آی پی امداد
abtahi

راهنمایی درباره مشابه دیود اس ام دی F7

poya68

کاربر
2010-03-22
247
569
با سلام

یه دستگاه منبع تغذیه دارم دیود F7 مشکل دارد اما جایگزین آن را نتوانستم پیدا کنم خود دیود هم در بازار موجود نیست از دوستان ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که به جای دیود F7 چه

دیودی می توانم جایگزین کنم؟

saeid000

کاربر
2008-04-01
32
30
یه عکس از دیود بزار ببینیم و مدار مسیر مشخص دیده بشه ؟ روی برد f7 هست یا روی دیود کد f7 خورده

saeid000

کاربر
2008-04-01
32
30
احتمال میدم دیود ss14 باشه چون f7 معمولا اینه البته عکس بدین بهتره

poya68

کاربر
2010-03-22
247
569

پیوست‌ها

• 172.2 کیلوبایت بازدیدها: 17

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,172
2,050
دیود شماره D2 هستش که عکسش را آپلود کردم.

سلام
احتمالا یا دیود زنر هست و یا دیود TVS
کدهای SMD در قطعات مختلف تشابه زیادی دارن و برخی اوقات تشخیص اونها واقعا سخت میشه و باید موارد متعددی رو کنار هم بچینید تا به گزینه صحیح برسید.
در اینجا نیز باید شکل و ابعاد دقیق پکیج ، همچنین کارکرد دیود توی مدار رو بررسی و مشخص بفرمایید کدوم یک از قطعات زیر، گزینه‌ی مد نظر هست.
توجه داشته باشید ولتاژ برخی دیود‌ها تفاوت زیادی با هم دارن.

موارد ذکر شده به ترتیب از راست به چپ:
پکیج، پارت‌نامبر، و نوع دیود است

Zener diode MMSZ5227B-V-G SOD-123
Zener diode BZX384-C6V8 SOD-323
Zener diode BZD27C6V8P DO-219AB
Zener diode NZH27C SOD-123FL
Zener diode PTVS64VP1UTP SOD-128
TVS TCUDZS6V8B SOD-323FL
Zener diode UDZS6V8B SOD-323FL

آخرین ویرایش:

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
294
293
مازندران،نور
با سلام

یه دستگاه منبع تغذیه دارم دیود F7 مشکل دارد اما جایگزین آن را نتوانستم پیدا کنم خود دیود هم در بازار موجود نیست از دوستان ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که به جای دیود F7 چه

درود،این دیود فست با ولتاژ ۱۰۰۰ ولت و ۱ آمپر می باشد،میتونید دیود fr107 یا uf4007 استفاده کنید، البته بازم نظر اساتید رو در نظر بگیرید

gasemi.m100

VIP+ افتخاری
کاربر
2018-12-02
520
1,061
با سلام

سلام. شما زحمت یک سرچ ساده به خودتون ندادید؟
بهتر که سرچ هدفمند رو یاد بگیرید برای خودتون .
من فقط f7 smd سرچ کردم چند مورد خود گوگل پیشنهاد داد اولی رو انتخاب کردم خود دیود مشخص شد که به نظر FR107 بود
اگر معادلش رو میخواید ترجمه ی انگلیسی کلمه "معادل" رو هم همراه این سرچ کنید خیلی ساده. هم زود تر به نتیجه میرسید هم ...
یک سوال برام پیش اومده اگر ممکنه جواب بدید. واقعا چرا بعضی ها سختشونه که سرچ کنن؟ شما دلیل خودتون رو بگید ممنون میشم (شاید یه تاپیک اموزشی ازش در بیاد)
سلام
احتمالا یا دیود زنر هست و یا دیود TVS
کدهای SMD در قطعات مختلف تشابه زیادی دارن و برخی اوقات تشخیص اونها واقعا سخت میشه و باید موارد متعددی رو کنار هم بچینید تا به گزینه صحیح برسید.
در اینجا نیز باید شکل و ابعاد دقیق پکیج ، همچنین کارکرد دیود توی مدار رو بررسی و مشخص بفرمایید کدوم یک از قطعات زیر، گزینه‌ی مد نظر هست.
توجه داشته باشید ولتاژ برخی دیود‌ها تفاوت زیادی با هم دارن.

موارد ذکر شده به ترتیب از راست به چپ:
پکیج، پارت‌نامبر، و نوع دیود است

Zener diode MMSZ5227B-V-G SOD-123
Zener diode BZX384-C6V8 SOD-323
Zener diode BZD27C6V8P DO-219AB
Zener diode NZH27C SOD-123FL
Zener diode PTVS64VP1UTP SOD-128
TVS TCUDZS6V8B SOD-323FL
Zener diode UDZS6V8B SOD-323FL
استاد از شما بعیده
اگر این برد تغذیه باشه مشخصه که در قسمت ثانویه قرار داره و دقیقا بعد از ترانس هست . خب معلومه که یک دیود شاتکی یا فست باید باشه زنر چرا؟
دو تا دیود داخل عکس مشخصه یکی تو اولیه که دیود فلای بک هست یکی هم تو ثانویه که دیود یکسوساز هست

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,172
2,050
استاد از شما بعیده
اگر این برد تغذیه باشه مشخصه که در قسمت ثانویه قرار داره و دقیقا بعد از ترانس هست . خب معلومه که یک دیود شاتکی یا فست باید باشه زنر چرا؟
دو تا دیود داخل عکس مشخصه یکی تو اولیه که دیود فلای بک هست یکی هم تو ثانویه که دیود یکسوساز هست

سلام
ممنون از نظرتون. چند نکته لازم هست عرض کنم.
چرا بعید باشه؟ برد زیر دست من و شما نیست. بزرگواری که سوال میکنه می‌بایست اطلاعات جامع بده. متاسفانه خساست در گذاشتن عکس از پشت و روی برد و ندادن اطلاعات کامل نتیجه دقیق هم درپی نداره.
شما از عکس ارایه شده تونستید نتیجه بگیرید؛ ولی بنده نتونستم و اکتفا کردم به جستجوی کد در سایتهای معتبر.
اتفاقا چند سایت معتبر، به هیچ‌وجه معادل کد F7 رو FR107 معرفی نکردند و همه‌ی اونها زنر یا TVS بیان کردند که نتیجه رو در بالا آوردم. به شخصه جستجوی گوگل رو در آخرین مرحله انجام میدم و زمانی که از سایتهای معتبرِ کدهای SMD ناامید بشم.
در هر صورت انجمن برای همفکری هست و رسیدن به نتیجه مطلوب.

یاد آور میشه بعد از فرمایش شما کمی در تصویر دقت کردم. اما جالبه برخلاف شما از عکس ناقص و غیر فکوسی که دوستمون گذاشته؛ تصور بخش اولیه تغذیه و قبل از ترانسفرمر رو دارم. پل دیود، مقاومتهای اهم بالا و زیر اهم، و احتمالا آیسی.
البته همه‌ی اینها که عرض کردم؛ همانطور که فرمودید؛ وجود دیود زنر یا TVS رو منتفی میکنه.

20250523_150414.jpg

احتمال داره همین تصور ناقص از عکس هم دقیق نباشه.

در هر صورت از اینکه نسبت بهم نظر لطف دارید و توقع اینکه ۱۰۰% گفته‌هام دقیق باشه؛ ممنونم.

آخرین ویرایش:

gasemi.m100

VIP+ افتخاری
کاربر
2018-12-02
520
1,061
احتمال داره همین تصور ناقص از عکس هم دقیق نباشه.

در هر صورت از اینکه نسبت بهم نظر لطف دارید و توقع اینکه ۱۰۰% گفته‌هام دقیق باشه؛ ممنونم.
شما بزرگوارید که دیگران رو راهنمایی می کنید.
من و سایر دوستان مثل شما در صورتی که توضیحات کامل و کافی نباشه از دادن پاسخ خوداری میکنیم چون امکان اشتباه یا اکثرا فهمیدن مشکل غیرممکن میشه
به هر حال مثل اینکه من هم بی دقتی کردم و d2 و d3 رو جا به جا متوجه شده بودم.
اما f7 که طبق گفته دوستمون بود(و در عکس مشخص نبود) به نظر همونه دیودی که گفته شد هست و به نظر دیود استارتاپ هست که وظیفه ی انتقال ولتاژ اولیه برای تغذیه خود ایسی رو محیا میکنه.

بالا