آی پی امداد
abtahi

خرید پروگرامر RT809H از سایت علی بابا (چین)

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
233
207
25
اصفهان
سلام دوستان

بنده قصد خرید rt809h داشتم که داخل سایت های ایرانی و سایت اینفو پارسه که نمایندگی rt809h در ایران هستش، چک کردم دیدم که با قیمت ۸۸۰۰ به فروش میرسه و زیف ها و سوکت ها رو هم به مشتری نمیده!

اما داخل سایت علی بابا همین محصول رو با قیمت
۹۶ دلار با کلی زیف و سوکت داره ارائه میکنه. (حدودا میشه ۶۷۰۰ تومن با دلار ۷۰ هزارتومنی)

میخواستم بدونم کسی تجربه خرید از علی بابا و نحوه سفارش از ایران رو داره؟ و آیا مشکل ریجستر دستگاه پیدا نمی‌کنیم ؟

پیوست‌ها

• 597.3 کیلوبایت بازدیدها: 52
  • 97.1 کیلوبایت بازدیدها: 51
  • 82.3 کیلوبایت بازدیدها: 49

SpaceX

کاربر vip
vip
کاربر
2019-02-28
111
442
درود
در مورد رجیستر مشکلی نداره.کلی افراد داخل ایران الان دارن از RT استفاده می‌کنند که از اینفو پارسه خریداری نشده.اون ترفند اینفوپارسه هست برای دست گرفتن انحصار و فروش به قیمت دلخواه خودش.
در مورد علی بابا به اون قیمتی که اونجا زده اکتفا نکنید باید در همون صفحه با seller چت کنید و مشخصات و قیمت نهایی رو ازش بگیرید.
در مورد ارسال به ایران اطلاعی ندارم.
من یکی از همین سوکتهای RT رو لازم داشتم
دوستی دارم که وارد کننده صوتی تصویری هست
چند وقت پیش که چین بود لینک علی بابا براش فرستادم که اون گرفت برام آورد.

سلام. من هم گول تبلیغ پارسه برای اپدیت، رجیستری و اینطور مزخرفات رو خوردم و با قیمت بالاتری از پارسه گرفتم. مطمعن باش اپدیت کاملا رایگان مستقیم از سایت خود شرکت از چین انجام میشه.
من یه دو نفر از قطعه فروشها که مستقیم از چین قطعه میاره امار گرفتم از پارسه ارزونتر بودن

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,630
3,472
کلا کالا های داخل کشور مثل اتومبیل می ماند قیمت روز. دوبرابر قیمت کشور سازنده هست مگه میشه جیب دلال ها رو پر کرد اصلا جیب اینا ته هم داره پارسه فقط حرف مفت داره. درباره ریجیستری هم توی ترفندها همین پروگرامر مطلبی هست که می تونید انجامبدید ولی به نظر بنده نیازی نیست می تونید از سایتهای ترکیه هم سفاش بدید یه جستجوی ساده توی نت سایت دسترس قرا ر می ده.

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,942
26,238
درود بر دوستان ///کلا شرکت پارسه هر محصولی ارائه میکنه قبلا حدود 2برابر قیمت بازار میداد ولی الان یه مدتی هستش یا قیمتهاش به روز نیستن یا قیمتهاشو یکم ارزونتر از قبلش میده ولی کماکان حدود 40 تا 50 درصد گرونتر از بازار میده ..من قبلا پروگرامر را ازش قیمت گرفتم 6800 در صورتی که سایت افق خریدم 5300 ...این ریجیستری .و...هم کلک شرکت هستش

بالا