آی پی امداد
abtahi

سوال: درست کار نکردن فن اواپراتور یخچال ساید سامسونگ RS23dasw

amir10101001

کاربر
2015-03-29
1
0
سلام
فن اواپراتور قسمت یخچال در ساید بای ساید سامسونگ مدل مذکور پس از اتصال به برق دستگاه چند ثانیه روشن و سپس خاموش میشود و مجدد چند ثانیه پس از خاموش بودن روشن و بعد از چند ثانیه خاموش میشود و دیگر روشن نمیشود. فن را تعویض کردم مشکل حل نشد سنسور های محیطی و دیفراست را هم عوض کردم درست نشد، لطفا راهنمایی کنید. در ضمن ایا سنسور محیطی و دیفراست یکی است؟ یعنی اگر قطعه فروش هرکدام را نداشت میشودکه بجای هم استفاده کرد ؟
با سپاس

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
طبق توضیحات شما مشکل از برد الکترونیکی است چون رله توانایی اتصال دائم کنتاکت را ندارد ونوسان میکند ،باید قسمت مربوط به فن را بررسی کنید گاهی لقی سوکت یا شکستگی لحیم پایه رله دستور فن هم اتفاق می افتد--در مدلهای قدیمی تر ساید سامسونگ کلید درب دارای دو پلاتین است یکی برای لامپ ودیگری برای فن ،صحت عملکرد آنرا بررسی کنید در غیر اینصورت کلید فن مغناطیسی است کا با آهنربا تحریک میگردد--باید اهم سنسورها یکی باشد که اکثرا با هم متفاوت است(خرابی سنسور در سامسونگ نادر است)

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,330
ایران
باسلام

بهتر است از زیر و روی برد مدار چاپی آن عکسهای کیفیت بالا با قطعات خوانا قرار بدی و محل اتصال سیمهای فن را روی عکس علامتگذاری کن تا راحت تر تحلیل گردد

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
مشخصات فنتون چيه
چند ولته
مستقيمه يا متناوب
که البته اکثرا مستقيم هستند و معمولا هم درايور انها ترانزيستر است
احتمال نيمه سوز شدن ترانزيستورهاي دارلينگتونش هست
چک کنيد سيمهاي ورودي به فن توان مناسب رامنتقل ميکنند يا در مسير اتصالي داريد
شايدم سوکتها ايراد دارند؟