[FONT="]نان گردویی[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]مواد لازم[/FONT][FONT="] : [/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="]تخم مرغ 1 عدد[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]شير هموژنيزه 60 میلی ليتر[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]كره 100 گرم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]آرد سفيد 175 گرم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]شكر 75 گرم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]خرما 75 گرم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]موز 1 عدد[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]گردو 50 گرم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]خاك قند قدري[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]طرز تهيه[/FONT][FONT="] :[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]شير تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملاً پف کند ، شکر و آرد را نيز به آن اضافه کنيد. هنگاميکه آرد را اضافه کرديد مخلوط را زياد به هم نزنيد. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را نيز در آن بريزيد . سپس يک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با ديواره 3 الي 4 سانتي متر انتخاب کرده مقداري ته و اطراف ظرف را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بريزيد و ظرف را مدت 12 - 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد . پس از پايان زمان پخت ظرف را بيرون آورده و اجازه دهيد تا سرد شود. سپس روي آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئين نماييد. ( بهتر است در طول مصرف نان گردويي ، روي آن را بپوشانيد تا از خشک شدن آن جلوگيري شود[/FONT][FONT="]).[/FONT]
[FONT="] [/FONT]