آی پی امداد
abtahi

روشن شدن چراغ زرد با کمی جوش دادن

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
با سلام
یک اینورتر ماسفت 200آمپر برا تعمیر اوردن که بعد از کمی جوشکاری چراغ زردش روشن میشه و با یه بار خاموش وروشن کردن دوباره کار میکنه بعضی وقتها هم با تک جوش اول چراغ زردش روشن میشه دوستان اگه مورد مشابهی داشتین ممنون میشم راهنمایی کنید

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
یک اینورتر ماسفت 200آمپر برا تعمیر اوردن که بعد از کمی جوشکاری چراغ زردش روشن میشه و با یه بار خاموش وروشن کردن دوباره کار میکنه بعضی وقتها هم با تک جوش اول چراغ زردش روشن میشه دوستان اگه مورد مشابهی داشتین ممنون میشم راهنمایی کنید

خوشحالم که هیچ کس دستگاهی با این مشکل نداشته:11684:

سلام

دوست خوبم تاپیک شما را ندیده بودم
اگر ورودی ترانس CT را اتصال کوتاه کنید دیگه پروتکت نمیکنه ولی بعد از مدتی جوشکاری فت ها یا IGBT ها میسوزه

ترانس CT با تغذیه 310 ولت در برد قدرت سری شده ( با منفی یا مثبت تغذیه )

اسیلاتور معیوبه و قطعا موج مربعی به فت ها میرسه و لذا ترانس ها آمپر زیاد میکشه و اگر لامپ تنگستنی با اینورتر موازی کنید درحال جوشکاری می بینید این لامپ بیش از حالت جوشکاری سالم کم نور میشه

باید عیب اسیلاتور را کشف و رفع کنید. البته احتمالا آی سی تولید فرکانس اسیلاتور سالمه و لذا ابتدا بقیه قطعات برد کوچک اسیلاتور را تست کنید

تصویر واضحی از برد قدرت ( برد فوقانی دارای فت و دیودها ) و برد تغذیه ارسال فرمایید.
سپاس

آخرین ویرایش:

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام با تشکر از جوابتون منم به نظرم رسیده بود که با دستکاری تو خروجی ترانس c.t حساسیت مدار رو کم کنم یا به فرمایش شما ورودی ترانس c.t رو یکسر کنم. ولی خداییش این دور زدن عیبه نه تعمیر و قطعا بعدا یه مشکل دیگه پیش میاد مثل سوختن ماسفت ها . بنظر شما عیب از کجای برد pwm (برد عمودی) هست .من شک به نشتی داشتن فت ها رو هم دادم ولی رو رنج دیود اهم متر چکشون کردم ولی چیز مشکوکی ندیدم واعداد طبیعی بود. مشکل اصلی اینه که عیب همیشه تشریف نداره مثلا همین دیشب تقریبا یه الکترد جوش دادم ولی خاموش نشد .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام با تشکر از جوابتون منم به نظرم رسیده بود که با دستکاری تو خروجی ترانس c.t حساسیت مدار رو کم کنم یا به فرمایش شما ورودی ترانس c.t رو یکسر کنم. ولی خداییش این دور زدن عیبه نه تعمیر و قطعا بعدا یه مشکل دیگه پیش میاد مثل سوختن ماسفت ها . بنظر شما عیب از کجای برد pwm (برد عمودی) هست .من شک به نشتی داشتن فت ها رو هم دادم ولی رو رنج دیود اهم متر چکشون کردم ولی چیز مشکوکی ندیدم واعداد طبیعی بود. مشکل اصلی اینه که عیب همیشه تشریف نداره مثلا همین دیشب تقریبا یه الکترد جوش دادم ولی خاموش نشد .

سلام
عزیزم من نگفتم با اتصال CT درست میشه بلکه گفتم پروتکت نمیکنه
یعنی با این تست میتونی مطمئن بشی که جریان زیاد موجب پروتکت است یا موارد دیگه

بهمین دلیل تاکید کردم اگر با اتصال CT از کشف عیب منصرف شوید بزودی فت ها میسوزه
ولذا اینکه فرمودید
اگه
به فرمایش شما ورودی ترانس c.t رو یکسر کنم. ولی خداییش این دور زدن عیبه نه تعمیر

فلذا بابت تذکر این پیش بینی هوشمندانه ، خیلی زحمت کشیدید
ولی بهتره زحمت خود را روی برد اسیلاتور متمرکز کنید انشاءا... قطعه معیوب را پیدا میکنید

فت ها و آی سی KA3525 سالمه

سپاس

آخرین ویرایش:

ديجيتال

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-12-28
429
1,906
تهران
سلام.یه عکس واضح از برد اسیلاتور قرار دهید.رگوله نبودن ولتاژ24 گاهی باعث این عیب میشود خازی صافی مسیر 24 ولت چک شود.شما دستگاه رو روشن کنید مدتی "10 دقیقه"بدون کار روشن بزارید بعد شروع کنید به جوش دادن ایا بازم به همون مقدار که گفتید جوش میده؟اون موقعی که فرمودید سالم کار میکنه یه بار دستگاه رو خاموش روشن کنید ببیند بازم ایراد می افته یا نه.اگه دقیق اطلاع رسانی کنید محدوده ی عیب مشخص میشه.با همه ی این تفاسیر منم معتقدم ایراد تو قسمت اسیلاتور باشه.

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام با تشکر از اقای دیجیتال که تجربیاتشون رو با ما به اشتراک گذاشتن امروز بعد از اینکه مدتی دستگاه خاموش بود روشنش کردم و متوجه شدم که با تک اول چراغ زرد روشن میشد سوکت نمایشگر دیجیتال رو جدا کردم مشکل حل شد برا اینکه مطمئن بشم دوباره سوکت رو زدم که عیب برگشت چندین بار خاموش وروشن کردم با تک جوش اول عیب بوجود میومد و وقتی دوباره سوکت رو در اوردم عیب رفع شد . بعد از چند با ر امتحان و کمی جوش دادن با وصل کردن سوکت دیجیتال هم دستگاه جوش میداد که نشون میداد که دستگاه کمی که گرم میشه مشکلش حل میشه که معمولا این نشونه یه خازن شیمیایی خشک شدست ولی همه خازن های شیمیایی روامتحان کردم سالم بودن مخصوصا خازن 24 ولت رو که اقای دیجیتال فرمودن. ولوم جریان و برد نشانگر دیجیتال از یه ای سی رگولاتور 5ولت تغذیه میشن خود ای سی رگولاتور هم از 24 ولت تغذیه میکنه . 24ولت با ولت متر دیجیتال 25 ولت نشون میده که تو دستگاه های دیگه هم دیدم کمی از 24 بیشتره و مشکل نداره. گذاشتم دستگاه خنک بشه ببینم عیب بر میگرده که با گدشت یک ساعت هنوز عیب بر نگشته.

آخرین ویرایش:

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام
من که به این نتجه رسیدم که مشکل از نویز دریافتی از سیمهای نمایشگر دیجیتال هست که از طریق ولوم بر روی ای سی کنترل 2535 kaتاثیر میگذاره ولی این مشخص نیست که چرا قبلا این مشکل وجود نداشته اگه دوستان نظری دارن خوشحال میشم مطرح کنن
باتشکر

بالا