آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام
نميدونم چرا هر وقت به مرز پاسخ به يه سئوال يا مسابقه ميرسم يا متقلب (خازن باي پس كه يادتون هست ؟ پست رو كلهم پاكش كرديد؟ ... ) محسوب ميشم يا اينجوري ...:) اخه استاد ptc و ورتيكال ؟ يعني من انقدر بي ربط گفتم ؟:) در ضمن ptc هم جزيي از ديگوسينك است و يه قسمت محسوب ميشه .(البته ما جلو توپچي داريم ترقه ميندازيم شما استاد ما هستيد:-*)
با عرض سلام

عزیزم از شما بخاطر زبل بودن خوشم آمده ، کجایی هستید ؟

heidary3642

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
جناب آقای صابری . در چنين مواردی همانطور که در بالا توضیح دادم از تغذيه ورتيکال تا خود ورتيکال و... اما چون فرموديد موارد بالا نيست احتمال زياد از افت ولتاژ در تغذيه ميباشد که به هر دليل ممکن است خرابی بلندگو اتصال يکی از سيمهای بلندگو به بدنه و حتی خرابی خازن خروجی آمپلی فاير و اتصال در قسمتهای ديگر بدليل آمپر کشی در مدار و افت ولتاژ قسمت ورتيکال اين عیب پيش آید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
سلام
ديگه كشفش كردم : عيب از لحيم سردي پايه هاي اي سي ميكرو كنترولر يا ايپرام يا پايه هاي ايسي جنگل بوده عزيزم نه؟

با عرض سلام

:nevreness::nevreness:
انسان با حالی هستید
( زبل خان)

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
جناب آقای صابری . در چنين مواردی همانطور که در بالا توضیح دادم از تغذيه ورتيکال تا خود ورتيکال و... اما چون فرموديد موارد بالا نيست احتمال زياد از افت ولتاژ در تغذيه ميباشد که به هر دليل ممکن است خرابی بلندگو اتصال يکی از سيمهای بلندگو به بدنه و حتی خرابی خازن خروجی آمپلی فاير و اتصال در قسمتهای ديگر بدليل آمپر کشی در مدار و افت ولتاژ قسمت ورتيکال اين عیب پيش آید

به نام خدا

سلام آقای حیدری. البته استدلال شما درست است و خرابی مدار صوت هم در این مدل میتواند عیوب ورتیکال را بوجود آورد.
اما اشکال این هم نبود.
خوب عیب کمی دور از ذهن است و تا کسی تجربه آن را نداشته باشد نمیتواند حدس بزند.
اگر تا فردا جواب صحیح را کسی نداد خدمت شما عرض خواهم کرد که عیب چه بود!

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
به نام خدا
سلام دوستان. عیب را خدمت شما عرض میکنم. هیت سینک ترانزیستور اوت پوت روی برد لحیم شده. پایه های این هیت سینک لحیم سردی داشتند(همه پایه ها) و باعث عیب جمع شدن تصویر شده بود! ظاهرا قسمتی از مدار منفی را از پایه های هیت سینگ میگیرد که با قطع شدن آنها تصویر جمع شده بود! البته من همان اول این لحیم سردی ها را دیدم اما فکرش را نمیکردم که چنین عیبی ایجاد کند!!!

پیوست‌ها

• 108.2 کیلوبایت بازدیدها: 175
بالا