آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,430
اصفهان

sohil62

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-11-15
279
2,841
اصفهان
اقای اصفهانی من تا زمانی که عکس های (مغازه و تعمیرگاه و ازمایشگاه و .کارگاه .... ) شما را ندیده بودم فکر میکردم خودم خیلی به ابزار علاقه دارم و هیچ کس مثل خودم ابزار های عجیب غریب نداره ولی این عکس ها رو که دیدم ........
حالا که این عکس دیدم متوجه شدم شما هم ابزار جدید هم قدیمی دارید :D :32000000:
من که هر چقدر دقت کردم نفهمیدم این چیه ولی خیلی جالبه زده siemens و زیر نوشته 400 و کنارش علامت اگر اشتباه نکنم هدفون گوشی گذاشته حالا این هر چی هست یک ربطی به این علامت هدفون داره
 

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,430
اصفهان
با عرض سلام

کاملترین جواب را آقای رجبی ، داده اند
زحمت عملکرد این قطعه را بعهده ایشان واگذار میکنم
جناب رجبی
الحق که بسیار با تجربه هستید و مشخصه که ازقدیم با این وسائل ، سروکار داشته اید
 

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
با عرض سلام

کاملترین جواب را آقای رجبی ، داده اند
زحمت عملکرد این قطعه را بعهده ایشان واگذار میکنم
جناب رجبی
الحق که بسیار با تجربه هستید و مشخصه که ازقدیم با این وسائل ، سروکار داشته اید
با سلام :
ممنونم جناب اصفهانی .
البته به صورت جسته و گریخته دوستان اشاراتی کرده اند .
اون قدیم ندیما یادش بخیر .
این یک مولد برق 25 هرتز با دامنه ای به نسبت سرعت چرخش از 75 ولت الی 120 ولت می باشد که در اولین سری تلفن های خانگی بنام { تلفن مغناطیسی } در ایران رایج شد .
اساس کار این سیستم ها خیلی ساده ولی برای اپراتورهای خدمات دهنده { در اوایل شرکت سهامی تلفن ایران که متعاقبا به شرکت مخابرات واگذار گردید } پر درد سر و طاقت فرسا بود .
در این نوع سیستم هر فردی که نیاز به تلفن داشت لازم بود از محل استفاده { مبدا } تا مقصد که به سالن دستگاه مخابرات محل منتهی میشد دو رشته سیم اختصاصی برای هر شماره کشیده شود که یک طرف سیم در محل به یک تلفن مغناطیسی از همین نوع وصل میشد و سر دیگر سیم در سالن دستگاه مخابرات به یک دستگاهی بنام { سویچبرد } متصل بود و هر شماره برای خودش یک رله مغناطیسی که با ولتاژ همین دستگاه طوری راه می افتاد که با دریافت یک لحظه جریان از سیم درپوشی داشت که از قفل خود رها شده و زیر درپوش نیز کاغذ سفید دایره شکلی داشت که شماره مشترک روی این کاغذ نوشته شده بود .
اپراتور های سویچبرد بایستی دایم چشم به افتادن { یعنی باز شدن درپوش } ها توجه میکردند که زیر این درپوش نیز جای فیشی { ژاک یا مادگی } نصب شده بود .
با باز شدن این درپوش اپراتور موظف بود فیش مکالمه خود را به این مادگی فرو برده و با فشار کلید مکالمه ... با مشترک ارتباط برقرار میکرد . { فرضا مشترک ضمن یک سلام و دعا وخسته نباشید و از این چوبکاری ها :p:... درخواست میکرد که مثلا با فلان شماره { معمولا بنام هم رایج بود که فلانی را وصل کنید } سپس اپراتور !!! طرف دوم فیشی که ارتباط برقرار کرده را به شماره مادگی {ژاک } طرف مورد تقاضا فرو برده و یک زنگ میفرستاد تا انطرف با شنیدن زنگ تلفن جواب میداد بعد این اپراتور موظف بود که هر چند لحظه یکبار روی خط مکالمه وارد شود تا اگر مکالمه طرفین تموم شده !!! فیش های هر دو طرف را قطع نماید .
اما در کاربرد این دستگاه :
شوکر بی خطری هست برای شوخی یا اذیت و ازار افراد با همدیگر .
مخصوصا زرگران بخاطر چرخ دنده های ریز این دستگاه انرا به عنوان پرس شکل دهنده در طلا سازی بکار میبرند .
فرکانس خروجی این دستگاه 25 هرتز و حدود متعارفا 90 ولت برق متناوب دارد با جریان حداکثر 25 میلی امپر سینوسی شکل ....
اگر اوراقش کنید دارای دو عدد اهنربای قوی که خیلی ها دنبالش هستند .
یادمه دوچرخه سه تفنگ نشانی شیر خوابیده داشتم که دیناموی انرا باز کردم و بجایش از این دستگاه جا سازی کردم و لامپ مهتابی دایره شکل در شب دوچرخه رانی و اخ جوانی !!!... جالبترش اینکه پایه دوچرخه را میزدیم و با دست رکاب را میچرخاندیم و از ولتاژ تولیدی فوق { با استفاده از یکسوکننده های پره ای } باتری 90 ولتی رادیوی لامپی رایج انموقع را هم شارژ میکردم و یک قرون یا 50 دینار بابت شارژ میگرفتیم .
فکر کنم از من کافیست شما چه کاربردی را سراغ دارید .
{ یاداور شوم اون تلفن های معناطیسی هر مشترک یک باتری کتابی 4.5 ولتی داشت و برق مکالمه را تامین میکرد لذا اگر کسی بین دو محل { رایج بود بین انبار و دفتر خصوصی تاجران و طبقه دوم و سوم خونه با همدیگر مستقیما ارتباط داشتند جزیان زنگ تلفن های فوق را همین دستگاه و مکالمه نیز همون باتری 4و5 ولتی کتابی { جعبه ای شکل با دو فنر اتصال + - در بالا } ..
ممنون که یادی از گذشته ها کردین یادش بخیر ....
موفق و شاد باشید .


 

elnino909

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-12-03
964
4,814
با سلام
چند وقته پیش یک تلوزیون پارس شاسی cp-330 داشتم که مشکل ورتیکال داشت ایسی ورتیکال را عوض کردم. بعد از اینکه فیشها را وصل کردم و خواستم روشن کنم دیدم یک لحظه هایولتاژ روشن میشه و دوباره خاموش میشه حتی بعضی وقتها فقط ال ای دی جلو روشن میشد و خاموش میشد و همه ولتاژهای خروجی پاور صفر میشد بعد از یک روز درگیری عیبش را پیدا کردم و کلی حال داد خیلی خنده دار بود. حالا کی میدونه عیب از چی بوده؟
بدون تعویض قطعه درست شد.
 

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,288
19,851
تهران - ساوه
احتمالا فيشي را در شاسي جابه جا وصل كرديد

يك عكس هم از شاسي به سايت ارسال كن

اينقدر تنوع محصولات زياد هست كه آدم با عكس پي به لحظه تعمير آن در يك زمان مي برد
 
بالا