آی پی امداد
abtahi

مشکل: روی لوگو گیر کردن لپ تاپ HP 4540S

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
451
362
Tehran
www.tnmelectronics.ir
سلام خدمت دوستان

لپ تاپی پیش ما اومد که آبخوردگی داشت و حدود 0.26 جریان کشی. با شست و شو جریان کشی کم نشد. ایسی 51123 و خازنهای اطرافش به همراه i/o با برند smsc تعویض شد. الان دستگاه روشن شده ولی روی لوگو گیر میکنه یا وقتی وارد بایوس میشیم تنظیمات بایوس تغییر میکنه، موقع خروج کردن دستگاه هنگ میکنه و با هارد هم بالا نمیاد
چندین فایل و ایسی بایوس هم تست شده. cpu هم تعویض شده و خود ایسی i/o هم دوبار تعویض شده. ولتاژها اوکی هستن و جایی از برد نشان سولفاته زدن نداره. اینم بگم چیپ جنوبی طرف دیگه برد قرار داره و برد چیپ گرافیک هم داره

کسی از دوستان نظری نداره؟

mosaffa

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-11-08
1,306
7,313
صومعه سرا
سلام
وضعیت دستگاه بدون هارد و با دی وی دی رایتر به چه شکل هست؟اگر سی دی ویندوز بذارید بالا میاد یا خیر.

zarepour

کاربر
2019-11-09
44
26
32
سلام ابتدا به لحاظ حرارتی چک کن ببین حرارت قطعه ای بالا نمیره؟ از اونجایی که سی پی یو و بایوس میگی چک شده احتمالا لحیم سردی pch یا گرافیک داری و باید ریسولد کنی. اگ گرافیک اینتلی داره از تو بایوس ببین میتوی چیپ گرافیک غیر فعال کنی؟

kurosh61

کاربر vip
vip
کاربر
2022-02-23
11
1
43
سلام.
delpiero9
مشکل لپ تاپ رو تونستید حل کنید؟
با اینکه ۶سال گذشته می خواستم نتیجه اش رو بدونم چون من هم یه لپ تاپ 4540s دارم دقیقا با همین مشکل.
ممنونم

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
451
362
Tehran
www.tnmelectronics.ir
سلام.
delpiero9
مشکل لپ تاپ رو تونستید حل کنید؟
با اینکه ۶سال گذشته می خواستم نتیجه اش رو بدونم چون من هم یه لپ تاپ 4540s دارم دقیقا با همین مشکل.
ممنونم
سلام نه متاسفانه یادم نیست! شاید مشکل از گرافیکتون باشه باید تست کامل انجام شه

بالا