آی پی امداد
abtahi

مشکل: داغ شدن ای سی مودم TPLINK W8151

hamid3548

کاربر vip
vip
کاربر
2020-11-13
18
15
38
با سلام خدمت همه دوستان عزیز این مودم موقعی که روشن میکنم ابتدا چراغ اینترنت روشن و ثابت هست اما بعد از چند دقیقه این ای سی بشدت داغ میکنه و چراغ اینترنت قطع میشه ولی اگر دستگاهی به مودم متصل نباشه و از اینترنت استفاده نشه چراغ ثابت میمونه
ممنون میشم اگر نظر یا راهنمایی دارید بفرمایید
هیت سینک هم روی ای سی گذاشتم اما هیت سینک هم بشدت داغ میشه IMG_20221125_095255.jpg

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
519
1,354
خوزستان
shavourkala.com
با سلام خدمت همه دوستان عزیز این مودم موقعی که روشن میکنم ابتدا چراغ اینترنت روشن و ثابت هست اما بعد از چند دقیقه این ای سی بشدت داغ میکنه و چراغ اینترنت قطع میشه ولی اگر دستگاهی به مودم متصل نباشه و از اینترنت استفاده نشه چراغ ثابت میمونه
ممنون میشم اگر نظر یا راهنمایی دارید بفرمایید
هیت سینک هم روی ای سی گذاشتم اما هیت سینک هم بشدت داغ میشه مشاهده فایل‌پیوست 188975

درود بر شما :

داغی پردازنده های این مدل طبیعی هست شما میتونید با استفاده از هیت سینک مناسب و همینطور قراردادن فن 12ولتی روی هیتسینک مشکل رو کاملا مرتفع کنید !

بخاطر اینکه من تقریباً از این مدل دارم استفاده مینم این مشکل داغی فابریکشون دارن حتی برد وای فای اون یادم بود کم میشد این کار رو کردم

24 ساخته روشنه و فقط برق که بره خدا بهش رحم میکنه و استراحت کوتاهی میکنه البته اینو بگم برق فن رو 8 ولتی بکنید

تا به مرور زمان فن خشک نشه و هی باید روغن کاری کنید من حالا هر 6 ماهی تقریباً یک بار صدای فن به گوش میاد

که با یک قطر سوزن سرنگ حل میشه تا 6 ماه بعد به همین راحتی در ضمن کاور اونو دیگه باز کدم و انداختم نمیدونم کجا

و مودم به شکل وارونه به فاصله حدود 50 سانت تا سقف معازه داره کار خودشو سلیس میکنه .:eek:k:

1669360616154.jpg

آخرین ویرایش:

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,078
همدان کوی ولیعصر
سلام
همکار محترم درست می فرمایند چون بنده نیز مودم تی پی لینک دارم ومشکل داغ کردن دارد ودرماه حدود12 الی15 عدد هم مودم برای تعمیرپیشم می اید که 90 درصد ان نوع تی پی لینک است وهر نوع عیبی هم که داشته باشند بعد از تعمیر بر روی چیپ هایشان مخصوصا چیپ دی سی ال وبعد سی پیو یک عدد هیت سینگ کوچک نصب می کنم چون به طور کل تی پی لینک ها با مشکل داغ شدن چیپ ها روبه رو هستند البته هید سینگی که بنده روی ان ها قرار می دهم از نوع کوچک است وهم خودم وهم به مشتری اعلام می کنم که شبها ویا در مواقع که استفاده ندارد مودم را صد درصد خاموش کندواگر از هیت سینگ بزرگ وبا فن بخواهید استفاده کنید دیگر اگر خاموش هم نکردید عیب ندارد ولی بهتر است در مواقع که به مدت طولانی با ان کار ندارید خاموش کنید در زیر نمونه هید سینگ ریزی که برای مودم ودی وی ار ها استفاده می کنم را قرار می دهم

هیت-سینک-مخصوص-پردازنده-و-تراشه-های-smd-سبز-سایز-9x9x5mm.png

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
519
1,354
خوزستان
shavourkala.com
سلام
همکار محترم درست می فرمایند چون بنده نیز مودم تی پی لینک دارم ومشکل داغ کردن دارد ودرماه حدود12 الی15 عدد هم مودم برای تعمیرپیشم می اید که 90 درصد ان نوع تی پی لینک است وهر نوع عیبی هم که داشته باشند بعد از تعمیر بر روی چیپ هایشان مخصوصا چیپ دی سی ال وبعد سی پیو یک عدد هیت سینگ کوچک نصب می کنم چون به طور کل تی پی لینک ها با مشکل داغ شدن چیپ ها روبه رو هستند البته هید سینگی که بنده روی ان ها قرار می دهم از نوع کوچک است وهم خودم وهم به مشتری اعلام می کنم که شبها ویا در مواقع که استفاده ندارد مودم را صد درصد خاموش کندواگر از هیت سینگ بزرگ وبا فن بخواهید استفاده کنید دیگر اگر خاموش هم نکردید عیب ندارد ولی بهتر است در مواقع که به مدت طولانی با ان کار ندارید خاموش کنید در زیر نمونه هید سینگ ریزی که برای مودم ودی وی ار ها استفاده می کنم را قرار می دهم

درود بر شما :

بنده به علت نیاز انتقال تصویر و حساسیت موقعیت کاری نمی تونتم لحظه ای مودم رو خاموش کنم
حتی اظافه بر این جدیداً مجبور شدم UPS نصب کردم برای خود مودم که دیگه عمراً اون بنده خدا خاموش بشه:25000000:

آخرین ویرایش:
با سلام و عرض ادبخدمت شما و همه متخصصین گرامی
عذرخواهم با یه مشکل مواجه شدم
مودم وایفای با مارکtp link دارم که کار میکرد و فقط سرعتش کم شده بود و در شبانه روز چند بار اینترنت رو قطع میکرد که با روشن خاموش کردنش دوباره اینترنت وصل میشد.
امدم ۴تا خازنش رو تعویض کردم(۴تا خازن ۴۷۰میکرو ۱۶ ولت داشت که با۴۷۰ میکرو ۲۵ولت جایگزین کردم)
۳روزی کار کرد و بعد ۲ تا از خازن هاش داغ شد و یکی باد کرد ولی مودم کار میکرد و ای سی Ralink هم داغ شده بود که قطع کردم و مجدد خازن۴۷۰میکرو۱۶ولت تعویض کردم که مجدد داغ میشه ۲تا خازن و با اهمتر دو سر خازن رو که در حالت تست بارز میگیرم اتصال کوتاهه و بوق میزنه
دیگه قطع کردم و وصل نکردم
ایرادش کجاست راهنمایی کنید
ممنون از لطفتون
عکس از برد هم پیوست ارسال میشه

پیوست‌ها

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,125
با سلام و عرض ادبخدمت شما و همه متخصصین گرامی
عذرخواهم با یه مشکل مواجه شدم
مودم وایفای با مارکtp link دارم که کار میکرد و فقط سرعتش کم شده بود و در شبانه روز چند بار اینترنت رو قطع میکرد که با روشن خاموش کردنش دوباره اینترنت وصل میشد.
امدم ۴تا خازنش رو تعویض کردم(۴تا خازن ۴۷۰میکرو ۱۶ ولت داشت که با۴۷۰ میکرو ۲۵ولت جایگزین کردم)
۳روزی کار کرد و بعد ۲ تا از خازن هاش داغ شد و یکی باد کرد ولی مودم کار میکرد و ای سی Ralink هم داغ شده بود که قطع کردم و مجدد خازن۴۷۰میکرو۱۶ولت تعویض کردم که مجدد داغ میشه ۲تا خازن و با اهمتر دو سر خازن رو که در حالت تست بارز میگیرم اتصال کوتاهه و بوق میزنه
دیگه قطع کردم و وصل نکردم
ایرادش کجاست راهنمایی کنید
ممنون از لطفتون
عکس از برد هم پیوست ارسال میشه
درود. دلیلش اینه که موقع تعویض خازن، لاک سبز محافظ برد به دلیل عدم استفاده از روغن لحیم مناسب و احیا نکردن لحیم قدیمی با سیم لحیم تازه و همچنین هویه کاری بیش از حد، سوخته و خراشیده شده و پایه مثبت خازن به شاسی منفی سراسری(Ground Plane) اتصال کرده است. باید خازن رو خارج کنین و با قلع کش مکشی یا سیمی، خیلی خوب محل این پایه رو از لحیم پاک کنید و بعد با کمک نوک کاتر محل اتصال پایه مثبت به منفی رو خراش بدین تا اتصال بینشون قطع بشه. موقع لحیم کاری مجدد پایه مثبت این خازن، خیلی کم از لحیم استفاده کنین و حتما دقت کنید که دوباره به هم نچسبن.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
سلام مجمدد
ممنون از لطفتون بزرگوار که راهنمایی فرمودید..
الان تست میکنم و دور پایه رو با تیغ از بدنه جدا میکنم… الان خازن رو تعویض کنم یا خیر؟؟
بعد اینکه اون ای سی Ralink هم داغ زیاد کرده
احتمال اینکه سوخته باشه هست؟
روی اداپتورش هم فشار اومده بود که اونم داغ شده بود و خازن بو کرده بود ولی خب باد نکرده
در این حالت که عکس پشت برد رو دیدید زیاد متصل نبوده در حد چند ثانیه
اما احتمالا دفعه اول که خارن ها رو عوض کردم زیاد با برد اتصالی نداشته و کم بوده اتصالیش که بعد از ۲ روز که مودم هم کار میکرد باعث شده خازن باد کنه و پشت برد سیاه بشه که من بعدش تمزیزش که کردم اونجوری برد مسی مشخص شد و بعد خازن جدید رو لحیم کردم که دیذم داغ میکنه و در حد چندثانیه بعد قطع کردم.

پیوست‌ها

با تشکر فراوان از شما بزرگوار و پاسخ شما، خداوند به شما خیر در نیا و اخرت عطا کنه❤️❤️🌹🌹🌹🌹

کاری که فرمودید رو انجام دادم و درست شد دیگه خازن ها داغ نکرد و مودم روشن شد و کار میکنه
فقط اون ای سی که گفتمRalink کمی داغ میکنه دست که روش میزاری برای ۲۰ ثانیه نگه نیداری داغیش بیشتر حس میشه نه در حد سوختن دست ولی نزدیک به داغی زیاده
و ای سی دیگه هم (داخل عکس مشخص کردم) همینطور داغ میکنه
مشکل داره یا خیر؟
واینکه برای اینکه گرماش کمتر بشه برای هر ۲ تا هیت سینک تعبیه کنم؟؟

پیوست‌ها

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,125
خواهش می کنم. آداپتور فابریک و اصلی این مودم ها که 9 ولت - 0.6 آمپری هست اگر اتصال کوتاهی پیش بیاد و جریان کشی زیاد بشه قطع می کنه ولی اگر مقدار جریان کشی کمی بیش از نرمال باشه(حدود 400 میلی آمپر نرماله)، قطع نمی کنه ولی بهش فشار میاد. البته آداپتور اگر اصلی نباشه ممکنه در چنین مواقعی باعث آسیب هم به خودش و هم مودم بشه. گرم شدن چیپ اصلی و چیپ خط در این مدل مودم تا حدی طبیعیه. اگر مودم با ثبات هست و کارش رو درست انجام میده و قطع و وصل نمیشه نگرانی نداره. فقط برای محکم کاری می تونین روی دو چیپ با چسب سیلیکون دو تا هیت سینک شانه ای مناسب بچسبونید. به جای چسب از خمیر سیلیکون خالی استفاده نکنین چون هیت سینک از جاش راحت کنده میشه و باعث اتصالی و آسیب میشه.

آخرین ویرایش:
خواهش می کنم. آداپتور فابریک و اصلی این مودم ها که 9 ولت - 0.6 آمپری هست اگر اتصالی و جریان کشی زیاد باشه قطع می کنه ولی اگر مقدارش کم باشه قطع نمی کنه ولی بهش فشار میاد. البته آداپتور اگر اصلی نباشه ممکنه در چنین مواقعی باعث آسیب هم به خودش و هم مودم بشه. گرم شدن چیپ اصلی و چیپ خط در این مدل مودم تا حدی طبیعیه.
اداپتور اصلی خودش که یک سال پیش خراب شد و ۰/۶ امپر پیدا نکردم ولی به جاش ۹ ولت ۱ مپر گذاشتم و کار میکرد ولی دقت نمیکردم که این ۲ ای سی هم داغ میکنه یا نه که بعد برای تعویض خازن ها برای اینکه زیاد اینترنت قطع می شد و یا سرعتش پایین بود گفتم خازن ها رو تعویض کنم که این مشکل پیش اومد و شما بزرگوار راهنمایی فرمودید و درست شده..
الان با این اداپتور که اصلی نیست و۱ امپر است فشار میاره به ای سی ها و باعث داغ شدن و سوختنشون خواهد شد؟

بالا