آی پی امداد
abtahi
آریا الکترونیک mehrinfo تکشو

آموزشی: دستور تهیه چند نوع غذا و دسر در دستگاه مایکروویو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,016
13,711
(تبرستان) آمل
[FONT=&quot]برنج

[/FONT]

[FONT=&quot]مواد لازم[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]برنج 2 ليوان ( 400 گرم
برنج.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot])[/FONT]
[FONT=&quot]آب 3.5 ليوان[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]روغن 50 گرم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نمك به مقدار كافي



[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]نمك و روغن را در ظرف مي ريزيم ظرف را بدون درپوش به مدت 17ـ15دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم تا آب برنج تمام شود. سپس برنج را همزده و در وسط ظرف جمع ميكنيم. در ظرف را مي گذاريم و به مدت 16ـ14 دقيقه قدرت40% در مايكروويو قرار مي دهيم تا برنج كاملاً دم بكشد. ميزان آب برنج بستگي به جنس آن هم دارد.[/FONT]
[/FONT]
 

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,016
13,711
(تبرستان) آمل
ته چین مرغ

[FONT=&quot]مواد لازم
ته چین .jpg
[/FONT]
[FONT=&quot] :[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]برنج 300 گرم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]مرغ 800 گرم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]ماست 1 پیمانه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]تخم مرغ 2 عدد[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]زعفران 1 قاشق چایخوری[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نمك به مقدار كافي[/FONT][FONT=&quot][/FONT]



[FONT=&quot]طرز تهیه[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]برنج را آبکش می کنیم، مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم به مدت 20-17 دقیقه با قدرت [/FONT][FONT=&quot]%80 درمایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس کف ظرف را چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم وروی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجدداً مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه و با قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس درظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلیدترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود[/FONT]
 

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,016
13,711
(تبرستان) آمل
[FONT=&quot]نان گردویی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]مواد لازم[/FONT][FONT=&quot] : [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
نان گردوs.jpg

[/FONT]
[FONT=&quot]تخم مرغ 1 عدد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]شير هموژنيزه 60 میلی ليتر[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]كره 100 گرم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]آرد سفيد 175 گرم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]شكر 75 گرم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]خرما 75 گرم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]موز 1 عدد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]گردو 50 گرم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]خاك قند قدري[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]طرز تهيه[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]شير تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملاً پف کند ، شکر و آرد را نيز به آن اضافه کنيد. هنگاميکه آرد را اضافه کرديد مخلوط را زياد به هم نزنيد. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را نيز در آن بريزيد . سپس يک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با ديواره 3 الي 4 سانتي متر انتخاب کرده مقداري ته و اطراف ظرف را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بريزيد و ظرف را مدت 12 - 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد . پس از پايان زمان پخت ظرف را بيرون آورده و اجازه دهيد تا سرد شود. سپس روي آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئين نماييد. ( بهتر است در طول مصرف نان گردويي ، روي آن را بپوشانيد تا از خشک شدن آن جلوگيري شود[/FONT][FONT=&quot]).[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
 

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,016
13,711
(تبرستان) آمل
[FONT=&quot]کیک شکلاتی


[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[FONT=&quot]مواد لازم
شکلاتی.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot] :

تخم مرغ 4 عدد
كره 100 گرم
شكر 130 گرم
آرد سفيد 110 گرم
كاكائو 2 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه 150 میلی ليتر
پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوري
روغن 1 قاشق سوپخوري[/FONT]

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]


[FONT=&quot]طرز تهيه[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفيد و سفت شود کره و شير را به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. یک ظرف مخصوص مايکروفر را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.(البته این مرحله برای دستگاه هایی است که فاقد کانوکشن هستند، در صورت داشتن کانوکشن برای گرم کردن فر در این مرحله از آن استفاده کنید[/FONT][FONT=&quot].) آرد ، پکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه کرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد. سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد.
توجه :
بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود[/FONT]

 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا