آی پی امداد
abtahi

روشن مانردن چراغ پاور و wps در مودم 8151n ver:3.1

mr.aslani

کاربر vip
کاربر
2018-07-25
62
116
همدان
مودم رو به آداپتور می زنم فقط چراغ پاور و چراغ wps که همان عکس قفل هستش روشن می مونه
رو پاور 0.18 آمپر جریان می کشه و تغییری نمی کنه ، چراغای مودم هم ثابت هستش و هیچ تغییری نمی کنه - دکمه های مودم هم کار نمی کنه
خازن های کنار ای سی بایوس باد کرده بود که عوض کردم
ولتاژها همه درست هستند ،3.3 رو تو cpu و آی سی بایوس دارم - رو سلف کنار cpu 1.04 هر دو پایه دارم - سلف کنار ترانزیستور 3.3 - ولتاژهای 6 و 8.8 و 1.2 و 0.6 ای سی سوئیچینگ رو هم دارم - ولتاژ دیود هارو هم دارم
همه ولتاژا رو چک کردم درست هستند
ای سی بایوس رو پروگرام و حتی با یه آی سی دیگه امتحان کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست
واقعا دیگه موندم از چی می تونه باشه - بیشتر از قیمت خود مودم ازم وقت گرفته و دیگه هزینش مهم نیست و فقط می خوام تجربه بشه برام
ممنون میشم راهنمائی کنید
سپاس بیکران

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
414
1,062
اصفهان
یه شارژ لحیم روی پایه های سی پی یو با هویه بزن . حتما با هویه بزن . هیت نگیر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr.aslani

milad_blg

کاربر
2016-02-14
2
2
سلام. اگه مودم قدیمیه حتما تمام خازنهای الکترولیت که بیشتر در معرض گرما قرار دارند رو تعویض کنید، چون نشتی پیدا میکنن و نمیذارن جریان مناسب به مصرف کننده بره.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr.aslani

mr.aslani

کاربر vip
کاربر
2018-07-25
62
116
همدان
سلام. اگه مودم قدیمیه حتما تمام خازنهای الکترولیت که بیشتر در معرض گرما قرار دارند رو تعویض کنید، چون نشتی پیدا میکنن و نمیذارن جریان مناسب به مصرف کننده بره.
تمام خازن ها تعوض و دوباره پروگرام شد ، ولی باز مشکل پابرجاست

milad_blg

کاربر
2016-02-14
2
2
ببینید علائم شبیه به مشکل بایوس هست. قطعا فایل بایوس رو قبل از پروگرام ویرایش هم کردید و mac address رو تغییر دادید. مشکل رو اگه پیدا کردید حتما به اشتراک بذارید تا برای ما هم تجربه ای بشه. با تشکر

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
244
270
شهرکرد
به نظر منم بیشتر شبیه ایراد بایوس هست .
از ورژن بایوس مطمین بشید که درست هست و نکته دیگه اگر بدون بایوس مودم را به برق بزنی و باز هم این دو تا چراغ روشن بمونه خود CPU رفته تعطیلات و قابل تعمیر نیست( ارزش تعمیر نداره به نظرم ) بدون ای سی بایوس نباید هیچ کدام از LED ها روشن بمونه

mr.aslani

کاربر vip
کاربر
2018-07-25
62
116
همدان
به نظر منم بیشتر شبیه ایراد بایوس هست .
از ورژن بایوس مطمین بشید که درست هست و نکته دیگه اگر بدون بایوس مودم را به برق بزنی و باز هم این دو تا چراغ روشن بمونه خود CPU رفته تعطیلات و قابل تعمیر نیست( ارزش تعمیر نداره به نظرم ) بدون ای سی بایوس نباید هیچ کدام از LED ها روشن بمونه
سی پی یو رو هم عوض کردم! البته به سالم بودنش شک دارم ولی همون مشکل رو داشت ، بایوس رو برداشتم چهار تا از چراغاش روشن شد؟!

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc
بالا