آی پی امداد
abtahi

راه اندازی ماشین شارژی بدونه برد

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd
با سلام خدمت همکاران گرامی .
درود به تلاش و زحمتتان .
تصاویر مال ی ماشین شارژی که برد و مداراتش نیست
موتور هاش سالمه .
و پدر این خانواده درخواست کرده که اگه میشه راه اندازیش گنم عقب جلو کنه .چون فرزند ناتوان جسمی داشت قبول کردم
ولازمه کمک همکاران که تجربه ای دارن .
روهم کردن موتور ها و لوازم اوکیه فقط ی مدار امن برا عقب جلو با این باطری موجود اگه امکانش هست
عکس موتور ها که دوتاس میذارم و باطری موتور ۱۲ ۴.۵ امپر که اورده همراش .تشکر

پیوست‌ها

• 349 کیلوبایت بازدیدها: 4

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,685
5,063
درود شما موتور گیربگسش و باطریشو وصل کن اگر حرکت کرد بگید راهنمایی کنم جهت چپ جلو عقب کردن فقط آیا قادر به زدن دکمه جلو عقب هست یا خیر.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd
درود شما موتور گیربگسش و باطریشو وصل کن اگر حرکت کرد بگید راهنمایی کنم جهت چپ جلو عقب کردن فقط آیا قادر به زدن دکمه جلو عقب هست یا خیر.
درود تشکر از پاسخ سریع بله ..باطری درحالت خالی میره ولی باطریه ضعیفه براش .
مشکل حرکت دوموتور دوطرف به صورت هم مسیره

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd
موتوراش با تعویض منفی مثبت جهت عوض میکنن .پدال گاز .
دکمه بالا که دستش شکسته ..و ی دکمه که دراوردم حالت استارت بود گمونم

پیوست‌ها

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd

پیوست‌ها

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,685
5,063
درود ببین مهندس یک نقشه کلی براتون کشیدم برای دورزدن برد در کلیه ماشین و موتورهای بازی . اکثرا یا یک کلید شبیه راکر دارند یا اهرم برای دنده جلو عقب و یک پدال . شما کلید قطع کن پدالو مابین برق باطری قرار میدید و برق مثبت و منفیو یک جهت بالای کلید و برعکس پایین کلید وصل میکنید دوتا پایه وسط هم مستقیم میدید به موتورها اگر کلیدش قوی هست نیاز به رله نیست وگرنه میتونید یک رله سرراهش قرار بدید .
IMG_20250703_872.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: habbib

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd
درود ببین مهندس یک نقشه کلی براتون کشیدم برای دورزدن برد در کلیه ماشین و موتورهای بازی . اکثرا یا یک کلید شبیه راکر دارند یا اهرم برای دنده جلو عقب و یک پدال . شما کلید قطع کن پدالو مابین برق باطری قرار میدید و برق مثبت و منفیو یک جهت بالای کلید و برعکس پایین کلید وصل میکنید دوتا پایه وسط هم مستقیم میدید به موتورها اگر کلیدش قوی هست نیاز به رله نیست وگرنه میتونید یک رله سرراهش قرار بدید .مشاهده فایل‌پیوست 226923
درود کلید جلو عقب من سه پین داره .
و اینکه دوموتوره ‌
اینکه همزمان در ی جهت چرخش کنه و نیرو ولتاژ بین دو محرک تقسیم مساوی بشه .مهمه .

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
484
280
30
Yazd
مندس جان نحوه سر بندی موتور ها و
درود ببین مهندس یک نقشه کلی براتون کشیدم برای دورزدن برد در کلیه ماشین و موتورهای بازی . اکثرا یا یک کلید شبیه راکر دارند یا اهرم برای دنده جلو عقب و یک پدال . شما کلید قطع کن پدالو مابین برق باطری قرار میدید و برق مثبت و منفیو یک جهت بالای کلید و برعکس پایین کلید وصل میکنید دوتا پایه وسط هم مستقیم میدید به موتورها اگر کلیدش قوی هست نیاز به رله نیست وگرنه میتونید یک رله سرراهش قرار بدید .مشاهده فایل‌پیوست 226923
مونتاژ روی کلید سه پین رو اگه لطف کنی با دو موتور در چپ و راست ....و مهم اینکه موتور ها در یک جهت و با توان مساوی عمل کنن .
ممنون میشم اگه امکانش هست ی مدار برای سیستم صوتیش هم بدید که کلید روشن ماشین رو بزنن هم سیستم صوتی هم خود عمکرد راه اندازی بشه ماشین همه سیم کشی هاش هست موتور ها سیستم صوت کلید ها فقط برد کنترل گر ماشین نیست .
البته همون حرکت کلی ارزشمنده برام و قدر دانم ..تشکر

بالا