آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

mastam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2010-01-15
183
1,134
خنج
سلام
جناب اقای MASTAM
افرین بر شما دقیق به عیب اشاره کردید
\دستگاه فرمت MP3 را ندارد وسی دی که داخل دستگاه بود همین فرمت MP3 بود وچیزی که منوقول زد تعداد اهنگ که 8 تا بود ومن داخل PC که تست کردم شروع به پلی کرد فکر کردم سی دی AUDIO هستش وصاحب دستگاه هم گفت تا دیشب میخوند
افرین که مورد را متوجه شدید
پیری وهزار درد سر
سلام
مرسي از شما
جسارتا" جايزه نداره؟ :)آخه من عشق جايزم!:)

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
با سلام : این هم جایزه جالبی برای شما دوستداران این تاپیک : تا اقای صابری بیایند گفتم یک مطلبی به این تاپیک اضافه کنم بلکه بتونم نشاط شما و عنوان تاپیک و.. یه مقدار داغتر بشه : حتما صدای اسپیکرتون را باز کنید قبلا در لینک زیر اپلود شده است و کپی پست را اینجا هم میزارم حالا شما دوستان دوباره داغش کنید ودر حین کار بخندید و خنده هاتون را بااقای صابری تقسیم کنید و لذت ببرید .جرينگ جرینگ ....زنگ تفريح جرينگ : [hide]آموزش الكترونيك مقدماتي

پست شماره 9 [/hide][hide]جرينگ زنگ تفريح جرينگ
با سلام :دوستان بخاطر اينكه بتوانيم موجب پر محتوا سازي همراه با نشاط تاپيك هاي اموزشي گام به گام را ادامه دهيم مصمم شدم لابلاي پست ها با استفاده از نرم افزارهاي اموزشي و تفنني كم حجم نشاط شما را هم فراهم كنم براي اين زنگ تفريح جدول اطلاعات عمومي (بازي با نشاطي است ) را اپلود ميكنم چنانكه تا اخر نرم افزار ادامه دهيد حتما شما را براي اخذ جايزه هاي ويژه نرم افزار هدايت خواهيم كرد ( تضمين ميشود) فعلا دانلود كنيد تا بعد ....دانلود اين بازي جالب قيرقيزخان را توصيه ميكنم .هر سه فايل را در يك پوشه دانلود و اجرا كنيد . پسورد = gadrajبا تشكر .موفق باشيد .
2.png
فایل های پیوست شده
[/hide]

پیوست‌ها

aisam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-11-30
454
6,284
سلام
مرسي از شما
جسارتا" جايزه نداره؟ :)آخه من عشق جايزم!:)
سلام دوست عزیز
شما جایزه را باید از جناب آقای مهندس صابری بگیرید که این تایپیک را باز کردند((شوخی))
البته سلامتی وسر زنده وشادابی ایشان وکلیه دوستان همکاران برای بنده وشما جایزه بزرگی محسوب میشه وبه داشتن همچین استادان بزرگی می بالیم

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
سلام
آقای صابری منتظر طرح سئوال شمائیم،

به نام خدا

سلام دوست من. چشم در اسرع وقت!
در گیر یه عیب عجیب در تلویزیون گراندیک هستم. وقتی فکرم آزاد شد مطرح میکنم.
فعلا جدول اطلاعات عمومی آقای رجبی را حل کنید و از دست ندهید!

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
با سلام : این هم جایزه جالبی برای شما دوستداران این تاپیک : تا اقای صابری بیایند گفتم یک مطلبی به این تاپیک اضافه کنم بلکه بتونم نشاط شما و عنوان تاپیک و.. یه مقدار داغتر بشه : حتما صدای اسپیکرتون را باز کنید قبلا در لینک زیر اپلود شده است و کپی پست را اینجا هم میزارم حالا شما دوستان دوباره داغش کنید ودر حین کار بخندید و خنده هاتون را بااقای صابری تقسیم کنید و لذت ببرید .جرينگ جرینگ ....زنگ تفريح جرينگ : hidden content may not be quotedhidden content may not be quoted طبق همیشه موفق باشید .

سلام
بازی آخر نداره ؟!

mastam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2010-01-15
183
1,134
خنج
با سلام : این هم جایزه جالبی برای شما دوستداران این تاپیک : تا اقای صابری بیایند گفتم یک مطلبی به این تاپیک اضافه کنم بلکه بتونم نشاط شما و عنوان تاپیک و.. یه مقدار داغتر بشه : حتما صدای اسپیکرتون را باز کنید قبلا در لینک زیر اپلود شده است و کپی پست را اینجا هم میزارم حالا شما دوستان دوباره داغش کنید ودر حین کار بخندید و خنده هاتون را بااقای صابری تقسیم کنید و لذت ببرید .جرينگ جرینگ ....زنگ تفريح جرينگ : hidden content may not be quotedhidden content may not be quoted طبق همیشه موفق باشید .
سلام
استاد با اينهمه تشكر كه داريد چرا به ما فقير فقرا فشار مياريد و ما رو تشكر اجبار ميكنيد:)

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
سلام
استاد با اينهمه تشكر كه داريد چرا به ما فقير فقرا فشار مياريد و ما رو تشكر اجبار ميكنيد:)
با سلام :
مازیار جان صرفا بخاطر تشکر !!! نیست - یک عده ای هم هستند که بخیال خودشون { یواشکی } میایند و شیطنت هایی میکنند !!! :24000000:
با چکاندن این گزینه رد پای این افراد برای خودشون هم ثبت و نمایش داده میشه که بهنگام لزوم :shalagh: { مچ گیری ههههه} ..
در ضمن تمام تشکر های بنده تقدیم به خدمت شما
:67000000:
موفق باشید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,430
اصفهان
با سلام :
مازیار جان صرفا بخاطر تشکر !!! نیست - یک عده ای هم هستند که بخیال خودشون { یواشکی } میایند و شیطنت هایی میکنند !!! :24000000:
با چکاندن این گزینه رد پای این افراد برای خودشون هم ثبت و نمایش داده میشه که بهنگام لزوم :shalagh: { مچ گیری ههههه} ..
در ضمن تمام تشکر های بنده تقدیم به خدمت شما
:67000000:
موفق باشید
با عرض سلام
بنده هم دنبال اینگونه افراد هستم و بارها با اینکار متوجه شده ام که دوستان ناقلا چه اشخاصی هستند

بالا