سلام دوستان یه کتری برقی اومده ، دستش داغ میکنه باز کردم مقاومت ۳۶کیلو اهم بین کلید و لامپ دیود وصله که اون داغ میکنه ، اهمش درسته یعنی مقاومت خراب نیست ، من حتی یه مقاومت ۳۹ کیلو انداختم بازهم داغ میکنه ، مشکل میتونه از کجا باشه؟
مقاومت داغ میکنه طبیعی هست .و شما میگین داغی دسته از مقاومت اگر هست دور مقاومت چسب نوار نسوز بپیچین یا داخل روکش نسوز قرار بدین.مورد بعد بخار که درون دسته نمیاد ؟
مقاومت داغ میکنه طبیعی هست .و شما میگین داغی دسته از مقاومت اگر هست دور مقاومت چسب نوار نسوز بپیچین یا داخل روکش نسوز قرار بدین.مورد بعد بخار که درون دسته نمیاد ؟
درود. این کتری برقی های ساختارشون این جوریه که بعد از رسیدن دمای آب به صد درجه و تبخیر آب، گرمای ناشی از آن به ترموستات بالای دسته میرسه تا اتوماتیک قطع کنه. اگر جلوی عبور بخار رو بگیرین دیگه اتوماتیک قطع نمیشه. هم برق هدر میره و هم آب گرم بی دلیل تبخیر میشه. خطرناک هم هست. اون ترموستات بزرگ نعلی شکل کفی(چسبیده به المنت) فقط وظیفه اش خاموش کردن کتری در مواقعی هست که بدون آب بشه. البته در نمونه های قدیمی داخل کتری یک لوله بود که انتهای مسیرش به همان ترموستات نعلی شکل می رسید و موقع بخار قطع می کرد که به علت نشت آب به زیر بدنه و عوارض ناشی از آن مدتهاست از دو ترموستات جدا استفاده میشه.
تا اونجایی که از این کتری ها دیدم همشون لامپ نئونی و مقاومت کاهنده داشتن و تا حالا نوع LED دار ندیده بودم! نکته عجیبترش اینکه LED برق DC می خواد ولی اثری از دیود یکسوساز در تصاویر نیست. احتمال زیاد صرفا شبیه LED هستن.