آی پی امداد
abtahi

مشکل: در خواست کمک دوربین مدار بسته بوت نمیشود (اصلاح شد)

ranjbarhamid

کاربر
2013-04-01
3
2
سلام دوستان گرامی
یه دوربین مداربسته ای پی مارک کیوهان هست که با فایل اشتباه فلش زده شده الان دیگه بالای نمیاد
لطفا اگه کسی راهی بلده معرفی کنه

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
پاسخ : در خواست کمک

سلام دوستان گرامی
یه دوربین مداربسته ای پی مارک کیوهان هست که با فایل اشتباه فلش زده شده الان دیگه بالای نمیاد
درود
دوست عزیز لااقل مدل دستگاه را در عنوان قید میکردین یا لااقل عکسی قرار میدادین...
استدلال من از توضیحات شما اینه که دستگاه را با فایل فلش اشتباهی پروگرام کردین که تنها راه آن فلش کردن دستگاه با فایل صحیح هم مدل و هم ورژن یا با فایل بک آپ آی سی فلش دستگاه میباشد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101

سلام دوستان گرامی
درود
دوست عزیز لااقل مدل دستگاه را در عنوان قید میکردین یا لااقل عکسی قرار میدادین...
استدلال من از توضیحات شما اینه که دستگاه را با فایل فلش اشتباهی پروگرام کردین که تنها راه آن فلش کردن دستگاه با فایل صحیح هم مدل و هم ورژن یا با فایل بک آپ آی سی فلش دستگاه میباشد

ranjbarhamid

کاربر
2013-04-01
3
2

دوست عزیز مدلش کیوهان qh-nw457sc هست ولی چون الان توی شبکه ای پی نمیگیره و از کار افتاده نمیشه دوباره فلش زد

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290

متن موضوع کاملا اشتباه است کمک کنید یعنی چی ؟هزار تا معنی میدهد .من را بیشتر یاد کسی که در استخر افتاده دارد غرق میشود و کمک میخواهد می اندازد

دوست عزیز باید دوربین را باز کنید و ای سی فلش ان را هم جدا کنید و با پروگرامر ان را با فایل سالم از دستگاه مشابه پروگرام کنید یا عکس با کیفیت از برد در تاپیک قرار بدهید تا شاید دوستان فایل ان را داشته باشند . یا به تعمیرکار دوربین مدار بسته ببرید معمولا فروشندگان برای خودشان تعمیر کار و فایل سالم ان را دارند

مدل کافی نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: habbib
بالا