آی پی امداد
abtahi

راه اندازی ماشین شارژی بدونه برد

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,688
5,070
چرا همه کلید ها شش پینه ..مال این دسته دنده سه پین .داره
ی کلید خاموش روشن سه پین گرد هم داره
عکساشو میذارم ..ببینید راه حلی میاد .تشکر .

اینقدر خندیدم دوساعت بگو سه ساعت تمام تا شش پینش کنم کلیدو موفقم شدم فقط مهندس جان سیم از باطری میاد دوتا برا پین اول دوتا برا اخر از همون اول بگیرمو عکس کنم ؟
سرم شلوغ بود نتونستم زودتر براتون بفرستم . دوپین وسط که میره برای دوتا موتور و دوپین بالا یک مثبتو منفی و دوپین پایین هم برعکس مثبت و منفی وصل میشه .البته اگر احساس میکنید که کلید خوب نیست از رله استفاده کنید بهتر هست .

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
489
284
30
Yazd
درود جهت موتور ها با سری کردن درست شد و مساوی نیرو دریافت میکنن چون مثل اینه روبه رو همدیگرن ..
کلید و بقیه موارد رو عکس میذارم تکمیل بشه ممنون از راهنمایی دوستان محترم لطف تون رو حتما با ی ویدیو از سواری کودک جبران میکنم

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,189
2,080
به نظرم یه نکته رو باید مد نظر قرار بدید که اینجور موتورها معمولا آمپر زیادی میکشن؛ (خصوصا وقتی فشار به موتورها میاد) و بعد از مدتی کلید یا کنتاک رله‌ها به مشکل میخوره و مرجوع میشه.
با وجودی که بکارگیری کلید و رله راحت‌تر به نظر میرسه؛ لیکن به عنوان پیشنهاد عرض می‌کنم که اگر از مدار "پل ‌اچ" H-bridge ‌استفاده بشه نتیجه مطلوب‌تری در پی داره. (هرچند از موجودی بازار اطلاعی ندارم که بتونم راهنمایی دقیقی انجام بدم و قطعه معرفی کنم)

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
86
96
گلستان
instagram.com
درود بر دوستان.
برد این ها رو من تعمیر کردم.
مدار کنترلی دقیقا شبیه همون مداری رله ای هست که دوستمون کشیده.فقط نکته این یک عدد ماسفت گذاشتن سر راه منفی رله ها به باتری.
اول رله میچسبه.بعد ماسفت با شیب اهسته موتور رو روشن میکند که (کن) نزنه.
چون اگر بدون استارت نرم باشه مثل اینه که ماشین بذاری دنده یک استارت بزنی.
به موتورش هم فشار میاد.

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
489
284
30
Yazd
سرم شلوغ بود نتونستم زودتر براتون بفرستم . دوپین وسط که میره برای دوتا موتور و دوپین بالا یک مثبتو منفی و دوپین پایین هم برعکس مثبت و منفی وصل میشه .البته اگر احساس میکنید که کلید خوب نیست از رله استفاده کنید بهتر هست .
اشکال نداره خیلیم لطف کردید تو این اوضاع وقت گذاشتیدبازم تکمیل شدشو میدم خدمتتون عکس رو اپلود نمیکنه
درود بر دوستان.
برد این ها رو من تعمیر کردم.
مدار کنترلی دقیقا شبیه همون مداری رله ای هست که دوستمون کشیده.فقط نکته این یک عدد ماسفت گذاشتن سر راه منفی رله ها به باتری.
اول رله میچسبه.بعد ماسفت با شیب اهسته موتور رو روشن میکند که (کن) نزنه.
چون اگر بدون استارت نرم باشه مثل اینه که ماشین بذاری دنده یک استارت بزنی.
به موتورش هم فشار میاد.
درود نکته بسیار مهمی رو عرض کردید ..من داشتم بهش فکر میکردم اومدم بپرسم دیدم جوابتونو و اگه تو ذهنتون مونده مدار با ماسفت رو لطف کنید ممنون میشم .چون همونجور که گفتید لگد میزنه موقع حرکت اولیه

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
489
284
30
Yazd
اشکال نداره خیلیم لطف کردید تو این اوضاع وقت گذاشتیدبازم تکمیل شدشو میدم خدمتتون عکس رو اپلود نمیکنه

درود نکته بسیار مهمی رو عرض کردید ..من داشتم بهش فکر میکردم اومدم بپرسم دیدم جوابتونو و اگه تو ذهنتون مونده مدار با ماسفت رو لطف کنید ممنون میشم .چون همونجور که گفتید لگد میزنه موقع حرکت اولیه
مصرف باطری هم بسیار افزایش داده ی دور میزنه تمام

بالا