آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن دستگاهdvrکره ای مدلt4hd stream generator

iranslot

VIP+ افتخاری
کاربر
باسلام
دوستمون اشاره کرده دستگاه روشن میشود وچند تا بوق هم میزند ولی بالا نمی اید .این یعنی برق داخل دستگاه میشود .واما دوست عزیز اگر دستگاه برق داخلش نشود اتصال کوتاه کریستال چه کاری انجام میدهد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: delpiero9

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
449
359
Tehran
www.tnmelectronics.ir
باسلام
دوستمون اشاره کرده دستگاه روشن میشود وچند تا بوق هم میزند ولی بالا نمی اید .این یعنی برق داخل دستگاه میشود .واما دوست عزیز اگر دستگاه برق داخلش نشود اتصال کوتاه کریستال چه کاری انجام میدهد

سلام مهندس. نه من میدونم منظور دوستمون چیه. دستگاه میخواد روشن بشه اما نمیشه! یعنی وقتی کلید پاور زده میشه led پاور و بقیه led های روی دستگاه برای یک ثانیه در حد آلارم روشن میشن و در همین زمان سه بار بازر زده میشه. در واقع استارت زده نمیشه. پنل جلو دستگاه هم عوض شده ولی باز مشکل پابرجاست

عا بد زاده

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
473
2,433
cpuدستگات پایه داره یا پایه هاش از زیره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: iranslot

iranslot

VIP+ افتخاری
کاربر
اگردوستان بدون هیچ گونه عیب یابی مطمعن هستند CPUمشکل داره امربفرمایند شماره ان را اگرموجودباشه که هیچ تعویض کنیم ببینیم جوابگو هست یا خیر اگرهم نه میشود 20روزه موجود کرد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
449
359
Tehran
www.tnmelectronics.ir
اگردوستان بدون هیچ گونه عیب یابی مطمعن هستند CPUمشکل داره امربفرمایند شماره ان را اگرموجودباشه که هیچ تعویض کنیم ببینیم جوابگو هست یا خیر اگرهم نه میشود 20روزه موجود کرد.

مهندس من پیگیری کردم cpu اش توو بازار نیست. باید وارد بشه. البته اگه دوستمون بخوان عوضش کنن. ولی شمارش فعلا یادم نیست

iranslot

VIP+ افتخاری
کاربر
مهندس من پیگیری کردم cpu اش توو بازار نیست. باید وارد بشه. البته اگه دوستمون بخوان عوضش کنن. ولی شمارش فعلا یادم نیست
14مدل ازCPUهای DVRرا موجوددارم لطفا شماره ان را محبت نمایید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AMD

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
675
1,749
سلام

دوستان اینی که من میبینم DVR نیست و یه پلیره که هارد هم میخوره و کارش پخشه نه ضبط

برا این مورد هم من اگه بودم آمپراش تغذیه رو چک میکردم چون وقتی پاور توانش میاد پایین این موردا به وجود میاد

مثلا وقتی آداپتور 3 آمپر میشه 1 آمپر که معمولا راحت درست میشه

البته این نظر منه ، شایدم حق با دوستان باشه

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
449
359
Tehran
www.tnmelectronics.ir
سلام

دوستان اینی که من میبینم DVR نیست و یه پلیره که هارد هم میخوره و کارش پخشه نه ضبط

برا این مورد هم من اگه بودم آمپراش تغذیه رو چک میکردم چون وقتی پاور توانش میاد پایین این موردا به وجود میاد

سلام. مرسی از نظرتون. نه مشکل آداپتور نداره چون من با آداپتورهای مختلف هم چک کردم

iranslot

VIP+ افتخاری
کاربر
سلام

ممنون همین طورکه شما فرمودید این دستگاه دی وی ار نیست .ودقیقا بایداول ولتاژ ها وسیگنالها روتست کرد

بالا