- 2012-04-10
- 1,044
- 5,423
با سلام خدمت استاد عزیز.سلام
عجب تستی کردی !
ابتدا تست رایگان را انجام بده که مطمئن بشیم بعد هزینه کن
ولی امیتر سه تا از igbt ها به همدیگر متصل شده و این سه امیتر به سه کلکتور متصل است که این 6 عدد igbt یک گروه هستند
شش igbt دیگه هم همینطوره و گروه دومه
لذا بهتره کل 6 عدد igbt یک گروه عوض بشه
البته در برخی از دستگاهها بازم پروتکت میده و باید هر 12 عدد igbt یک مدل باشه
سپاس
همچین دستگاهی با همچین ایرادی هم پیش من آمد. اول همان یکی را عوض کردم که متفاوت با شماره فابریکش بود. دستگاه را خودم با 200 آمپر با چند الکترود جوشکاری تست کردم.مشتری برد دو باره بعد از چند روز برگشت و دیدم همان ترانزیستوری که من عوض کردم سوخته.این دفعه هر 3 تا را عوض کردم دستگاه رفت و دوباره بعد چند روز برگشت و در عین تعجب دیدم از آن سه تا که عوض کرده ام ترانزیستوری که جای ترانزیستور سوخته قبلی بود باز هم همان سوخت مقاومت های گیت را هم چک کردم سالم بودند. در کمال نا امیدی باز هم همان را عوض کردم.دستگاه بعد از چند تا الکترود جوشکاری پروتکت می کرد که با خاموش و روشن شدن چراغ قرمز خاموش می شد و در نهایت هم خود مشتری کوتاه اومد.
طبق گفته شما باید هر 6 ماسفت را عوض می کردم اما سوالی که هنوز برای من موجود است اینکه چرا دقیقا هر دفعه ماسفتی که می سوخت جایش ثابت بود.
و دیگر اینکه با دستگاه هایی که با یک تک پروتکت می کنند و مشخص است که ایراد از ماسفت هاست چگونه باید برخورد کنیم.
منظورم روشی که بتوانیم بدون بیرون آوردن ماسفت ها آنها را به نوبت از دور خارج کنیم و دستگاه را تست کنیم تا ببینیم کدام قطعه معیوب بوده است.
باتشکر