آی پی امداد
abtahi

سوال: ساختن تستر خط تلفن

artenos

کاربر
2016-01-23
38
63
سلام
من می خواستم یه وسیله درست کنم تو مایه های تست لامپی برای تشخیص وجود ولتاژ داخل خطوط تلفن.
(یه چیزی مثل همین تلفن های تستی که مسئولین تعمیرات مخابرات دارن و از داخل تابلو خطوط رو چک میکنن)
Thanks Lot

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
سلام
من می خواستم یه وسیله درست کنم تو مایه های تست لامپی برای تشخیص وجود ولتاژ داخل خطوط تلفن.
(یه چیزی مثل همین تلفن های تستی که مسئولین تعمیرات مخابرات دارن و از داخل تابلو خطوط رو چک میکنن)
Thanks Lot

سلام
وجود ولتاژ توی خط تلفن با مولتی متر هم قابل تشخیصه. تلفنهای تست مخابراتیها، یه تلفن کامله و تقریباً همه قابلیتهای تلفن رو داره. شما دقیقاً میخوای باهاش چیکار کنی؟

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
این ولتاژچقدره
میخوام با این وسیله مطمئن بشم که یک خط تلفن کاملهه سالم و قابل استفاده هست

ولتاژ خطوط تلفن شهری حدود 45 تا 50 ولت هست. البته همیشه داشتن 50 ولت به معنی ارتباط صحیح و بی دغدغه نیست اما توی بیش از 95% موارد قابل اتکاست. برای اطمینان کامل باید از یه تلفن استفاده کنی.

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
سلام ازدوتا الیدی استفاده کن پایه های الیدیها را موازی کن اند الیدی اول روی کاتد الیدی دوم وکاتد الیدی اول روی اند الیدی دوم فقط وجود 50 ولت خط رانشان میدهد.

میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون چیه؟ عملکرد این ترکیب ال ای دی ها چیه و چه فایده ای داره؟

ma1369

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-10
838
5,229
اصفهان- کهریزسنگ
میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون چیه؟ عملکرد این ترکیب ال ای دی ها چیه و چه فایده ای داره؟
سلام صرفآ جهت تست خط تلفن هست واگر یکی ازالیدیها روش شدخط سالم هست من چند سال هست داخل یک سه شاخه تلفن تعبیه کردم وبدون ولتمتر یاتلفن خط راتست میکنم.

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
سلام صرفآ جهت تست خط تلفن هست واگر یکی ازالیدیها روش شدخط سالم هست من چند سال هست داخل یک سه شاخه تلفن تعبیه کردم وبدون ولتمتر یاتلفن خط راتست میکنم.

سلام دوست عزیز. عرض کردم عملکردش رو توضیح بدین. یعنی بفرمایین چطور ولتاژ 50 ولت مستقیم

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK

سلام دوست عزیز. عرض کردم عملکردش رو توضیح بدین. یعنی بفرمایین چطور ولتاژ 50 ولت مستقیم

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
جناب آقای شوکول : علت اینکه نمیسوزه به دلیل جریان پایین خط تلفن هستش ... چرا جریان پایین؟ به این دلیل که میدانید ولتاژ 60 ولت آدم رو برق میگیره و حالا ولتاز خط تلفن 50 ولت که هست و حتی یادمه تو کتاب مخابرات ما نوشته بود 80 ولت ... حالا فرض کنید جریان 0.5 امپر داشته باشه این خط تلفن آدم رو برق میگیره پس جریان کمی داره که ال ای دی رو نمیسوزنه
دوست عزیزم آقا مهران،
1- ولتاژ خط تلفن 50 ولت dc هست و وقتی سیگنال زنگ میاد حدود 80 ولت ac داره.
2- این مصرف کننده هست که میزان جریان رو تعیین میکنه (البته تا حدی که منبع بتونه اون جریان رو تأمین کنه)
3- بنا بر فرض شما (جریان نیم آمپر) این جریان با ولتاژ 50 ولت برای سوختن ال ای دی کافیه! چون ال ای دی در حالت عادی حدود 15 الی 20 میلی آمپر مصرف میکنه و جریان 500 میلی (نیم آمپر) پدرشو در میاره.

بالا