آی پی امداد
abtahi

زنگ نخوردن آیفون تصویری وینتا vinta مدل CDV-4PNC/4PNCM

سلام و عرض ادب خدمت همکاران و اساتید عزیزم
رفتم خونه مشتری این گوشی آیفون رو آوردم هر کاری که بلد بودم انجام دادم زنگ نمیخوره
هوک عوض کردم
ایسی زنگ و تقویت صدا و خازنهاشون رو عوض کردم
از اولش هم صدای دهنیش اوکی بود الانم همونطوره
پتاسیومتر صداش خراب بود عوض کردم بازم تغییر نکرد
پایه یک و دو رو اتصال میدم تویه بلندگوی گوشی یه تقه میکنه و صفحه روشن میشه ولی صدای زنگی در کار نیست
۲۰۲۴۰۶۱۶_۰۸۱۱۴۳.jpg
۲۰۲۴۰۶۱۶_۰۸۱۲۱۱.jpg
۲۰۲۴۰۶۱۶_۰۸۱۲۲۳.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meigoon

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
826
2,662
تهران -شانکهای
با احترام
این برند وینتا با کوماکس فرقی نداره. رفع این مشکل کمی چالش میطلبه.اگه از سلامت آیسی زنگ و 386 مطمئن هستید قبل از هر کاری اطراف هر دو آیسی قلع مردگی ها رو چک کنید . اون خازن های بدون قطب سبز رنگ و عدسی ها تو این مشکل خیلی دخیل هستند.نوک هویه رو هم روی آیسی زنگ بزارید تا داغ بشه و زنگ رو چک کنید و اطلاع بدید .

با احترام
این برند وینتا با کوماکس فرقی نداره. رفع این مشکل کمی چالش میطلبه.اگه از سلامت آیسی زنگ و 386 مطمئن هستید قبل از هر کاری اطراف هر دو آیسی قلع مردگی ها رو چک کنید . اون خازن های بدون قطب سبز رنگ و عدسی ها تو این مشکل خیلی دخیل هستند.نوک هویه رو هم روی آیسی زنگ بزارید تا داغ بشه و زنگ رو چک کنید و اطلاع بدید .
ممنونم از وقتی که گذاشتید ولی جواب نداد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meigoon
درود
لطفا عکسی از برد تصویر بشکلی که سیمهای ارتباطی با سایر بردها مشخص باشه بگذارید
اون برد صوتی که عکس تکی گذاشتم مال خودشه
اینی که الان روی دستگاهه کوماکسیه امروز خریدم همه چیش درسته ولی صدای زنگش به شدت ضعیفه
اون پتاسیومتری که میبینید آویزونه به سیم سفید زرد وصله برای تنظیم صداس و مقدارش ۱۰ کیلو هست مال خودش خراب بود عوض کردم فعلا همینطوری وصلش کردم

پیوست‌ها

مشکل زنگ نخوردنش رو که هنوز پیدا نکردم برد کوماکسی انداختم دیدم صدا داره ولی میکرفنش کار نمیکنه محل سیم های گوشی رو روی برد بررسی کردم دیدم فرق داره جابه جاش کردم درست شد ، ولی صدای زنگش کم بود دیگه هر کاری از دستم برمیومد کردم بیشتر نشد پنلش فرسوده بود ، احتمال میدم صدای زنگش کم بود علتش اهم بیشتر بلندگوش نسبت به اهم بلندگوی کوماکسی بوده ، حالا میخوام جدی بشینم کل برد صوتی رو تحلیل کنم ببینم این زنگ نخوردنه علتش کدوم قطعاته ، اگه مدار برد صوتی رو دارین ممنون میشم برام بفرستید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
604
740
کوهبنان کرمان
درود. مهندس احتمال نداره ولومی که انداختین اهمش پایین باشه؟ برای اطمینان سیم اتصال بدنه ولوم رو کلا از ولوم جداکنید شاید اهم پایینه ولوم مثل کم کردن صدا از روی ولوم عمل میکنه. حتی میتونید یک صدای خارجی مثل صدای سیم AUX موبایل یا حتی صدای گیرنده دیجیتال به وسط ولوم (بامتصل کردن GND دوتا دستگاه به هم) بدید و بلندی صدا رو چک کنید. که درقسمت تقویت صوت مشکل داره یا ورودی صدا

بالا