آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن آیفون تصویری 2070 تابا

شهرام اسلامی

کاربر vip
vip
کاربر
2023-12-09
6
1
میانه
سلام وقت بخیر مهندس من مانیتور 2070تابا دارم با مشکل روشن نشدن کارهایی که روش انجام دادم آی سی fr9801 رو عوض کردم اتصال کوتاه برطرف شد ولی بازم تصویر نیومد سپس آی سی بک لایت رو هم همراه خازن هاش عوض کردم ولی بازم تصویر نیومد پراپ منفی رو روی منفی ولتاژ تغذیه گذاشتم و مثبت رو به سر سلف وصل کردم روی هر کدوم از سلفها ولتاژ 5ولت رو برام میاره ولی بازم تصویر نیومد اگه امکان داشته باشه میتونین راهنمایی بفرمایید.

هویدا

کاربر vip
vip
کاربر
2014-03-07
282
414
درود بر شما ابتدا از ال سی دی مطمئن شو بعد فلش کن

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,172
2,050
سلام وقت بخیر مهندس من مانیتور 2070تابا دارم با مشکل روشن نشدن کارهایی که روش انجام دادم آی سی fr9801 رو عوض کردم اتصال کوتاه برطرف شد ولی بازم تصویر نیومد سپس آی سی بک لایت رو هم همراه خازن هاش عوض کردم ولی بازم تصویر نیومد پراپ منفی رو روی منفی ولتاژ تغذیه گذاشتم و مثبت رو به سر سلف وصل کردم روی هر کدوم از سلفها ولتاژ 5ولت رو برام میاره ولی بازم تصویر نیومد اگه امکان داشته باشه میتونین راهنمایی بفرمایید.

سلام جناب اسلامی
عنوان تاپیک در کنار خلاصه بودن؛ می‌بایست جامع باشد و مقصود کاملی از تاپیک را در خود جای دهد. یعنی علاوه بر مدل دستگاه، می‌بایست خلاصه‌ای از ایراد را در موضوع بیان کنید.
اینکه بفرمایید: "آیفون تصویری 2070تابا"
و یا در تاپیک دیگر خود عنوان کنید: "1070m200" اصلا کافی نیست.

عنوان تاپیک دیگر شما از "1070m200" به "پرش دار شدن تصویر مونیتور 1070m200 بعد از نیم دقیقه" تغییر داده شد.
عنوان این تاپیک شما نیز از "آیفون تصویری 2070تابا" به "روشن نشدن آیفون تصویری 2070 تابا" تغییر داده شد.
لطفا از این پس طبق دستور العمل انجمن عمل نمایید.

بالا