آی پی امداد
abtahi

درخواست: درخواست راهنمایی در زمینه تعمیر سخنگوی سمند

Kiss

کاربر
2009-08-24
1
0
خوزستان
سلام دوستان من یه سمند ال ایکس ۸۵ دارم بعضی هشدار ها رو میگه مثل چراغها روشن هستند بعضیها رو نمیگه...کسی میتونه راهنمایی کنه

s5670

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2013-06-08
47
101
سلام
مشکل از کربن پد کنترل می باشد و با چسباندن یه تیکه ورق آلومینیوم روی دکمه مشکل حل میشه

iman1364

کاربر
2019-11-28
1
0
درود بر دوستان. ال سی دی سخگوی سمند نوشته هارو نشون نمیده. کسی میدونه کجا درست میکنن؟چراقهاشم آبی رنگه

HENRA

کاربر
2013-04-25
57
53
شهر اصفهان
با سلام. بنده هم سمند ef7 دارم که سخنگوی آن گاهی اوقات کلا ریست میشه و تمامی تنظیمات پاک میشه. باتری بکاپ دزدگیر هم تعویض شده و اوکی هست. کسی از دوستان اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنه

moaski

کاربر
2009-08-07
16
3
کرج
با درود . من هم این مشکل را داشتم . ابتدا مونیتور را باز کردم و صفحه لاستیکی را در آورده شستشو کردم . بعد با لاک رسانا و کارگیری قلمو باریک روی محل نقاط اتصال یک لایه لاک زدم . یک ساعت بعد آن را بستم . نصب کردم . با یک اشاره کوچک به دکمه دستگاه عمل کرد . البته من مشکلی بدین صورت دارم که روشنایی مونیتور کم و زیاد می شود . حدس می زنم از لحیم سرد باشد . اگر تجربه ای دارید بفرماپید . تشکر

Milad73612

کاربر
2020-11-06
1
1
31
سلام سیستم آژیر من از سخن گو‌قطع شده کسی می‌تونه کمکی کنه

soheil_ras

کاربر
2017-07-03
3
0
سلام
سمند 83 دارم هر وقت ماشین توی آفتاب میمونه و سخنگو گرم میشه . سخنگو شروع میکنه به خاموش و روشن شدن و هیچ کاری انجان نمیده تا وقتی که خنک بشه و شروع کار کنه
کسی میدونه اشکال از کجاست و آیا قابل تعمیره یا باید تعویض بشه ممنون

yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-23
335
540
اذربایجان شرقی
سلام
سمند 83 دارم هر وقت ماشین توی آفتاب میمونه و سخنگو گرم میشه . سخنگو شروع میکنه به خاموش و روشن شدن و هیچ کاری انجان نمیده تا وقتی که خنک بشه و شروع کار کنه

با سلام
پایه های رگولاتور های ولتاژ و پایه های دو عدد مقاومت دو وات را از لحاظ لحیم سردی چک نمایید و شارژلحیم کنید

yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-23
335
540
اذربایجان شرقی
سلام

با سلام
پایه های رگولاتور های ولتاژ و پایه های دو عدد مقاومت دو وات را از لحاظ لحیم سردی چک نمایید و شارژلحیم کنید

بالا