آی پی امداد
abtahi

درخواست اطلاعات قطعه شماره CF708 آیفون تصویری الکتروپیک 1196

Soleymantk

کاربر
2012-02-23
58
21
با درود
مشخصه و دیتاشیت این قطعه مورد نیاز هست.

پیوست‌ها

• 620.7 کیلوبایت بازدیدها: 52

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
در تصویر ارسال شده سه آیسی هست که یکدوم شماره خوانا نداره
کدوم قطعه مد نظر شماست؟ در تصویر مشخص کنید. اعضای این انجمن علم غیب ندارند.:ROFLMAO:
دوست گرامی انجمن جای مسخره بازی نیست از مدیران تقاضا دارم ایموجی های خنده رو از ادیتور حذف کنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hojat88

J1375

کاربر
2021-03-26
264
506
زیر سایه خدا
دوست گرامی انجمن جای مسخره بازی نیست از مدیران تقاضا دارم ایموجی های خنده رو از ادیتور حذف کنند
بنده قصد مسخره بازی نداشتم
اگر همین شکلک رو ارسال نمیکردم شاید کاربر محترم گمان میکردند لحن تندی در پاسخ داشتم، به قصد تلطیف اون شکلک رو ارسال کردم.

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
بنده قصد مسخره بازی نداشتم
اگر همین شکلک رو ارسال نمیکردم شاید کاربر محترم گمان میکردند لحن تندی در پاسخ داشتم، به قصد تلطیف اون شکلک رو ارسال کردم.
مساله خیلی جدی تر از این حرفاست همدیگر را تمسخر نکنیم همه ما صفر کیلومتر بودیم بر بام نردبان و کمک بقیه رشد کردیم و بالا اومدیم خودمان را جای شخص قرار بدیم آیا حاضریم با ما اینطور رفتار شود ایشون عنوان تاپیک رو با جزییات درج کردند سئوال پرسیدن نباید با شیوه رنگ تمسخر پاسخ داد
کاربران حاذق انجمن و اساتید تجربه سال ها تلاش حِرفه و علم و فن را برای انجمن هزینه کردند باشخصیت هستند و دارای احترام وسیع باید حداقل قدران ارزش های معنوی برای انجمن و کاربرانش قائل باشیم

آخرین ویرایش:

J1375

کاربر
2021-03-26
264
506
زیر سایه خدا
مساله خیلی جدی تر از این حرفاست همدیگر را تسمخر نکنیم همه ما صفر کیلومتر بودیم بر بام نردبان بقیه و کمک بقیه رشد کردیم و بالا اومدیم خودمان را جای شخص قرار بدیم آیا حاضریم با ما اینطور رفتار شود ایشون عنوان تاپیک رو با جزییات درج کردند سئوال پرسیدن نباید با شیون رنگ تسمخر پاسخ داد
کاربران حاذق انجمن و اساتید تجربه سال ها تلاش و تجربه و علم و فن را برای انجمن هزینه کردند باشخصیت هستند و دارای احترام وسیع باید قدران حداقل معنوی ارزش برای انجمن و کاربرانش قائل باشیم
اشتباه از بنده بود که عنوان رو در نظر نگرفتم و خیال کردم در داخل متن همه ی مطلب درج شده
اما قصد بنده تمسخر نبود و این رو باز هم میگم که این شکلک ها کاربردی هستند. شاید نظر شما این باشه که شکلک مناسبی انتخاب نکردم. اما دلیل نمیشه که شکلک ها حذف بشن.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
604
740
کوهبنان کرمان
اشتباه از بنده بود که عنوان رو در نظر نگرفتم و خیال کردم در داخل متن همه ی مطلب درج شده
اما قصد بنده تمسخر نبود و این رو باز هم میگم که این شکلک ها کاربردی هستند. شاید نظر شما این باشه که شکلک مناسبی انتخاب نکردم. اما دلیل نمیشه که شکلک ها حذف بشن.
درود. با زوم کردن تصویر مورد سوالشون مشخصه اون قطعه 4پایه شبیه اپتوکوپلر رو سوال کردن.

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,288
19,851
تهران - ساوه
درود
ببین فابریکی دو پایه اش به هم وصل هست و دو پایه آزاد باشه
کریستال هست