آی پی امداد
abtahi

خرابی یخچال الکترواستیل ES27

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
194
136
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه یخچال فریزر الکترواستیل مدل ES27 دارم که جدیدا مشکلی که براش پیش اومده اینه که دمای فریزر از 4- پایین نمیره و دائم کار میکنه و دماها بصورت چشمک زن هستن و ثابت نمیشن مخصوصا دمای فریزر

سنسور دمای فریزر و اواپراتو رو هردورو برسی کردم در دمای معمولی 8.5 کیلو بودن و با گرم یا سرد کردن مقدار مقاومتش تغییر میکرد

موتور یخچال هم گرم میشه و نمیشه دست رو بیشتر از 10 ثانیه روش نگه داشت
فیلم و عکس هایی که گرفتم رو ارسال کردم

لطفا راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 70.5 کیلوبایت بازدیدها: 35
  • 145.8 کیلوبایت بازدیدها: 38
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mostafahe

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
234
250
شهرکرد
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه یخچال فریزر الکترواستیل مدل ES27 دارم که جدیدا مشکلی که براش پیش اومده اینه که دمای فریزر از 4- پایین نمیره و دائم کار میکنه و دماها بصورت چشمک زن هستن و ثابت نمیشن مخصوصا دمای فریزر

سنسور دمای فریزر و اواپراتو رو هردورو برسی کردم در دمای معمولی 8.5 کیلو بودن و با گرم یا سرد کردن مقدار مقاومتش تغییر میکرد

لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما مشکل مشابه البته داخل یخچال داشتم
سنسور های داخل کابین و اواپراتور را همزمان با وجود اینکه اهم مناسب در دمای اتاق داشتند و با تغییر دما اهمشون عوض میشد را تعویض کردم
مشکل حل شده و بدون ایراد یخچال در حال کار است

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
194
136
منم دیروز از طریق منوی مخفی که داره یه سری تنظیمات انجام دادم و تقریبا درست شده ولی الان دما به 18- رسیده ولی وقتی دیفراست میکنه و بعد از تقریبا 20 دقیقه که طول میکشه دیفراستش دما به 12- میرسه و بعدش به 8- میرسه ولی دما چشمک زن نیست با توجه به اینکه کاهش نشون میده
علت این ایا میتونه از سنسورها باشه؟
همچنین باید هر 3 تا سنسور رو عوض کنم؟ و اهم سنسورها چند باید بگیرم

البته بعد از چند دقیقه کار کردن دما 18- نشون میده

آخرین ویرایش:

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
سنسورها ۱۰ کیلو هستند و بهتره همه رو یکجا تعویض کنید ولی تکنیک هم وجود داره که بفهمی کدوم سنسور خرابه ولی ایراد کار شما اینه که یک روتین و روش اساسی برای یافتن عیب ندارید.
لطفا پستهای دیگر رو که گذاشتم بررسی کنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mostafahe

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
با سلام خدمت دوستان عزیز

لطفا راهنمایی کنید
سلام مجدد
چی شد؟
مشکل از کمبود گاز بود یا اشکال در مدار المنت؟

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
سلام
مشکل از تنظیمات نرم افزاری بود
که با تنظیمشون حل شد
خوب خدارو شکر عزیز ولی من یه خواهش دارم، میشه دقیقا بگید چیرو تنظیم کردید و مدل یخچال فریزر شما چیه تا بنده یاد بگیرم چون واقعیتش خیلی برام سخته قبول کنم که مشکل تنظیم نرم افزاری بتونه دمای یک فریزر رو ثابت در زیر دمایی که بهش دادیم بزاره و از اون طرف موتور هم دایم زیر بار باشه و اواپراتور هم بیش از حد یخ بزنه ولی همچنان دما پایین بمونه؟ شما رو زیر سوال نمیبرم ولی من چنین داستان و تجربه ای برام پذیرشش سخته چون هرچی فکر میکنم نمیشه همچین چیزی 🤔لطفا میشه منو متقاعد کنید یا اگر کسی اینجا یه فرضیه اصولی داره میشه برای من توضیح بده که چرا باید دمای یک فریزر که روی -۱۸ یا سردتر تنظیم است دماش سرد تر نشه و همش ارور گرم بودن ( البته همه اینو میدونیم که گرم بودن نسبت به دمایی که بهش دادیم که همون -۱۸ است رو میگم ) رو بده و از طرفی موتور همچنان ( در نتیجه اینکه دما به سرمای مورد نظر نرسیده پس موتور دایم زیر بار میمونه ) زیر با باشه و با فرض اینکه موتور سالمه و گاز هم مشکلی نداره و مدار المنت هم اوکی است ( چون خوب همکار عزیزمون گفته که مشکل تنظیمات بوده ) و سنسورها هم تعویض شدند و فن ها هم لابد مشکلی نداشتند چون صحبتی ازشون نیست.
لطفا یکی به من توضیح بده که چطور من متقاعد شم مشکل تنظیمات بوده. من بلد نیستم عزیزم میشه خیلی واضح توضیح بدید تا همه دوستان این مورد تنظیمات رو در جعبه ابزار تعمیرات و عیب یابی خودشون داشته باشن واسه موارد بعدی که مراجعه میکنند یا مراجعه میشه بهشون؟

اینجا فوروم پر باری باید باشه پس اگر ما توجیح علمی درست نیاریم که نمیشه بخدا، میشه یه فوروم و انجمنی که معلوم نیست حرف کی رو باور و به تجربه علمی و عملی چه دوستانی گوش بدیم، حداقل من یکی نمیتونم، تا دلیل درستی نداشته باشم باور نمیکنم و نقد میکنم و به نظر من هیچ ایرادی هم نداره که کسی بیاد بگه آقا خیلی خوب شما درست میگید فقط میشه توضیح بدید که چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته؟
لطفا اساتید یکی به من توضیح بده چون واقعا مشکل دارم با این چیزی که نیمای عزیز و دوست خوبمون نوشته و البته در نظر داشته باشید که من هیچ مشکلی با نیما داداش گلم ندارم ولی با مطلبی که نوشته مشکل دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AsgharAAA

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
194
136

تنظیمات این پست رو که کاغذ نوشتن رو بررسی کنید من با تنظیم اینا درستش کردم
یخچالهای الکترواستیل بیشتر از طریق نرم افزاری خراب میشن تا سخت افزاری برای همین تنظیماتش خیلی مهمه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: z3r0x

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران

تنظیمات این پست رو که کاغذ نوشتن رو بررسی کنید من با تنظیم اینا درستش کردم
یخچالهای الکترواستیل بیشتر از طریق نرم افزاری خراب میشن تا سخت افزاری برای همین تنظیماتش خیلی مهمه
از راهنماییتون متشکرم
چشم اینو در جعبه ابزار عیب یابی قرار میدم من بلد نبودم و حالا در تئوری یاد گرفتم متشکرم ولی در عمل هنوز اعمالش نکردم امیدوارم که با این راه حل بیشتر سودمند باشم.
نیما جان چجوری وارد منوی مخصوص بشم؟

naeem1035

کاربر
2025-01-09
1
1
Abdan2
سلام شب خوش من یه یخجال الکترواستیل دارم تا روشن کنم بعد پنج دقیقه خاموش میشه لطفا راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh
بالا