آی پی امداد
abtahi

روشن شدن چراغ زرد با کمی جوش دادن

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
من که به این نتجه رسیدم که مشکل از نویز دریافتی از سیمهای نمایشگر دیجیتال هست که از طریق ولوم بر روی ای سی کنترل 2535 kaتاثیر میگذاره ولی این مشخص نیست که چرا قبلا این مشکل وجود نداشته اگه دوستان نظری دارن خوشحال میشم مطرح کنن
باتشکر

سلام
مدل و مارک را اعلام کنید
اگر خروجی 5 ولت رگلاتور فقط مختص برد نمایشگر نباشه خازن مسیر 5 ولت خرابه و دراینصورت خروجی رگلاتور 5 ولتی کمتر از 5 ولته .
آیا پتانسیومتر انتخاب جریان دوبل 6 پین است یا تک و 3 پین ؟

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام با سپاس از آقای غزال مدل دستگاه max 200 هست خازن رو چک کرده ام سالمه ولتاژ هم دقیقا پنج ولته حتی با قطع مسیر ولتاژ نمایشگر هم عبب رفع نمیشه مگه سوکت کامل خارج بشه.

سلام
پاسخ کامل ندادید
پاسخ بقیه سوالات را بدهید

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
پتانسیو مترش دوبل نیست ولی نمیخام با دوبل کردنش مشکل رو حل کنم بیشتر دنبال اینم که چرا قبلا با همین سیستم مشکلی نبوده

سلام
دوباره رفتی توی جاده خاکی
کی گفته پتانسیومتر دوبل استفاده کن ؟ ! !

آیا وقتی برد نمایشگر قطع است با پتانسیومتر قادر به تغییر جریان جوش هستید ؟
سوکت برد نمایشگر چند پینه ؟
تک تک سیم های برد نمایشگر را قطع کنید ببینید با قطع کدام سیم درست میشه ( احتمالا سیمی که مستقیما یا غیر مستقیم از پتانسیومتر به نمایشگر متصل میشه عامل عیبه )

سه پین پتانسیومتر و بویژه پین وسط را تعقیب و تشریح کنید که باید تغییر ولتاژ ناشی از تغییر مقاومت پتانسیومتر در ناحیه ای دو شعبه شود که یکی به نمایشگر و دیگری به برد اسیلاتور میره .

سپاس

ديجيتال

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-12-28
429
1,906
تهران
سلام.چرا یه عکس قرار نمیدی تا بهتر متوجه بشیم عیب چیه؟شما اول راهنمایی اقای غزال رو انجام بده وسوال ها رو پاسخ بده.معولا سوکت پتانسیو متر با یه یه سه رشته و سیم نمایشگر هم با یه سیم چند رشته متصل میشن .ایا اینجوریه؟اگه سوکت پتانسیومتر و نمایشگر رو جدا کنید دستگاه باید کار کنه با کمترین جریانش.اگه این جوریه یه سیم به بدنه ی پتانسیومتر لحیم کن و به منفی متصل کن.نتیجه رو اعلام کن.

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام متاسفانه عیب دو روزی یه بار خودش رو نشون میده ومن برای هر ازمایشی وقت زیادی ازم تلف میشه با توجه به شروع امتحانات دانشگاه فعلا بی خیالش شدم ولی جواب سوالات اقای غزال -ولوم دستگاه بدون برد نمایشگر عمل میکنه سوکت سه سیمه -تو پستای قبلی گفته بودم که سیم پنج ولت رو قطع کردم ولی مشکل حل نشد میمونه سیم زمین و سیمی که با یه مقاومت صد کیلو به پایه وسط ولوم وصل است .جواب سوالات اقای دیجیتال:سوکت نمایشگر هم سه سیم هست بله دستگاه کار میکنه -بدنه ولوم رو به منفی وصل کردم مشکل حل نشد چند بار سعی کردم عکس بزارم نشد فکر کنم چون vip نیستم-چیزی که متوجه شدم اینه که با قطع نمایشگر مشکل صد در صد حل نمیشه بلکه بسیار کم میشه تقریبا نود درصد مشکل حل میشه. موفق باشید

آخرین ویرایش:

sharifpour

کاربر
2013-12-31
1
2
سلام با تشکر از اقای دیجیتال که تجربیاتشون رو با ما به اشتراک گذاشتن امروز بعد از اینکه مدتی دستگاه خاموش بود روشنش کردم و متوجه شدم که با تک اول چراغ زرد روشن میشد سوکت نمایشگر دیجیتال رو جدا کردم مشکل حل شد برا اینکه مطمئن بشم دوباره سوکت رو زدم که عیب برگشت چندین بار خاموش وروشن کردم با تک جوش اول عیب بوجود میومد و وقتی دوباره سوکت رو در اوردم عیب رفع شد . بعد از چند با ر امتحان و کمی جوش دادن با وصل کردن سوکت دیجیتال هم دستگاه جوش میداد که نشون میداد که دستگاه کمی که گرم میشه مشکلش حل میشه که معمولا این نشونه یه خازن شیمیایی خشک شدست ولی همه خازن های شیمیایی روامتحان کردم سالم بودن مخصوصا خازن 24 ولت رو که اقای دیجیتال فرمودن. ولوم جریان و برد نشانگر دیجیتال از یه ای سی رگولاتور 5ولت تغذیه میشن خود ای سی رگولاتور هم از 24 ولت تغذیه میکنه . 24ولت با ولت متر دیجیتال 25 ولت نشون میده که تو دستگاه های دیگه هم دیدم کمی از 24 بیشتره و مشکل نداره. گذاشتم دستگاه خنک بشه ببینم عیب بر میگرده که با گدشت یک ساعت هنوز عیب بر نگشته.
salam mitoonid ba paeen bordane renje moghavemati az hasasiate control kam konid dar zemn az bjt contorl ham be jahate nashti motmaen shid ta nyazi be kandane digital nabashe

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام متاسفانه عیب دو روزی یه بار خودش رو نشون میده ومن برای هر ازمایشی وقت زیادی ازم تلف میشه با توجه به شروع امتحانات دانشگاه فعلا بی خیالش شدم ولی جواب سوالات اقای غزال -ولوم دستگاه بدون برد نمایشگر عمل میکنه سوکت سه سیمه -تو پستای قبلی گفته بودم که سیم پنج ولت رو قطع کردم ولی مشکل حل نشد میمونه سیم زمین و سیمی که با یه مقاومت صد کیلو به پایه وسط ولوم وصل است .جواب سوالات اقای دیجیتال:سوکت نمایشگر هم سه سیم هست بله دستگاه کار میکنه -بدنه ولوم رو به منفی وصل کردم مشکل حل نشد چند بار سعی کردم عکس بزارم نشد فکر کنم چون vip نیستم-چیزی که متوجه شدم اینه که با قطع نمایشگر مشکل صد در صد حل نمیشه بلکه بسیار کم میشه تقریبا نود درصد مشکل حل میشه. موفق باشید

سلام

عزیزم همین اظهارات شما بویژه اینکه با قطع برد نمایشگر عیب رفع میشه موجب گمراهی شده
ضمنا در پاسخگویی خیلی دریغ میکنید و بازم پاسخ کامل ندادید .

معذالک ورودی ترانس ct که نیم دور سیم ضخیم است دچار قلع مردگی شده ، ابتدا با هیتر گرم کنید و سپس درست و حسابی آنرا با هویه لحیم کنید درست میشه.

سپاس

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام در مورد رفع عیب با قطع نمایشگر- من ده بار با گذاشتن و برداشتن نمایشگر ازمایش کردم به اینصورت که هر بار با گذاشتن نمایشگر دستگاه با تک جوش اول پرتکت میکرد وپس از خاموش وروشن کردن و قطع نمایشگر دستگاه بطور معمول کار میکرد وچوش میداد و بعدا فقط یک بار متوجه عیب با وجود قطع نمایشگر شدم که همین یکبار کافی بود تا متوجه شوم عامل اصلی عیب نمایشگر نیست ونمایشگر فقط بر روی عیب تاثیر دارد که من تو همون پست هم نگفتم که عیب از نمایشگر هست و فقط مشاهداتم رو نوشته بودم- من لحیم های ورودی ct را کاملا بازسازی کردم ولی عیب همچنان وجود دارد-با تشکراز غزال عزیز

بالا