آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

aisam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-11-30
454
6,284
سلام
یکی از دوستان تعریف میکرد در کشور چین پیرزنی 120 ساله چنان مشغول کار بود که باعث تعجبم شد
میگفت در دیگر کشورها تنها چیزی که فکر نمیکنند مرگ وپیری است
اما در کشور ما همه چیز بوی مرگ وپیری میدهد
پسر خاله من ناراحتی قلب پیدا کرد و در بیمارستان بستری شد پزشک معالجش پرسید کجا رفته بودی که اینجوری شدی؟
جواب داد همسایه مان فوت شده بود از صبح گورستان بودم
پزشک پرسید برنامه تفریحی چی داری : جواب داد فقط مسجد میرم
پزشک پرسید :مسافرت کجا میری : گفت وقت کنم شاه عبدالعظیم میرم
پزشک پرسید برنامه های نمایشی چی نگاه میکنی جواب داد فقط تلویزیون
پزشک گفته بود اشتباه امدی برو حتما بغل هسمایتون تو گورستان بخواب اینجا بیمارستانه
سلام جناب اقای زارع
به نظر شما چند درصد در ایران ان شرایط بالا را ندارن
مگر با پول تعمیرکاری بیشتر از شاه عبدالعظیم هم میشه رفت؟

amiric

ناظم انجمن
2007-09-29
2,999
29,083
سلام جناب اقای زارع
به نظر شما چند درصد در ایران ان شرایط بالا را ندارن
مگر با پول تعمیرکاری بیشتر از شاه عبدالعظیم هم میشه رفت؟
سلام دوست گلم
باید شرایط را ساخت نه انکه منتظر شرایط بود
دوما همه چیز پول نیست
ببین مثالی بزنم {اگر شما هم همسن من باشید متوجه حرفهایم خواهید شد}
در بچه گی ما در مقابل بچه های امروز شرایط واقعا سخت بود خانواده های قدیم با اینکه امکانات امروزی را نداشتن ولی حداقل
هفته ای یک بار دور هم جمع میشدن حال هم دیگر را میپرسیدند سعی میکردن گرفتاریهای هم را رفع کنند
اگر مهمان میامد ابگوشتی که در خانه بود را میخورد خدا را شکر میکرد از میزبان تشکر میکرد وخندان هم میرفت
اما امروز بهترین چلوکباب را میخوریم ناشکری خدا میکنم از میزبان طلبکار هستیم
ولی الان با وجود خیلی از امکانات فقط توقغات بالا رفته همه به همدیگر فیس فیس میکنم سعی میکنم انی که نیستیم باشیم
قانع نیستیم شکر گذار خداوند نیستیم{حداقل از صمیم قلب} کار جوانان {ببخشید منظورم همه جوانان نیست} در رویا بودن است حاظر
نیستیم سختی مشگلات را تحمل کنیم حاظر نیستیم گرفتاریهای زندگی را با گذشت رفع کنیم
حال بخوان چه شود

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
سلام
جناب زارع واقعا عالی گفتید همین است.
ما از آنچه داشتیم دور شدیم مثل کلاغ خواستیم راه رفتن کبک را یاد بگیریم که راه رفتن خودمان نیز فراموش کردیم.
اگر اعتماد به نفس می خواهید با خدا باشید پشت گرمی می خواهد فقط خدا .
آرامش را در دل طبیعت جستجو کنید با افراد خوب وباذوق وشوق معاشرت داشته باشیدوافرادی برای دوستی انتخاب کنید که امیدواری را به شما هدیه دهند.
همیشه به فردایی بهتر فکر کنید.
در نامیدی بسی امید است پایان شب سیاه سپید است
دمی باغم بسر بردن جهان یکسر نمی ارزد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با عرض سلام

من با فرمایشات عزیزان ( آقایان زارع-نوروزی-قیصر و دیگر عزیزان) هم فکرم و انسان نباید نا امید باشد ، کمی همت و البته زیاد خواهی از خدا و برکت از او.
چند روز پیش از رادیو گفته های دانشمندان را بازگو میکرد به یک جمله که رسید من بسیار از صحبت خوشم آمد . " من اگر آینه نبود هرگز نمی فهمیدم که پیر شدم "
نتیجه به شناسنامه و به آینه مراجعه نکنید و دلتان را ببینید و با عزمی استوار و پر قدرت به پیش برانید و در این جمع و این سایت از نصایح و البته تجارب آنها استفاده و بازم هم میگویم ، از خداوند زیاد بخواهید و بدانید به تمام آرزوهایتان خواهید رسید
آرزوی تندرستی و پیشرفت تمام عزیزان را از خداوند میطلبم

آخرین ویرایش:

amiric

ناظم انجمن
2007-09-29
2,999
29,083
سلام
پایه های ای سی لحیم سردی و یا سولفاته نشده بود یا با شستشوی پایه های ای سی راه نیفتاد؟
سلام
همکار گرامی عیب کنترل که رفع شد حالا باید رفع عیب دیگه بگید

aisam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-11-30
454
6,284
با عرض سلام

من با فرمایشات عزیزان ( آقایان زارع-نوروزی-قیصر و دیگر عزیزان) هم فکرم و انسان نباید نا امید باشد ، کمی همت و البته زیاد خواهی از خدا و برکت از او.
چند روز پیش از رادیو گفته های دانشمندان را بازگو میکرد به یک جمله که رسید من بسیار از صحبت خوشم آمد . " من اگر آینه نبود هرگز نمی فهمیدم که پیر شدم "
نتیجه به شناسنامه و به آینه مراجعه نکنید و دلتان را ببینید و با عزمی استوار و پر قدرت به پیش برانید و در این جمع و این سایت از نصایح و البته تجارب آنها استفاده و بازم هم میگویم ، از خداوند زیاد بخواهید و بدانید به تمام آرزوهایتان خواهید رسید
آرزوی تندرستی و پیشرفت تمام عزیزان را از خداوند میطلبم

با سلام
امیدوارم شروع هفته خوبی برای کلیه باشد
واما درمورد مطالب گفته شده . باید عرض کنم ما ایرانیها اول خودم خوب بلدیم شعر بگیم ویا مطالب را بصورت احساسی بیان کنیم ودلیل ان نیز وجود شعرا وفلاسفه زیادی که در کشورمان وجود دارد
لازم میدانم این را عرض کنم در عمل واقیعیت چیز دیگری است که در کلام گفته میشود بنده با بخشی از صحبتهای اقای زارع موافقم ان هم در مورد دنیای امروزی با دیروزی که چقدر فرق داشته وناخواسته چقدر تغییر کرده بدون اینکه ما بخواهیم ان زمان در یک شهر کوچک اکثرا مردم همدیگر را می شناختن در درد و رنج هم شریک بودن تا اسم یک شخص را به زبان می اوردی شخص مقابل اسم جد پدریش را هم میگفت ولی در دنیای امروزی دوتا اپارتمان روبرو در یک واحد حتی از مرگ یگدیگر هم خبر ندارند وگاهی میبینی برای ارتقا همجنس خودش را زیر پا میگذارد به عنوان نردبان ازش استفاده میکند
در یک جمع بندی با یک سوال مطلب را تمام میکنم
شما در یک ترافیک گیر کرده اید ماشین پشت سر شما دستش را روی بوق گذاشته ودایم اشاره میکند برو کنار تا من بروم .در ایجا عکس العمل شما چیست؟
البته جناب اقای زارع دو بار بنده خدمت ایشان رسیدم وروح بلند ایشان برای بنده ثابت شده
این را هم عرض کنم بیشتر موقع سونامی مسیر زندگی ما را تایین میکند وما هیچ نقشی نداریم
با تشکر

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
به نام خدا

سلام دوستان. ضمن اینکه سن(عیب) دوستمان را حدس میزنید اگر مورد تعمیراتی جالبی که عیب آن از یه چیز پیش پا افتاده بوده مطرح کنید تا ببینیم دوستان میتوانند حدس بزنند!

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
به نام خدا

سلام. مثل اینکه باز هم خودم باید دست به کار بشم!
یه ضبط سی دی سامسونگ فکر کنم مدل vl-85 بود. از همان قدیمی ها.
وقتی روشن میکردی فقط روی دیسپلی جلو HELLO را مینوشت و کار دیگری انجام نمیداد.
بعضی وقتها هم همین HELLO را ناقص مینوشت و دیگر هیچ دکمه ای کار نمیکرد!
عیب از کجا بود؟
راهنمای اینکه قطعه ای تعویض نشد.
یا علی....

بالا