آی پی امداد
abtahi

مشکل: ساید دوو

تکنو آوازه

کاربر
2016-03-03
3
0
سلام چند روزه متوجه شدم درب یخچال یا فریزر رو باز میکنم فن روشن نمیشه از برق کشیدم بعد چند ساعت روشن کردم راه افتاد امروز دیدم باز فن قطع شده و سرما بشدت کم شده.اگه از فنه لطفا راهنمایی کنید دقیقا کجا قرار گرفته بازش کنم.ممکنم هست دیفراست نکنه من متوجه نمیشم.باز کنم اگه دور فن یخ زدن باشه وبه پروانه گرفته باشه احتمالا دفراست نمیکنه .تجربه اش رو ندارم لطفا راهنمایی کنید.

HOSE IN

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-10-28
1,494
8,663
KARAJ
سلام
ابتدافن را خارج اریخچال چک کنید سالم باشه دصورت سالم بودن ازسالم بودن المنت اطمینان حاصل کنیداگربرفک زادیی خوب صورت نگیره فن کارنمیکنه

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
اقا خراب شدن فن اين محصولات به وفور ديده شده
اول مار ميكنن ولي بعد از كمي كاركردن و بروز رطوبت خراب ميشن
فنو تعويض كنين راحتترين

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام چند روزه متوجه شدم درب یخچال یا فریزر رو باز میکنم فن روشن نمیشه از برق کشیدم بعد چند ساعت روشن کردم راه افتاد امروز دیدم باز فن قطع شده و سرما بشدت کم شده.اگه از فنه لطفا راهنمایی کنید دقیقا کجا قرار گرفته بازش کنم.ممکنم هست دیفراست نکنه من متوجه نمیشم.باز کنم اگه دور فن یخ زدن باشه وبه پروانه گرفته باشه احتمالا دفراست نمیکنه .تجربه اش رو ندارم لطفا راهنمایی کنید.
در این مدل ها به خاطر فاصله داشتم فن از لوله ها احتمال در گیر شدن پروانه به یخ وجود ندارد-فن در پشت کاور فریزر قرار داره وبا باز کردن قسمت بالایی وسپس پایینی کاور در میاد البته حتما قبلش یخساز رو که در سقف کابین هست باز کن کخ دو تا پیچ داره وسیم هاش رو از زیر نگاه کنی با سوکت متصله وجدا میشه...فن این مدل ها در سرما گیرپاچ میکند ولی در محیط عادی کار میکند وسالم است... 2200 دور براش بخر-خرابی رله روی برد وکلیدرب ندرتا رخ میدهد وباعث عدم عملکرد فن میشود

تکنو آوازه

کاربر
2016-03-03
3
0
مشکل با تعویض فن حل شد.*****آب هم عوض شد. چراغ *****و چطور برگردونم به حالت نرمال؟

بالا