آی پی امداد
abtahi

درخواست روش جرم زدایی مبدل ثاویه پکیج بدون آسیب به بدنه

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
324
676
درود
متاسفانه مشکلی که خیلیا باهاش درگیر هستن اصطلاحا گچه(کربنات کلسیم) گرفتن مبدل هست و جهت رسوب زدایی از محلول اسید با غلظت پایین توصیه میشه اما باز هم‌ به دلیل سنگین بودن آب و مواد محلول زیاد،در مدت کوتاه دوباره رسوب ظاهر میشه،البته کاهش دمای آب گرم ایجاد رسوب را به تأخیر میندازه اما در کل باز هم شاهد گرفتگی مبدل پس از مدتی خواهیم بود....حال سؤال اینجاست...
از آنجایی که قیمت برخی مبدلها زیاد و یا نایاب است،از چه محلولی و چه غلظتی استفاده کنیم تا موقع رسوب زدایی به خود مبدل آسیبی وارد نشود..
تجربه خودم استفاده از پمپ و اسد بسیار رقیق مخصوص رسوب زدایی هست اما باز هم بعد از چند بار رسوب زدایی مبدل آسیب دید....همکاران عزیز اگر ترفندی یا محلولی مناسب تر سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی کنند....ببخشید طولانی شد

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
سلام متاسفانه بعضی از اسیدها مخصوصا ترکیبات فسفره روی محصولات مخصوصا مسی اثرات میکروسکوپی میگذارند که در سری های بعدی رسوب گرفتن تسریع میشه عملیات رسوب گذاری، مثلا اثر موریانه ای شدن مس که روی مس سوراخهای ریزی ایجاد میکنه که آسیپ‌پذیری قطعه رو زیاد میکنه و بچشم معمولی دیده نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AREYA54

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
درود
متاسفانه مشکلی که خیلیا باهاش درگیر هستن اصطلاحا گچه(کربنات کلسیم) گرفتن مبدل هست و جهت رسوب زدایی از محلول اسید با غلظت پایین توصیه میشه اما باز هم‌ به دلیل سنگین بودن آب و مواد محلول زیاد،در مدت کوتاه دوباره رسوب ظاهر میشه،البته کاهش دمای آب گرم ایجاد رسوب را به تأخیر میندازه اما در کل باز هم شاهد گرفتگی مبدل پس از مدتی خواهیم بود....حال سؤال اینجاست...
از آنجایی که قیمت برخی مبدلها زیاد و یا نایاب است،از چه محلولی و چه غلظتی استفاده کنیم تا موقع رسوب زدایی به خود مبدل آسیبی وارد نشود..
تجربه خودم استفاده از پمپ و اسد بسیار رقیق مخصوص رسوب زدایی هست اما باز هم بعد از چند بار رسوب زدایی مبدل آسیب دید....همکاران عزیز اگر ترفندی یا محلولی مناسب تر سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی کنند....ببخشید طولانی شد

چندسال پیش یه رسوب زدا گرفتم که وقتی روی لوازم ریخته میشد مخصوصا شیر الات وسینک و… هیچ اثر خوردگی ولک نابجا نمیگذاشت وفقط رسوبزدایی میکرد با نهایت کیفیت که برام جالب بود واولین بار میدیدم مابقی همه چیو یا داغان میکنن یا اثری ندارند ،رفتم سایتش محصولات دیگشو هم مطالعه کردم دیدم مخصوص فلزات حساس مس وآلمینیوم واستیل و….بدون خوردگی اونها رو هم داره،یکم شاید گران دربیاد اما امتحانش میصرفه،اسمش جرمگیر دپتوسپت برا مصارف عمومی هست برای شرکت پاکروپات،کارخانه اش گرگانه دفتر فروشش تهران،من برا جرمگیری لوازم خیلی حساس پزشکی متحرک که وجود مقدار کمی جرم و رسوبات که باعث دردسر میشه ،میخواستم،یه بیست لیتریشو امتحان کنید بصرفه تر از دونیم لیتریشه مطمنا دعا میکنی درحقم،یکم حساس هستن کسی اهل مهندسی معکوس و دزدیدن فرمول محصولاتشان نباشه برای تولید کردن بنام خودش ،واقعا چنین محصولی تابحال ندیده بودم با اثر گذاری دقیق وتخصصی هیچ تبلیغاتی هم ندارن چون مشتریهاشونو پیدا کردن وخاطرشان جمع هست.

آخرین ویرایش:

yas!n

کاربر
2015-08-08
40
17
من چند باری رسوب زدایی رو با جوهرنمک رقیق انجام دادم،
زمان انجام کار زیادتر هست اما به آرامی رسوب از بین میره و آسیبی به مبدل نمیرسه.
بیشترین محل گرفتگی و تجمع رسوب هم توی آبگرمکن هایی هست که شمعشون اتوماتیک نیست و دائم روشنه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AREYA54

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
324
676
چندسال پیش یه رسوب زدا گرفتم که وقتی روی لوازم ریخته میشد مخصوصا شیر الات وسینک و… هیچ اثر خوردگی ولک نابجا نمیگذاشت وفقط رسوبزدایی میکرد با نهایت کیفیت که برام جالب بود واولین بار میدیدم مابقی همه چیو یا داغان میکنن یا اثری ندارند ،رفتم سایتش محصولات دیگشو هم مطالعه کردم دیدم مخصوص فلزات حساس مس وآلمینیوم واستیل و….بدون خوردگی اونها رو هم داره،یکم شاید گران دربیاد اما امتحانش میصرفه،اسمش جرمگیر دپتوسپت برا مصارف عمومی هست برای شرکت پاکروپات،کارخانه اش گرگانه دفتر فروشش تهران،من برا جرمگیری لوازم خیلی حساس پزشکی متحرک که وجود مقدار کمی جرم و رسوبات که باعث دردسر میشه ،میخواستم،یه بیست لیتریشو امتحان کنید بصرفه تر از دونیم لیتریشه مطمنا دعا میکنی درحقم،یکم حساس هستن کسی اهل مهندسی معکوس و دزدیدن فرمول محصولاتشان نباشه برای تولید کردن بنام خودش ،واقعا چنین محصولی تابحال ندیده بودم با اثر گذاری دقیق وتخصصی هیچ تبلیغاتی هم ندارن چون مشتریهاشونو پیدا کردن وخاطرشان جمع هست.
ممنون دوست عزیز
تو سایتشون محصولات را دیدم،با شرکت تماس گرفتم و گفتن دپتوسپت برا رسوب زدایی مبدل پکیج توصیه نمیشه!! و در ضمن فقط فروش سفارشی دارن،یعنی تو بازار نمیشه محصولاتشون را خرید کرد،کمترین مقدار خرید هم گالن بیست لیتری هست ولی بار اول برای تست پنج لیتر را ارسال میکنن،منتها قیمت پنج لیتر حدود یک میلیون!!

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
ممنون دوست عزیز
تو سایتشون محصولات را دیدم،با شرکت تماس گرفتم و گفتن دپتوسپت برا رسوب زدایی مبدل پکیج توصیه نمیشه!! و در ضمن فقط فروش سفارشی دارن،یعنی تو بازار نمیشه محصولاتشون را خرید کرد،کمترین مقدار خرید هم گالن بیست لیتری هست ولی بار اول برای تست پنج لیتر را ارسال میکنن،منتها قیمت پنج لیتر حدود یک میلیون!!
من رسوبزدایی نرمال لوازم رو ازین محصول مصارف عمومی شان رو دیدم اما نتیجه اش رو رسوبهای محکم وحرارت خورده پکیج رو نمیدانم چی میشه قیمت بخاطر کیفیت هست اما ادام تا ریسک نکنه تجربه ارزشمندی بدست نمیاره ،من قبلا تجربه کردم که الان بشما منتقل کردم تو این تنوع کاذب محصولات جورواجور ،والا تا اخر عمر هم سرچ کنی شاید اطلاعات فنی از چیزی بدست نیاری مخصوص که داریم میبینیم افرادی که تجربه یا اطلاعاتی دارن اصلا نم پس نمیدن ،خیلی هم به حرف کارشناسان فروششان نکن،اونها خیلی استراتژیهای عجیبی دارن که من سر خرید یه محصول بیخیال شدم،گرچه برام نتیجش فایده اقتصادی هم نداشت که هزینه کنم با کلی دردسر پس پافشاری هم نکردم چون بمنظور تحقیق اولیه بود اما شما دستت تو‌کسب و کار ودرامده شاید فایده داشته باشه .اینکه‌نمونه‌محصولشان رو تو بازار نمیریزن برا تبلیغات فروش خیلی کارشان عجیبه تو این بازار خراب.
اما این محصول خیلی مطمن تر از محصولات موجود بازاره اگر بتانی پنج لیتر ازون رسوب زدای مخصوص لوازم حساس مسی و.. بگیری وپنج لیتر دپتوسپت مصارف معمولی ،یه نتیجه ای از تست هردو میگیری،
گالن بیست لیتری واسه محصولات رسوبزدای تخصصیه و رسوبزدای عمومی شان دو ونیم لیتری داره برا فروش سوپرمارکتی و…

آخرین ویرایش:
بالا