دوستان سلام . این برد با مشکل ارور قطعی مدار اومده. به ادعای نصاب البته. بنده تجربه ای در این برد ها ندارم .اگر کسی از دوستان در این زمینه تعمیرات تخصص داره پیام بهم بده برد رو براش ارسال کنم. سپاس
دوستان سلام . این برد با مشکل ارور قطعی مدار اومده. به ادعای نصاب البته. بنده تجربه ای در این برد ها ندارم .اگر کسی از دوستان در این زمینه تعمیرات تخصص داره پیام بهم بده برد رو براش ارسال کنم. سپاس مشاهده فایلپیوست 225634مشاهده فایلپیوست 225635
سلام ولتاژ دوسر اون خازن الکترولیت رو اندازه بگیر، سیصد تا چهارصد ولت ببین داره یا نه،سه تا پین انتهای برد دوتا دوتا ولتاژ بگیر با اهمتر بزار روی دی سی یا ای سی ببین ولتاژی داری روش یانه.
و…
.
ظاهرا پیگیر مشکل و پست و تاپیک خودتان نیستید ، بیخود نیست کسی پاسخی نمیگذاره.🤔
سلام ولتاژ دوسر اون خازن الکترولیت رو اندازه بگیر، سیصد تا چهارصد ولت ببین داره یا نه،سه تا پین انتهای برد دوتا دوتا ولتاژ بگیر با اهمتر بزار روی دی سی یا ای سی ببین ولتاژی داری روش یانه.
و…
.
ظاهرا پیگیر مشکل و پست و تاپیک خودتان نیستید ، بیخود نیست کسی پاسخی نمیگذاره.🤔
درود دوست عزیز. من اصلا این جور وسایل رو تعمیر نمیکنم .یکی از نصاب های شهر گفت تعمیر کن و من هم گفتم کار من نیست اما اگر در انجمن یک شخص باشد که تجربه کافی رو داشته باشه اون رو براش ارسال میکنم . دوست عزیز این جور دستگاه ها رو من اصلا باهاشون حال نمیکنم و همچنین سپاس از ذکر راهنمایی شما