آی پی امداد
abtahi

مشکل: خرابی قسمت تست دیود مولتی متر Victor VC97

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
32
8
یاسوج
youtube.com
با سلام
من کمتر از یک هفتس که یه مولتی متر Victor VC97 خریدم.
امروز در حالی که داشتم با استفاده از قسمت «تست دیود» یک ترانزیستور رو آزمایش میکردم متوجه شدم که بعد از انجام تست، این بخش از مولتی متر دچار مشکل شده و حتی در صورت وصل نبودن پراپ ها بر روی صفحه نمایش عدد 1.5V نمایش داده میشه (در صورتی که باید O.L نشان داده بشه)
میخواستم بدونم علت این مشکل چی میتونه باشه؟ بدشانسی؟
و اینکه چجوری میشه تعمییر کرد این مولتی متر رو؟

با سپاس

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
32
8
یاسوج
youtube.com
با سلام
من کمتر از یک هفتس که یه مولتی متر Victor VC97 خریدم.
امروز در حالی که داشتم با استفاده از قسمت «تست دیود» یک ترانزیستور رو آزمایش میکردم متوجه شدم که بعد از انجام تست، این بخش از مولتی متر دچار مشکل شده و حتی در صورت وصل نبودن پراپ ها بر روی صفحه نمایش عدد 1.5V نمایش داده میشه (در صورتی که باید O.L نشان داده بشه)
میخواستم بدونم علت این مشکل چی میتونه باشه؟ بدشانسی؟
و اینکه چجوری میشه تعمییر کرد این مولتی متر رو؟

با سپاس
سلام

سلام من برنامه تمامی برد الکترونیکی رو دارم
من یه مارک دیگه دارم ولتاژ رو تست نشون میده خازن هنگ میکنه مقاومت رو نشون نمیده تست بیزر بوق ممتد داره ولی تست دیود کار میکنه تمام قطعات رو چک کردم اخرش به این نتیجه رسیدم ای سی خرابه:concern:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mjpc

mjpc

کاربر vip
کاربر
2021-12-07
32
8
یاسوج
youtube.com
سلام من برنامه تمامی برد الکترونیکی رو دارم
باید چک بشه ولی احتمال زیاد میکرو خرابه یا برنامه ایسی فلش مشکل ممکنه داشته باشه ولتاژ دیودی پایه های پردازنده اصلی رو چک بکن روی حالت بایاس معکوس عددش باید ۵۰۰ باشه و فرکانس پالس تولیدی کریستالشو با اسکوپ چک کن باید سینوسی باشه و موج منظم اگه اختلال داشت ایسی اسیب دیده

باید چک بشه ولی احتمال زیاد میکرو خرابه یا برنامه ایسی فلش مشکل ممکنه داشته باشه ولتاژ دیودی پایه های پردازنده اصلی رو چک بکن روی حالت بایاس معکوس عددش باید ۵۰۰ باشه و فرکانس پالس تولیدی کریستالشو با اسکوپ چک کن باید سینوسی باشه و موج منظم اگه اختلال داشت ایسی اسیب دیده
من خودم تعمیرکار حرفه‌ای هستم و انواع برنامه های برد ها را دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mjpc
بالا