آی پی امداد
abtahi

مشکل: خاموش شدن اتوماتیک کولر اسپلیت 12000 پاناسونیک

waiting313

کاربر
2014-05-22
1
0
کمک!! کمک!!
سلام دوستان

یه مدل اسپلیت 12000 پاناسونیک، دوسالیه که خریدم. توی این دوسال مشکل خاصی نداشته ولی امسال که برای اولین بار این کولر رو روشن کردم دیدم چراغ تایمرش روشنه. نوع چشمک زدنش با زمانی که آف تایمر یا آن تایمر رو فعال کردی متفاوته. به این صورت که حدود 2 ثانیه خاموشه و بعد دو بار چشمک میزنه و دوباره دو ثانیه خاموش و همینطور ادامه داره. یه نیم ساعتی که کار کرد کلا پانل و کمپرسور و همه چی کلا خاموش میشه ولی این چراغ تایمر همچنان در حال چشمک زدنه. آف تایمر رو غیر فعال هم کردم ولی درست نشد. کنترل رو ریست کردم درست نشد. به مدت یک روز باتری کنترل رو در آوردم و بعد دوباره با کنترل روشنش کردم درست نشد. فیوز مربوط به پانل رو خاموش کردم و کنترل رو هم ریست کردم و باتری اون رو درآوردم بازهم نشد. خلاصه بعد مدتی دیدم اسپلیت 12000 اتاق دیگه مون هم همین مشکل رو داره.

آف تایمر رو هم که فعال می کنم کار نمی کنه.

خلاصه وقتی کولر رو روشن می کنم فقط نیم ساعت کار می کنه و خاموش میشه.

کسی می تونه کمک کنه که ببینیم این مشکل از کجاست؟

doustet

کاربر
2014-05-25
1
0
www.tazekar.blogfa.com
سلام.. دقیقا کولر مام پاناسونیکه اما 30000!! همین مشکلو پیدا کرده!!.. اینجام که جنوبه و عین جهنم !! الان موندیم چیکار کنییییم!!

khibar36

کاربر
2012-12-28
11
10
سلام . کولر شما میتونه دلیل خاموش شدنش چند مورد باشه یکی اینکه میتونه عیب از سسنسور دما باشه دوم اینکه میتونه حتی عیب از گرفتگی لوله های گازش باشه سوم اینکه به علت کثیفی کندانسور گرمای کندانسور به خوبی تبادل نمیشود ودر نهایت کمپرسور خاموش میشود.موفق باشی

masoud12957

کاربر
2015-03-30
1
0
كولر ما هم دقيقا همين مشكل رو پيدا كرده ولي تازه سرويس شده....
بايد چيكار كنم
پاناسونيك 24000

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
452
کردستان
باسلام دوستان گرامی ایا چراغ چشمک زن هم خاموش میشود اگه درکل کولرخاموش میگرددمدارتغذیه روی برد رونگاه کنید ایامدارترانس بزرگی برای تغذیه داره یاازمدارسویچینگ جهت تغذیه استفاده گردیده

sga1

کاربر
2011-01-16
57
130
ارومیه
با سلام خدمت دوستان گرامی و تبریک سال نو.
مشابه این مشکل در کولر اسپلیت LG مربوط به سنسور پایپ پنل میباشد که با تعویض آن مشکل برطرف میگردد.
شما پنل رو باز کنید و سنسور پایپ رو چک کنید که معمولا رنج اهمی اون در دمای 20 درجه معادل 9 الی 10 کیلو اهم میباشد.
موفق باشید.

بالا