آی پی امداد
abtahi

درخواست تعمیر کار برای این برد اونورتر کولر گازی

404

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-31
474
880
اردکان
دوستان سلام . این برد با مشکل ارور قطعی مدار اومده. به ادعای نصاب البته. بنده تجربه ای در این برد ها ندارم .اگر کسی از دوستان در این زمینه تعمیرات تخصص داره پیام بهم بده برد رو براش ارسال کنم. سپاس
1000101299.jpg
1000101300.jpg

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
138
ایران
www.armaniset.ir
دوستان سلام . این برد با مشکل ارور قطعی مدار اومده. به ادعای نصاب البته. بنده تجربه ای در این برد ها ندارم .اگر کسی از دوستان در این زمینه تعمیرات تخصص داره پیام بهم بده برد رو براش ارسال کنم. سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 225634مشاهده فایل‌پیوست 225635

سلام ولتاژ دوسر اون خازن الکترولیت رو اندازه بگیر، سیصد تا چهارصد ولت ببین داره یا نه،سه تا پین انتهای برد دوتا دوتا ولتاژ بگیر با اهمتر بزار روی دی سی یا ای سی ببین ولتاژی داری روش یانه.
و…
.

ظاهرا پیگیر مشکل و پست و تاپیک خودتان نیستید ، بیخود نیست کسی پاسخی نمیگذاره.🤔

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: habbib

404

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-31
474
880
اردکان
سلام ولتاژ دوسر اون خازن الکترولیت رو اندازه بگیر، سیصد تا چهارصد ولت ببین داره یا نه،سه تا پین انتهای برد دوتا دوتا ولتاژ بگیر با اهمتر بزار روی دی سی یا ای سی ببین ولتاژی داری روش یانه.
و…
.

ظاهرا پیگیر مشکل و پست و تاپیک خودتان نیستید ، بیخود نیست کسی پاسخی نمیگذاره.🤔
درود دوست عزیز. من اصلا این جور وسایل رو تعمیر نمیکنم .یکی از نصاب های شهر گفت تعمیر کن و من هم گفتم کار من نیست اما اگر در انجمن یک شخص باشد که تجربه کافی رو داشته باشه اون رو براش ارسال میکنم . دوست عزیز این جور دستگاه ها رو من اصلا باهاشون حال نمیکنم و همچنین سپاس از ذکر راهنمایی شما

بالا