتی با فویل آلومینیوم وویونولیت باریک (یا مشابه آن) این فاصله را پر میکردم که عالی میشد
ترمودیسک ها عملکرد مشابه ایی دارند وبهتر است در فاصله دورتری از المنت قرار گیرند در سایوان در ابتدای اواپراتور ومحل ورود لوله مویی مناسب است(مثل الکترو استیل)
لاستیک درب چک شود

mehrdada

کاربر
2010-02-06
75
285
باتشکر ازاستادان...وات....وزبردست چگونگی تعویض لگن روی موتور[ایاجوش خرده یانه] ومحل تهیه انراتوضیح بفرمائید...ساکن تهران هستم باسپاس فراوان

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
باتشکر ازاستادان...وات....وزبردست چگونگی تعویض لگن روی موتور[ایاجوش خرده یانه] ومحل تهیه انراتوضیح بفرمائید...ساکن تهران هستم باسپاس فراوان
با چسب چسبیده وگاهی حالت کشویی دارد،از قطعات یدکی لوازم سردکننده تهیه کنید یا از یک ظرف آلومینیوم (ابتکاری)استفاده کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehrdada
بالا