آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن قلم قرانی

اتابک.

کاربر
2025-05-21
3
0
Mahshar
من تعمیر کار قلم قرآنی هستم از قم - اکثر مشکلایی که توی این تاپیک نوشته شده قابل حل شدنه فقط چون تاریخ مطالب به روز نیست اگر کسی مشکلش حل نشده من در خدمتم
سلام و عرض ادب من از خوزستان هستم ممنون می شم مشکل برام حل بکنید یک قلم قرآنی هست ماله مادرمه که زمانی که به شارژ می زنیم بعد از 5 دقیقه چراغ خاموش می شه و شارژ نمی گیره و اصلا روشن نمی شه باطری عوض کردم مشکل حل نشد پایه شارژ هم سالمه شرکت هم هزینه زیادی میخواد بگیره می شده راهنمایی کنید

اتابک.

کاربر
2025-05-21
3
0
Mahshar
سلام و عرض ادب من از خوزستان هستم ممنون می شم مشکل برام حل بکنید یک قلم قرآنی هست ماله مادرمه که زمانی که به شارژ می زنیم بعد از 5 دقیقه چراغ خاموش می شه و شارژ نمی گیره و اصلا روشن نمی شه باطری عوض کردم مشکل حل نشد پایه شارژ هم سالمه شرکت هم هزینه زیادی میخواد بگیره می شه راهنمایی کنید وقتی به شارژ می زنم برای یک ثانیه چراغش آبی و بعد قرمز و بعد از 10 دقیقه خاموش می شه و شارژ نمی گیره

اتابک.

کاربر
2025-05-21
3
0
Mahshar
سلام و عرض ادب من از خوزستان هستم ممنون می شم مشکل برام حل بکنید یک قلم قرآنی هست ماله مادرمه که زمانی که به شارژ می زنیم بعد از 5 دقیقه چراغ خاموش می شه و شارژ نمی گیره و اصلا روشن نمی شه باطری عوض کردم مشکل حل نشد پایه شارژ هم سالمه شرکت هم هزینه زیادی میخواد بگیره می شه راهنمایی کنید وقتی به شارژ می زنم برای یک ثانیه چراغش آبی و بعد قرمز و بعد از 10 دقیقه خاموش می شه و شارژ نمی گیره

بالا