آی پی امداد
abtahi

خرابی محافظ برق نگار ازمایش قدیمی

ic1

کاربر
2013-07-08
66
107
سلام خدمت عزیزان

محافظ نگار ازمایش قدیمی یه لحظه چراغ سبز روشن میشه و بازم میره روی چراغ نارنجی تایمر

مشکل کدوم قسمتش هست ؟

dFIahWzb5Ek10vOL.jpg

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,794
4,828
سلام تمام خازن ها را تعویض فرماید مشکل حل میشود

با سلام اگر درست حدس زده باشم تغذیه این محافظ توسط دو عدد مقاومت پر وات تامین می شود واقعیت کلام من بودم یک برد اماده قرار می دادم و کار را با یک حرکت سامورایی تمام می کردم با سپاس

ramseensk

کاربر vip
کاربر
2019-10-20
8
4
25
سلام خدمت اساتید بزرگوار. شماره آی سی محافظ قدیمی نگار آزمایش یا مشابه اونو اگه دوستان ميدونند لطف کنند اعلام نمایند. ممنون از زحمات شما.

ramseensk

کاربر vip
کاربر
2019-10-20
8
4
25
با اجازه اساتید. اول خازن پولیستر رو چک کن ببین ظرفیت درست باشه خازن‌های الکترولیتی زنرها مقاومت‌ها درنهایت آی سی. پاینده باشید.

yas!n

کاربر
2015-08-08
42
19
با سلام اگر درست حدس زده باشم تغذیه این محافظ توسط دو عدد مقاومت پر وات تامین می شود واقعیت کلام من بودم یک برد اماده قرار می دادم و کار را با یک حرکت سامورایی تمام می کردم با سپاس
من یه نمونه قدیمی ازین مدل داشتم فکر کنم 7 یا 8 تا مقاومت 1 وات رو موازی کرده بودن اونم روی برد با یک وضعیت آشفته.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
605
741
کوهبنان کرمان
من یه نمونه قدیمی ازین مدل داشتم فکر کنم 7 یا 8 تا مقاومت 1 وات رو موازی کرده بودن اونم روی برد با یک وضعیت آشفته.
درسته همه هم انقدر در طول زمان داغ شدن که برد هم داغیده شده. بنظر منم تعویض برد با برد اماده اس فقط ال ای دیها رو باید با سیم بلندتر وصل کنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yas!n
بالا