- 2014-01-26
- 516
- 1,356
سلام دوستان چند وقت پیش یه دستگاه پاور گرین ۴۳۰ وات برام اوردن که ولتاژ سیم بنفشش ۹ ولت بود بعداز تعویض خازن مربوط به سیم بنفش و در کنارترانس استندبای دستگاه رفت تو خاموشی دیگه روشن نشد با اینکه ولتاژ سیم سبز 5 ولته و بنفش هم ۵ ولت شده .
چند روز بعد هم همین پاور اومد با همین ایراد و با همین روش روش کار کردم اما اونم رفت تو خاموشی .
امروز هم همین اتفاق افتاد.
سیم سبز ومشکی رو جامپ میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .سیم زرد و بنفش و جامپ میکنم یه صدای صوت خفیف میشنوم اما نه فن میچرخه نه هیچی . ولتاژ سبز 5 ولت و بنفش ۵ ولته .
سینک اول و دوم و دراوردم سالمن. دیود ها سالمن خازنا سالمن ....
ایا شما تجربه مشابه ندارید ، راهنمایی ندارید ، به نظرتون کجا هارو ولتاژ گیری کنم در ضمن ولتاژ تو سینک اول کامل میاد . منتظره راهنمایی و حمایتتون هستم با سپاس....
چند روز بعد هم همین پاور اومد با همین ایراد و با همین روش روش کار کردم اما اونم رفت تو خاموشی .
امروز هم همین اتفاق افتاد.
سیم سبز ومشکی رو جامپ میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .سیم زرد و بنفش و جامپ میکنم یه صدای صوت خفیف میشنوم اما نه فن میچرخه نه هیچی . ولتاژ سبز 5 ولت و بنفش ۵ ولته .
سینک اول و دوم و دراوردم سالمن. دیود ها سالمن خازنا سالمن ....
ایا شما تجربه مشابه ندارید ، راهنمایی ندارید ، به نظرتون کجا هارو ولتاژ گیری کنم در ضمن ولتاژ تو سینک اول کامل میاد . منتظره راهنمایی و حمایتتون هستم با سپاس....