alifereshteh
کاربر
- 2015-10-22
- 12
- 28
با سلام دستگاه رو جهت افتتاح مغازه تعمیرات گرفتم که متاسفانه علی رغم خرید کلی تجهیزات تعمیر موفق به زدن مغازه نشدیم لذا از دستگاه فقط در حد تست یکبار استفاده شده که اکنون بدلیل نیاز به پولش حاضرم زیر قیمت بفروشم
گول تبلیغات و قیمتهای اینترنتی رو نخورید چون من این دستگاه رو چهار میلیون و سیصد هزار خریداری کردم ولی الان قیمت پایه رو دو میلیون و سیصد هزار تومان گذاشتم که هر کس پیشنهاد بالاتر داشت تقدیمش میکنم
مشخصات دستگاه : DH-A08 SE با قابلیت تعویض انواع چیپ لبتاب و مادربرد و دیگر بردهای الکترونیکی مانند کنسولهای بازی
وضعیت: فقط یکبار برای تست استفاده شده و با اکبند هیچ فرقی نداره
قیمت پایه : دو میلیون و سیصد هزار
ضمنا مکان شهرستان نهاوند
در ضمن انواع سی پی یو مجازی و دیباگر لبتاب و پی سی و تستر رم و پروگرامر 5000 tni با انواع پایه ها که همگی وسایل نو هستند مو جود میباشد

گول تبلیغات و قیمتهای اینترنتی رو نخورید چون من این دستگاه رو چهار میلیون و سیصد هزار خریداری کردم ولی الان قیمت پایه رو دو میلیون و سیصد هزار تومان گذاشتم که هر کس پیشنهاد بالاتر داشت تقدیمش میکنم
مشخصات دستگاه : DH-A08 SE با قابلیت تعویض انواع چیپ لبتاب و مادربرد و دیگر بردهای الکترونیکی مانند کنسولهای بازی
وضعیت: فقط یکبار برای تست استفاده شده و با اکبند هیچ فرقی نداره
قیمت پایه : دو میلیون و سیصد هزار
ضمنا مکان شهرستان نهاوند
در ضمن انواع سی پی یو مجازی و دیباگر لبتاب و پی سی و تستر رم و پروگرامر 5000 tni با انواع پایه ها که همگی وسایل نو هستند مو جود میباشد