آی پی امداد
abtahi

زنگ نخوردن آیفون تصویری سیماران

سلام اساتید گرامی. یه آیفون سیماران مدل HS40 هست که صدای زنگ نداره. با یه آیفون دیگه تست کردم و مشکل از برد هست.
20250220_160152.jpg
وقتی شاسی زنگ زده میشه تصویر میاد. صدای رفت و برگشت خوبه ولی صدای زنگ شنیده نمیشه. آی سی lm386 و یه خازن ۵۰ ولت ۰/۴۷ میکرو ۲۵ ولت ۴۷ میکرو هم تعویض شدن ولی درست نشد. لطفا میشه راهنمایی بفرمایین؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
به نام خدا
وقتی که زنگ زدید و کلید سلکتور روی وضعیت قطع نگه داشتید
پایه 3 آی سی 386 رو با پیچ گوشتی لمس کنید ببنید صدای،فون دارید

به نام خدا
وقتی که زنگ زدید و کلید سلکتور روی وضعیت قطع نگه داشتید
پایه 3 آی سی 386 رو با پیچ گوشتی لمس کنید ببنید صدای،فون دارید
سلکتور قطعش از نوع اثر هال هست. وقتی قطع نباشه اگر لمس بشه پایه ۳ آی سی ۳۸۶صدای خش خش از فون میاد و اگر سنسور اثر هال قطع باشه(با یه آهنربا اینکار رو میکنم) و پایه ۳ رو لمس میکنم صدایی از فون نمیاد

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
به نام خدا
RT0302 پایه 8 باید 3 تا 5 ولت داشته باشید
و پایه 1 زمانی که دکمه زنگ فشار میدید و نگه میدارید 3 ولت جاری بشه
چک کنید ببنید دارید

به نام خدا
RT0302 پایه 8 باید 3 تا 5 ولت داشته باشید
و پایه 1 زمانی که دکمه زنگ فشار میدید و نگه میدارید 3 ولت جاری بشه
چک کنید ببنید دارید
باشه چشم اینو چک میکنم اطلاع میدم. ولی وقتی دستی رو میگیرم کنار گوش و زنگ رو میزنم همزمان که تصویر میاد صدای زنگ بصورت خفیف از گوشی شنیده میشه. به خاطر همین احساس میکنم ای سی RT0302 سالم هست و ایجاد صدای زنگ میکنه. اما وقتی دستی سرجاش هست صدای زنگ ندارم.

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
پایه 5 آی سی 386 یه خازن 47 میکرو یا 100 میکرو به علاوه یک 0.47 چک‌بفرمایید .
میتونید خازن 47 میکرو 25 ولت که روی پایه 5 آی سی می باشد خروجی مستقیم بدید به یک بلندگو صدای زنگ چک کنید طرف دیگه بلندگو به منفی مدار

میتونید خازن 47 میکرو 25 ولت که روی پایه 5 آی سی می باشد خروجی مستقیم بدید به یک بلندگو صدای زنگ چک کنید طرف دیگه بلندگو به منفی مدار
هر دو این خازن ها رو تعویض کردم. یه خازن ۲۵ ولت ۴۷ میکرو و یه خازن ۵۰ ولت ۰/۴۷ میکرو و همچنین خازن ۲۵ ولت ۱۰ میکرو رو تعویض کردم ولی نتیجه ای نداشته متاسفانه. باشه چشم به بلندگو مستقیما وصل میکنم چک میکنم اطلاع میدم. ممنون از راهنماییتون

• Like

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,973
سلام
پیرو فرمایش همکارمون؛ خازنهای کم ظرفیت اطراف آیسی LM386 رو تعویض بفرمایید؛ مشکل از خازنها هست.

هر دو این خازن ها رو تعویض کردم. یه خازن ۲۵ ولت ۴۷ میکرو و یه خازن ۵۰ ولت ۰/۴۷ میکرو و همچنین خازن ۲۵ ولت ۱۰ میکرو رو تعویض کردم ولی نتیجه ای نداشته متاسفانه. باشه چشم به بلندگو مستقیما وصل میکنم چک میکنم اطلاع میدم. ممنون
سلام. عرض احترام. خازن ۲۵ ولت ۴۷ میکرو که به پایه ۵ آیسی متصل هست رو مستقیم به یه بلندگو وصل کردم و صدای خروجی نداشت. آیسی و کل خازن های اطرافش یه بار دیگه تعویض شد ولی متاسفانه مشکل حل نشد. به نظرتون RT0302 رو تعویض کنم؟

• Like

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,389
1,612
یه ترفندی بود برای این مدل بود دقیق نمیدونم با قطع کردن سیم قرمز از سوکت ۸ سیم صدای زنگ برقرار میشه شمارش j7هست

بالا