دوستان شنیدم در نمایندگی ایران خودرو پژو 206 را از طریق یک پورت که زیر داشبورد یا در کاپوت است پرو گرام میکنند کسی مطلبی در این مورد می داند که آیا از این طریق میشود ایسی کیلومتر رو هم پروگرام کرد یا نه؟
دوستان شنیدم در نمایندگی ایران خودرو پژو 206 را از طریق یک پورت که زیر داشبورد یا در کاپوت است پرو گرام میکنند کسی مطلبی در این مورد می داند که آیا از این طریق میشود ایسی کیلومتر رو هم پروگرام کرد یا نه؟
علی آقا من این قسمت رو نگاه کرده بودم اما جون بسته شده نتونستم پست بزنم
موفق باشید
چون این ماشین هنوز نو است (واقعا صفر است ) . من نمیخوام به ترکیب اون دست بزنمببینید علی آقا در زیر داشبور بهتر بگیم تابلو برق پژو یا همون bsi وجود داره که داخل اون آی سی ایپرومی وجود داره که اطلاعات کد کلید و کیلومتر و خیلی چیزهای دیگه داخل اون ثبت میشه و دائو با پانل کیلومتر هم دذر تماس هست بطوری که شما اگه یک bsi نو بجای اون قرار بدید اطلاعات پانل کیلومتر روی اون ضبط میشه و بالعکس اگه پانل کیلومتر رو نو کنید دقیقا همون اطلاعات روی پانل ثبت میشه به همین خاطر برای کم کردن کیلومترهای پژو 206 حتما باید ابتدا تغییراتی در اطلاعات bsi داده بشه و بعدا مقدار کیلومتر ثبت شده در پانل کیلومتر رو کم کرد تا هر دو باهم به اصطلاح مچ بشن والا با مشکل روبرو میشین در ضمن بله از طریق پورت هم امکان پذیره ولی احتمالا دستگاه گرون قیمتی از آب در خواهد آمد
موفق باشید
چون این ماشین هنوز نو است (واقعا صفر است ) . من نمیخوام به ترکیب اون دست بزنم
میتوانید برای من یک لطف کنید و اطلاعاتی در مورد هزینه این کار به من بدهید ببینم می ارزد یا نه؛ چون مشتری دارم و ریسک نمیخوام بکنم
استاد گرامي ببينيد من اين دو فايل را درست كم كرده ام ممنون