با سلامبا سلام
شما میتونید با یک دستگاه هیتر معمولی چیپ ها رو عوض کنید فقط نیاز به یکم دقت و تمرین دارین
با هیتر معمولی بسیار سخت و تقریبا غیر ممکن است. شما میتوانید از همین هویه های نوری یاکسون استفاده کنید.
با سلامبا سلام
شما میتونید با یک دستگاه هیتر معمولی چیپ ها رو عوض کنید فقط نیاز به یکم دقت و تمرین دارین
با تشکر از شمادوست عزیز با هیتر نمیشه پیچ عوض کرد مخصوصا در ماردبرد های جدید که از تکنولوژی نانو استفاده کرده اند
چون تا بخواد چیپ ذوب بشه قبلش مادربرد ذوب شده حالا خود دانید
با تشکر از شما
پس تکلیف چیه؟
IR یا سشوار صنغتی یا ابزاره دیگه ای هست که مقرون به صرفه باشه برای تعویض چیپ های ظریف امروزی؟
سلام دوست گرامی
همونطور که دوست عزیمون pcbh گفتن منهم دستگاه اینفرارد دارم. گاهی اوقات توی تعویض چیپها باعث آسیب به چیپ میشه بخصوص توی چیپهای مثل پل شمالی و جنوبی. قشنگ چیپ رو میکنه چیپس!!!
با هوای گرم فکر نمیکنم بشه چیپهای بزرگ رو تع.یض کرد حداقل من تابحال نتونستم.
ولی شما باید یک دستگاه بخری 6 میلیون و بعدش یک دست شابلون بخری حداقل 600 تومن و حداقل 2 یا 3 تا توپ قلع(بال) بخری هرکدوم 90 هزار تومن بعد چند وقته میخوای پولت رو دربیاری؟ حالا دستمزد خود بکنار!!!
عجب داستانیه ها !
برادر من حرفایی که گفتید درست .اینا رو که مشخصه ! این دستگاه رو من فقط توی نمایندگی دیدم مشخص هم شد که ارزششو نداره حالا مساله اینه که جایگزینش چی استفاده میکنن دوستان؟
مثلآ همین IR از 300 تومن هست تا 1میلیون!
من ابزاره دوستان رو میخوام بدونم چیه برا تعویضه چیپ؟
مثلا اینفراره قسمتهای پلاستیکی مدارو خراب نمیکنه !
با سلام دوست من در اکثر مادر وردها تعویض چیپ دیگه با توجه به مشکلاتی که در برخی موارد دارن به صرفه نیست و مشتری هم ترجیح میده مادر بورد دست دوم یا نو پیدا کنه.
عجب داستانیه ها !
برادر من حرفایی که گفتید درست .اینا رو که مشخصه ! این دستگاه رو من فقط توی نمایندگی دیدم مشخص هم شد که ارزششو نداره حالا مساله اینه که جایگزینش چی استفاده میکنن دوستان؟
مثلآ همین IR از 300 تومن هست تا 1میلیون!
من ابزاره دوستان رو میخوام بدونم چیه برا تعویضه چیپ؟
مثلا اینفراره قسمتهای پلاستیکی مدارو خراب نمیکنه !
با سلام دوست من در اکثر مادر وردها تعویض چیپ دیگه با توجه به مشکلاتی که در برخی موارد دارن به صرفه نیست و مشتری هم ترجیح میده مادر بورد دست دوم یا نو پیدا کنه.
برادره من یعنی چی مقرون به صرفه نیست ؟!!!
یعنی اگه لپ تاپی چیپش بسوزه مادربردشو عوض میکنی ؟احتمالا هم که گیر نمیاد میندازیش دور!!!!!!؟
هرچنتا داشتی بگید تا آدرس تهیه چیپ برای خرید و نعوض رو در 70 درصد ار موارد خدمتتون بدم.
خواهشمندم در صورتی که کسی بصورته پیشرفته مشغول به تعمیر لپ تاپ و مینبرد میباشد ابزاری که با آن کار میکند رو معرفی کند
با تشکر