سلام
من می خواستم یه وسیله درست کنم تو مایه های تست لامپی برای تشخیص وجود ولتاژ داخل خطوط تلفن.
(یه چیزی مثل همین تلفن های تستی که مسئولین تعمیرات مخابرات دارن و از داخل تابلو خطوط رو چک میکنن)
Thanks Lot
این ولتاژچقدره
میخوام با این وسیله مطمئن بشم که یک خط تلفن کاملهه سالم و قابل استفاده هست
سلام ازدوتا الیدی استفاده کن پایه های الیدیها را موازی کن اند الیدی اول روی کاتد الیدی دوم وکاتد الیدی اول روی اند الیدی دوم فقط وجود 50 ولت خط رانشان میدهد.
سلام صرفآ جهت تست خط تلفن هست واگر یکی ازالیدیها روش شدخط سالم هست من چند سال هست داخل یک سه شاخه تلفن تعبیه کردم وبدون ولتمتر یاتلفن خط راتست میکنم.میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون چیه؟ عملکرد این ترکیب ال ای دی ها چیه و چه فایده ای داره؟
سلام صرفآ جهت تست خط تلفن هست واگر یکی ازالیدیها روش شدخط سالم هست من چند سال هست داخل یک سه شاخه تلفن تعبیه کردم وبدون ولتمتر یاتلفن خط راتست میکنم.
سلام صرفآ جهت تست خط تلفن هست واگر یکی ازالیدیها روش شدخط سالم هست من چند سال هست داخل یک سه شاخه تلفن تعبیه کردم وبدون ولتمتر یاتلفن خط راتست میکنم.
سلام دوست عزیز. عرض کردم عملکردش رو توضیح بدین. یعنی بفرمایین چطور ولتاژ 50 ولت مستقیم
دوست عزیزم آقا مهران،جناب آقای شوکول : علت اینکه نمیسوزه به دلیل جریان پایین خط تلفن هستش ... چرا جریان پایین؟ به این دلیل که میدانید ولتاژ 60 ولت آدم رو برق میگیره و حالا ولتاز خط تلفن 50 ولت که هست و حتی یادمه تو کتاب مخابرات ما نوشته بود 80 ولت ... حالا فرض کنید جریان 0.5 امپر داشته باشه این خط تلفن آدم رو برق میگیره پس جریان کمی داره که ال ای دی رو نمیسوزنه