آی پی امداد
abtahi

سوال: راهنمایی در مورد خرید یخچال و فریزر دوقلو

khane_bozorg

کاربر
2009-07-03
28
46
با سلام

یکی از اشناهامون قصد خرید یخچال و فریزر دوقلو داره شما اساتید چه مارکی رو واسه اب و هوای گرم و مرطوب خوزستان معرفی میکنید

و اینکه خودش هاردستون رو انتخاب کرده به نظرتون مارک خوبی هست یا نه

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
به نظرمن در میان یخچال فریزرهای ایرانی هیچ کدام مانندالکترواستیل نمیشودبزرگترین اندازه درمقایسه بامحصولات مشابه وبرچسب انرژیA+وتنهایخچالی که به صورت غیرمستقیم داخل کابین رابافن سرد میکندوبه عبارتی اوابراتوردارددر درصورت نشتی به سادگی رفع ایرادمیشودوهیچ یخچالی این مشخصات را نداردوخدمات پس ازفروش عالی بهترین دلیل برای خرید این دوقلوهای هوشمند میباشدومنحصربه فردترین حالت اینکه درنمونه های خارجی نیز من تاحالا ندیده ام اینکه با تنظیمات ستینگ میتوان درمواقع ضروری یخچال رابه حالت فریزر درآورد وفریزر را میتوان به یخچال تبدیل کرد بدون این که به ساختار دستگاه آسیب وارد شود

khane_bozorg

کاربر
2009-07-03
28
46
سپاس درمورد هاردستون چی

Sent from my RM-892_apac_laos_thailand_219 using Tapatalk

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
هاردستون از تولیدات شرکت سینجراست وروی هم رفته محصول قابل قبولی نیست وایرادت زیادی داردودرمقایسه با دیگر محصولات قیمت بالائی دارد

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
دقت کن که در بعضی مدل ها ذکر شده که مخصوص کدام مناطق هستند-به نظر من با14 سال تجربه یخچال فقط خارجی(ال جی سامسونگ بوش ...) هاردستون قطعات چینیه ولی در حد متوسطه وقیمتش بد نیست-رفیقمون که گفته الکترو استیل شاید تا حالا اسنوا طرح کره یا امرسان طرح ایتالا ندیده که اینجور ازش دفاع میکنه

aligoonreza

کاربر
2009-07-06
2
1
سلام . من چهار ماهه که یخچال و فریزر دوقلوی الکترواستیل مدل es24 خریدم . 3 تا سوال دارم .
۱- چرا زیر جا میوه ای آب جمع می شود ؟ ( این یخچال کلا چهار ماهه داره کار میکنه ، تو این چهار ماه که دیگه دچار گرفتگی لوله نمیشه ) . البته این آب زیاد نیست ولی به هر حال آب جمع میشه .
۲- روی سقف یخچال و همچنین روی سقف فریزر یک دکمه وجود داره . قسمت ECU . می خواستم بدونم برای چیه ؟ توی دفترچه راهنماش چیزی ننوشته بود . وقتی فشارش میدی یه صدای دینگ میده و همین .
3- صدای فن تو این دوقلوها تقریبا زیاده . فن یخچال بد نیست ولی مال فریزر صداش تقریبا زیاده . باید چیکارش کرد ؟ نمایندگی هم اومد دید گفت صداش عادیه . فقط بلدن بیان بگن همه چیز عادیه و یه پول ایاب و ذهاب بگیرن و برن . حالا جدیدا هم زیر جا میوه ای آب جمع میشه . نمیدونم دوباره به نمایندگی زنگ بزنم یا خودم میتونم درستش کنم .
البته از لحاظ زیبایی و برودت و امکانات دیگه چیزی کم نداره . اینو گفتم واسه کسایی که میخوان این مدل الکترواستیل رو بخرن . ولی به هر حال جنس ایرانیه .

A110

کاربر vip
کاربر
2006-11-11
120
224
حدود 5تومن یخچال فریزر دو قلو چی پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد LG چی هست؟
با سپاس

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
دوست عزیزیخچال خارجی از نظرکیفیت خوبه ولی پیداکردن قطعات چه درمحصولات شرکتی محدودیت شدیدداره وخودشرکتها باتوجه به دستورالعمل جدید وزارت صنایع فقط تا5سال خدمات میدندوبعدازاین مدت به اصطلاح NSBمیکنندوباتوجه به گزارش اتحادیه کشوری لوازم خانگی بیشترین شکایت از شرکتهای واردکننده مربوط به یخچال فریزرها میباشد شما میتوانیدبا محدوده3/5الی4میلیون یک جفت یخچال باکیفیت قابل فبول ایرانی بخرید وقیمت یخچال 6/5باتوجه به رنگ آن میباشد معمولا شرکتهای ایرانی تا10سال خدمات دارند موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: A110
بالا