سلام عزیزان گرامی
مادربرد یاد شده ، با مشکل عدم روشن شدن با کلید پاور یا no power مواجه هست. (مادربرد تنها پل جنوبی دارد.)
ولتاژ های بررسی شده بعد از خارج نمودن سی پی یو و رم و....
ولتاژ پین پاور 5.14
ولتاژ 5 ولت استند بای 5.11
ولتاژ 3.3VDUAL واقع در شکاف PCI حدود 3.27
ولتاژ کلاک پل جنوبی 1.3 و 1.4
ماسفت های قسمت pwm بررسی شد و مشکلی نداشتن ، منتها در قسمتی که روی عکس مشخص هست و ولتاژ پل جنوبی رو تامین میکنه مقاومت سورس و درین ماسفت 7 اهم مشاهده شد. اما ماسفت سالم است.
ماسفت ها تعویض شد ، آیسی IO تعویض شد ، منتها باز مادربرد شروع به کار نکرد.
با جمپ کردن سیم سبز و مشکی مادربرد روشن شد ولی دیباگر سیگنال کلاک ، فریم رو ندارد. درضمن باز ماسفت های تعویض شده سوختند.
با خارج کردن سلف مدار pwm که تغذیه پل جنوبی رو تامین کرد ( همونجا که مقاومت 7 اهم مشاده کردم) ، مشاهده کردم ولتاژی که در حضور سلف 1.2 ولت بود ،پس از خارج کردن ماسفت و قطع ارتباط با پل جنوبی حدود 3.12 ولت را اندازه گیری شد.
دوستان با این اوصاف میشه نتیجه گیری کرد چیپ جنوبی سوخته است؟!!!
عکس مادربرد
مادربرد یاد شده ، با مشکل عدم روشن شدن با کلید پاور یا no power مواجه هست. (مادربرد تنها پل جنوبی دارد.)
ولتاژ های بررسی شده بعد از خارج نمودن سی پی یو و رم و....
ولتاژ پین پاور 5.14
ولتاژ 5 ولت استند بای 5.11
ولتاژ 3.3VDUAL واقع در شکاف PCI حدود 3.27
ولتاژ کلاک پل جنوبی 1.3 و 1.4
ماسفت های قسمت pwm بررسی شد و مشکلی نداشتن ، منتها در قسمتی که روی عکس مشخص هست و ولتاژ پل جنوبی رو تامین میکنه مقاومت سورس و درین ماسفت 7 اهم مشاهده شد. اما ماسفت سالم است.
ماسفت ها تعویض شد ، آیسی IO تعویض شد ، منتها باز مادربرد شروع به کار نکرد.
با جمپ کردن سیم سبز و مشکی مادربرد روشن شد ولی دیباگر سیگنال کلاک ، فریم رو ندارد. درضمن باز ماسفت های تعویض شده سوختند.
با خارج کردن سلف مدار pwm که تغذیه پل جنوبی رو تامین کرد ( همونجا که مقاومت 7 اهم مشاده کردم) ، مشاهده کردم ولتاژی که در حضور سلف 1.2 ولت بود ،پس از خارج کردن ماسفت و قطع ارتباط با پل جنوبی حدود 3.12 ولت را اندازه گیری شد.
دوستان با این اوصاف میشه نتیجه گیری کرد چیپ جنوبی سوخته است؟!!!
عکس مادربرد
پیوستها
-
431.4 کیلوبایت بازدیدها: 178