آی پی امداد
abtahi

درخواست نرم افزار تارگت خودرو دنا

hamid2346

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-30
424
4,786
همدان-تویسرکان
سلام دوستان رم مربوط به gpsخودرو دنا کپی کردم داخل کامپیوتر رم و فرمت کردم دوباره پوشه کپی شده ریختم داخل رم الان رهیاب میزنه نقشه موجود نیست ممنون میشم از دوستان اگر کسی نرم افزار وداشته باشه ارسال کنه

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,132
178,832
iRanTK.iR
سلام منم این مشکا رو دارم خودرو دنا

درود بر شما

این نرم افزار مربوط به شرکت فرادید هست و در صورت فرمت کردن رم ، رم دیگه روی خودرو کار نمیکنه و باید مجدد از شرکت شماره سریال یا رم جدید بگیرید .

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,132
178,832
iRanTK.iR
نمیشه از یک ماشین دیگه بکاپ گرفت

درود بر شما

پاسختون خیر هست .

اما اگر رم سالم داريد ميتونيد با نرم افزارهایی که کار Clone کردن انجام می‌دن تست کنید و ببینید که جواب می گیرید يا نه ؟

میتونید از برنامه Win32 Disk Imager استفاده کنید .

http://disk-imager.ru/download.html

https://emteria.com/kb/clone-sd-cards-windows

پیوست‌ها

mohamad7499

کاربر
2024-07-18
2
3
42
تهران
سلام.من این کار رو انجام دادم نقشه بالا میاد روی یک چهارراه ثابت مونده و اولش میگه پورت جی پی اس یافت نشد.مشکل از کجاست؟

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,207
12,679
ایران
وقت بخیر
اگه درست یادم باشه توی تنظیمات نرم افزار
انتخاب پورت جی پی اس هست
روی حالت اتوماتیک قرار بدید

saeid000

کاربر
2008-04-01
27
23
داخل رم یه سریال مخصوص هر رم هست و با فرمت از بین میره در واقع شما باید از اول تهیه کنین من خودم کپی گرفتم کلون کردم هر کاری کردم قابل اجرا نیس
برین سایت تارگت و برنامشو دانلود کنین و رم وصل کنین ببین میشناسه اجازه اپدیت میده بهتون هر اپدیت ۲۰هزار قبلا هزینه داشت شاید اون مدلی درس بشه
اگه نشه مجبورین تهیه کنین رم جدید
یا برنامه wolfncu بریزین داخل رم و از امکانت اون استفاده بکنین

saeid000

کاربر
2008-04-01
27
23
و اینکه رم اصلی داشته باشین روش یه برچسب هست با پشتیبانی حرف بزنین بهتون به کد اکتیو میده رایگان بگین رم انداختم سیستم ویروسی شد بالا نمیاد به صورت یه فایل تکس میدن یه کد داخل یه فایل تکس تو داخل برنامه رم هست اونو میدی بهت اکتیو میدن

alimohamadian1367

کاربر
2024-08-16
1
2
شهرکرد
سلام دوستان رم مربوط به gpsخودرو دنا کپی کردم داخل کامپیوتر رم و فرمت کردم دوباره پوشه کپی شده ریختم داخل رم الان رهیاب میزنه نقشه موجود نیست ممنون میشم از دوستان اگر کسی نرم افزار وداشته باشه ارسال کنه
سلام
با شرکت تماس بگیرید تا فایل را مجددا برایتان ارسال کند.
در قسمت رهیاب خودرو و گزینه اطلاعات ،شماره سریال دستگاه را بردارید و به شرکت اعلام کنید.
در برخی موارد کارشناسان با any deskمتصل شده و کپی می‌کنند.

بالا