آی پی امداد
abtahi

درخواست فایل دامپ روتر دلینک D-Link H/W : R1 F/W: 1.0.0

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
413
221
درود
خدمت اساتید و همکاران گرامی
عزیزان لطفاً فایل دامپ روتر دلینک ِDIR-822 نسخه سخت افزار : R1 و نسخه نرم افزار : 1.0.0 را در صورت امکان ارسال بفرمایید
با سپاس فراوان

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
413
221
اینو تست کن نتیجه را هم اعلام کن
درود
فایل رو تست کردم اوکی بود
دستگاه هم بوت شد و بالا آمد
فقط سوالم اینکه چه طوری مک روتر رو تغییر بدم
روش های استفاده از putty و telnet رو استفاده کردم ولی مک روتر تغییری نکرد

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
404
1,055
اصفهان
باید صبر کنی تا اساتید بیان جواب بدن . بنده تا حالا مک مودم تغییر ندادم

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,125
درود
فایل رو تست کردم اوکی بود
دستگاه هم بوت شد و بالا آمد
فقط سوالم اینکه چه طوری مک روتر رو تغییر بدم
روش های استفاده از putty و telnet رو استفاده کردم ولی مک روتر تغییری نکرد
درود. تا آنجایی که بنده اطلاع دارم روتر ها چون همانند مودم ها(سیمی یا وایرلس) مستقیما به خط تلفن (ADSL) متصل نمی شوند بنابراین نیازی به تغییر مک آدرس آنها نیست و تداخل و تکراری بودن مک آدرس و نهایتا بلاک شدن توسط ISP برایشان پیش نمیاد. در واقع مودمی که آن را به عنوان دستگاه اول به خط تلفن وصل می کنین مهمه که مک آدرسش اصلی باشه و روتر یک دستگاه فرعی به حساب میاد و همین که روتر با دامپ تازه درست کار می کند کافیه و لازم نیست تغییری اعمال کنید. البته اگر امکانش رو دارین، می تونین با پرینتر کد مک آدرس جدید رو از داخل تنظیمات پیدا کنید و با سایز اندازه فابریک چاپ کنید و روی کد قبلی(برچسب مشخصات زیر روتر) بچسبانید تا خیالتون از لحاظ تطابق کدها راحت بشه. اگر خواستین بارکد هم داشته باشه می تونین از فونت های پیوستی در نرم افزار فتوشاپ استفاده کنین.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
413
221
درود. تا آنجایی که بنده اطلاع دارم روتر ها چون همانند مودم ها(سیمی یا وایرلس) مستقیما به خط تلفن (ADSL) متصل نمی شوند بنابراین نیازی به تغییر مک آدرس آنها نیست و تداخل و تکراری بودن مک آدرس و نهایتا بلاک شدن توسط ISP برایشان پیش نمیاد. در واقع مودمی که آن را به عنوان دستگاه اول به خط تلفن وصل می کنین مهمه که مک آدرسش اصلی باشه و روتر یک دستگاه فرعی به حساب میاد و همین که روتر با دامپ تازه درست کار می کند کافیه و لازم نیست تغییری اعمال کنید.
درود
ممنون که پاسخ دادید
بله فرمایشتون کاملاً درسته
روتر با مکی غیر از مک آدرس خودش هم بدون مشکل کار می کنه
بیشتر جنبه یادگیریش برام مهمه که بدونم به چه روشی میشه مک آدرس روترهای دلینک رو عوض کرد
چون پورت telnet رو در پنل مودم باز کردم ولی اجازه تغییر مک با telnet رو بهم نداد

بالا