آی پی امداد
abtahi

مشکل: ریزش آب از پنل کولر گازی(اسپیلت)

rss

کاربر
2011-04-06
1
4
با عرض سلام خدمت همگی،

مشکل من مربوط میشه به ریزش آب از پنل کولر گازی(اسپیلت) به شرح زیر خدمتتون عرض میکنم:

دو تا کولر گازی اسپیلت 18000 و 12000 مارک Techwood حدود 3 سالی میشه که دارم. سال اول که خوب بود ولی از سال دوم گرفتاری شروع شد، وقتی دمای کولر رو پایین میارم(25 درجه یا پایینتر) و ریزش آب

آخرین ویرایش:

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
سلام
لوله باید طوری باشد که شیب آن به طرف بیرون باشد تا آب از آن خارج شود واین بستگی به سوراخکاری دیوار دارد
ممکن است سوراخ دیوار شیبش به داخل باشد واّب را به بیرون هدایت نکند ولوله پر از آ ب شده وبقیه داخل پنل واتاق بریزد.

hamed10

کاربر
2010-11-29
1
2
منم همین مشکل رو دارم. با تغییر شیب درست نشد. اصلاً قضیه این نیست. تعمیرکاری هم که آوردم همینو گفت ولی از اولش هم فهمیدم بی ربطه. احتمالاً تنها راهش اینه که دوباره بریم سراغ کولر آبی.

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با عرض سلام خدمت همگی،

مشکل من مربوط میشه به ریزش آب از پنل کولر گازی(اسپیلت) به شرح زیر خدمتتون عرض میکنم:

دو تا کولر گازی اسپیلت 18000 و 12000 مارک Techwood حدود 3 سالی میشه که دارم. سال اول که خوب بود ولی از سال دوم گرفتاری شروع شد، وقتی دمای کولر رو پایین میارم(25 درجه یا پایینتر) و ریزش آب

"ActiveStar"

کاربر
2015-01-01
16
30
درود
معمولا مشکلات زیر در ابتدای تابستان هر سال برای دستگاه های اسپلیت پیش میاد که با ذکر دلیل توضیح میدم.
آب از زیر یونیت بصورت قطره قطره جمع و چکه میکنه که از دلایلش میشه 1: به گیر بودن لوله خروج آب از درین که ناشی از شیب نامناسب،گرفتگی لوله در ابتدا وسط و انتهای لوله هست اشاره کرد.2: در فصل زمستان و مواقعی که از دستگاه اسپلیت استفاده نمیشه گرد و غبار موجود در محیط روی یونیت میشینه و حتی به داخل درزهای اواپراتور نفوذ میکنه و وقتی اول تابستان روی حالت سرمایش از دستگاه استفاده میکنید رطوبت محیط که قراره از طریق درین به بیرون منتقل شه با اون گرد و غبار بصورت گل در میاد و اولا در بعضی از دستگاه ها کانال هدایت و انتقال آب در قسمت بالا و پشت اواپراتور بند میاد و دوما کف درین یونیت رو پر از گل میکنه و رسوب میکنه و این خودش باعث میشه ظرفیت درین در مواقعی که رطوبت محیط بالا باشه و دستگاه رو در دماهای پایینتر از 24 تنظیم کردید کمتر شه و آب از زیر دستگاه لبریز شه که عواملی چون شیب نامناسب هم به این مورد دامن میزنه.(لزوما دستگاه رو در اون دما تنظیم نکنید 24تا 27 درجه کافیه هم مصرف برقتون کمتره هم طول عمر کمپرسور بیشتره و مشکلاتی از این دست هم کمتر میاد سراغتون.)-(نشست گرد و غبار در مناطقی که مستعد طوفان و غبار آلود تر هستند بیشتر پیش میاد!)
اگر هم از پشت یونیت گچ دیوار رو خیس میکنه وجود درز و شکافی کوچک در درین دستگاه چه قسمت پشتی و چه قسمت زیرینش باعث نشت آب میشه.که این مورد میتونه در مورد مشکل اول هم صادق باشه.

اگر دیدید قطرات آب داره از جلوی اسپلیت به داخل اتاق پرت میشه در درجه اول کثیفی اواپراتور رو طبق توضیحاتم با رسوبات گل بررسی کنید چون گل موجود لای درزها و شیار های اواپراتور مانع هدایت صحیح آب ناشی از رطوبت محیط به سمت درین میشه و در وسط مسیر از اواپراتور به روی فن بلوور دستگاه ریزش میکنه و نهایتا پرت میشه داخل اتاق.
اگر ذرات یخ و برفک به داخل اتاق پرت میشه و احتمالا سرمای مطلوبی هم نداشته باشید گاز دستگاه رو بوسیله مانیفولد و مولتی متر چک کنید حتی نزدیک به 1 امپر یا 0.5 آمپر کمبود گاز در بعضی دستگاه ها میتونه برفک زدن اواپراتور رو باعث بشه.
ضعیف کارکردن فن اواپراتور که ناشی از خرابی خازن و یا فیوز و یا خود سیمپیچ موتور فن هست هم باعث میشه اواپراتور برفک بزنه و هم چکه کردن آب رو ببینید و هم پرت شدن آب و ذرات جامد برفک
در مجموع با شستشوی کامل اواپراتور و شیب بندی صحیح و کافی بودن مبرد در سیستم شاهد عملکرد صحیح اسپلیت خواهیم بود.

"ActiveStar"

کاربر
2015-01-01
16
30
درود
یه نکته دیگه هم هست که اضافه میکنم: اگر قسمتی از لوله های گاز که داخل اتاق هستن با عایق پوشانده نشن هم عرق روی سطح لوله مشاهده میکنین که قطرات آب چکه چکه میکنن و از محل گودی شیب می چکه.ممکنه این شیب بسته به نحوه نصب اسپلیت زیر و پشت یونیت باشه که شما نمیبینین و فکر میکنین درین لبریز یا سوراخ شده.
خیر پیش

hooman15

کاربر
2014-01-21
64
94
tehran
سلام
این مشکلو دارم اما دلیل نشت هیچ کدام از موارد ذکر شده نیست
دلیلش ترک داشتن پنله
ایا میشه درجا چسبش کرد ؟

"ActiveStar"

کاربر
2015-01-01
16
30
سلام
این مشکلو دارم اما دلیل نشت هیچ کدام از موارد ذکر شده نیست
دلیلش ترک داشتن پنله
ایا میشه درجا چسبش کرد ؟

درود
دوست عزیز من در بالا این توضیح رو دادم:
(اگر هم از پشت یونیت گچ دیوار رو خیس میکنه وجود درز و شکافی کوچک در درین دستگاه چه قسمت پشتی و چه قسمت زیرینش باعث نشت آب میشه.)
بستگی داره دسترسی به محل درز داشته باشید یا خیر.اگر نه باید پنل رو تعمیر کار باز و سرویس کنه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hooman15
بالا