سلام دوستان رم مربوط به gpsخودرو دنا کپی کردم داخل کامپیوتر رم و فرمت کردم دوباره پوشه کپی شده ریختم داخل رم الان رهیاب میزنه نقشه موجود نیست ممنون میشم از دوستان اگر کسی نرم افزار وداشته باشه ارسال کنه
داخل رم یه سریال مخصوص هر رم هست و با فرمت از بین میره در واقع شما باید از اول تهیه کنین من خودم کپی گرفتم کلون کردم هر کاری کردم قابل اجرا نیس
برین سایت تارگت و برنامشو دانلود کنین و رم وصل کنین ببین میشناسه اجازه اپدیت میده بهتون هر اپدیت ۲۰هزار قبلا هزینه داشت شاید اون مدلی درس بشه
اگه نشه مجبورین تهیه کنین رم جدید
یا برنامه wolfncu بریزین داخل رم و از امکانت اون استفاده بکنین
و اینکه رم اصلی داشته باشین روش یه برچسب هست با پشتیبانی حرف بزنین بهتون به کد اکتیو میده رایگان بگین رم انداختم سیستم ویروسی شد بالا نمیاد به صورت یه فایل تکس میدن یه کد داخل یه فایل تکس تو داخل برنامه رم هست اونو میدی بهت اکتیو میدن
سلام دوستان رم مربوط به gpsخودرو دنا کپی کردم داخل کامپیوتر رم و فرمت کردم دوباره پوشه کپی شده ریختم داخل رم الان رهیاب میزنه نقشه موجود نیست ممنون میشم از دوستان اگر کسی نرم افزار وداشته باشه ارسال کنه
سلام
با شرکت تماس بگیرید تا فایل را مجددا برایتان ارسال کند.
در قسمت رهیاب خودرو و گزینه اطلاعات ،شماره سریال دستگاه را بردارید و به شرکت اعلام کنید.
در برخی موارد کارشناسان با any deskمتصل شده و کپی میکنند.