آی پی امداد
abtahi

درخواست: راهنمایی در مورد اینورتر جوش اورین

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
پس دستگاه توسط تعمیرکار قبلی شخم زده شده و چون نتونسته تعمیرکنه نزد شما آورده؟
اگر این طور هست بیخیال دستگاه شوید چون نقشه ای ندارید(اگر میتوانید نقشه آن قسمت رو در بیاورید میشد متوجه از عملکرد دستگاه شد)
این عیب ها نیاز به تحلیل و زمان کافی برای بررسی هر قسمت از مدار و متوجه شدن از عملکرد هست .

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
پس دستگاه توسط تعمیرکار قبلی شخم زده شده و چون نتونسته تعمیرکنه نزد شما آورده؟
اگر این طور هست بیخیال دستگاه شوید چون نقشه ای ندارید(اگر میتوانید نقشه آن قسمت رو در بیاورید میشد متوجه از عملکرد دستگاه شد)
این عیب ها نیاز به تحلیل و زمان کافی برای بررسی هر قسمت از مدار و متوجه شدن از عملکرد هست .

دوست عزیز تو بسیاری از تاپیک ها مشاهده شده شما از استارتر تاپیک تقاضای قرار دادن عکس واضح از برد مورد تعمیر کرده این و خیلی هم تاکید دارین که حتما عکس گذاشته بشه و پس از گذاشتن عکس هیچ اتفاق خجسته ای رخ نداده و کوچکترین کمکی به ایشون نشده در آخر پس از پیچ و تاب فراوان و پست های الکی هم وقت استارتر هم وقت خودتونو تلف کرده این و در اکثر مواقع هم به نتیجه ای نرسیده اید.دوست عزیز با عکس که نمیشه یه برد اس ام دی رو عیب یابی کرد و کار و نتیجه رسوند بعضی موقع سکوت و راهنمایی نکردن راجع به تاپیکی بهتر از راهنمایی های بی مورد و بی سر و ته هستش
نکن این کارو
موفق و موید باشید

آخرین ویرایش:

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
دوست عزیز تو بسیاری از تاپیک ها مشاهده شده شما از استارتر تاپیک تقاضای قرار دادن عکس واضح از برد مورد تعمیر کرده این و خیلی هم تاکید دارین که حتما عکس گذاشته بشه و پس از گذاشتن عکس هیچ اتفاق خجسته ای رخ نداده و کوچکترین کمکی به ایشون نشده در آخر پس از پیچ و تاب فراوان و پست های الکی هم وقت استارتر هم وقت خودتونو تلف کرده این و در اکثر مواقع هم به نتیجه ای نرسیده اید.دوست عزیز با عکس که نمیشه یه برد اس ام دی رو عیب یابی کرد و کار و نتیجه رسوند بعضی موقع سکوت و راهنمایی نکردن راجع به تاپیکی بهتر از راهنمایی های بی مورد و بی سر و ته هستش
نکن این کارو
موفق و موید باشید
سلام همکار گرامی

ابتدا اگر حرفی هست انتقاد و یا پیش نهاد باید در جای خودش صورت بگیره (پیام خصوصی) نه در تایپیک (راهنمایی در مورد اینورتر جوش اورین) در بخش (جوش کاری).:207:

نکته دوم

استارتر تاپیک تقاضای قرار دادن عکس واضح از برد مورد تعمیر کرده این و خیلی هم تاکید دارین که حتما عکس گذاشته بشه و پس از گذاشتن عکس هیچ اتفاق خجسته ای رخ نداده

اینکه من درخواست عکس برد و یا دستگاهی با دقت و با کیفیت و بدون مات و تاری رو برای کسب مشخصات دقیق از دستگاه میکنم کار اشتباهی است؟ عکس مات به چه درد من میخوره؟من چه چیزی رو میتونم متوجه بشم اونم در دستگاه های امروز که همه SMD هستند؟

نکته سوم

و پس از گذاشتن عکس هیچ اتفاق خجسته ای رخ نداده و کوچکترین کمکی به ایشون نشده در آخر پس از پیچ و تاب فراوان و پست های الکی هم وقت استارتر هم وقت خودتونو تلف کرده این و در اکثر مواقع هم به نتیجه ای نرسیده اید.

شما از کجا میدونید و من را متهم میکنید که کاربر پس از ارسال عکس کمکی بهشون نشده؟

به عنوان مثال در همین تایپیک با عکس واضح متوجه سوختن مقاومت های smd همچنین دست کاری های که در بخش اسیلاتور شده شدم اگر عکس واضح تر و شفاف تر بود میتونستم تشخیص پریدگی ای سی رو بدم.
در اکثر مواقع کاربر به حرف ها و درخواست نیاز عکس و یا اقدامی که ما میخواهیم توجه ای نمیکنه این در تمام پست ها دیده شده.همچنین عدم پاسخ گویی زود در روند نتیجه بسیار تجیه مستقیم داره
من باید به نتیجه ای برسم یا کاربر؟؟ اینجا مکانی آزادانه کم ترین کمکی به فردی که در حل مشکل کاریش دچار مشکل شده که 99درصد کاربران پس از کمک و راهنمایی به نتیجه میرسند اما نتیجه رو اعلام نمیکنند(مثال خر که از پل گذشت گذشت)هست.

بعضی موقع سکوت و راهنمایی نکردن راجع به تاپیکی بهتر از راهنمایی های بی مورد و بی سر و ته هستش

این حرف نظر شخصی شماست ! من اگر یک درصد هم متوجه یشوم که میتونم به طرف مقابلم کمکی برسونم دریغ نمیکنم حتی یک درصد چه برسه بخوام سکوت کنم!

باشه برادر به درخواست شما که کاربر این انجمن هستید وسمتی ندارید من هم مثل سایر همکاران که حضورشون کمرنگ شد درخواست شما رو به دید منت قبول میکنم.

سخنان تند شما نه برای من و این یکبار بلکه برای همکاران دیگر در تایپیک های دیگر مشاهده شده و همین موضوع باعث کمرنگ شدن اساتید بزرگوار در این بخش هستیم.

موفق باشید

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
احتمالا lm324 باشه بازم اساتید نظر بدن بهتره

در تکیمل
برای تشخیص ابتدا پایه های تغذیه رو چک کنید ببینید با lm324 یکیست یا خیر
LM324_Pinout.png