آی پی امداد
abtahi

سوال: خاموشی کامل DVRمدل 7804r-ms v3

MOHSEN&A

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-03-25
972
8,949
استان مرکزی-اراک
سلام
یک دستگاه دی وی آر 7804r-ms v3 هست که کاملا خاموش و با اتصال له تغذیه هارد دستگاه روشن میشه و هیچ کدام از ال ای دی های دستگاه روشن نمیشه.
خروجی تمام ریگلاتور های 1.3-1.8-3.3 و 5 ولت برقرار هست (با کادر قرمز مشخص شده ) و هیچ ایراد ظاهری هم وجود نداره تنها مورد مشکوک گرم کردن پردازنده هست و خودم به دیودهای TVS مشکوک هستم (کادر آبی )و همچنین سوختن خود پردازنده به دلیل ورود الکتریسته ساکن.
آیا درست حدس زدم یا اینکه مشکل میتونه نرم افزاری هم باشه؟

dvr.jpg

آخرین ویرایش:

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
سلام
یک دستگاه دی وی آر 7804r-ms v3 هست که کاملا خاموش و با اتصال له تغذیه هارد دستگاه روشن میشه و هیچ کدام از ال ای دی های دستگاه روشن نمیشه.
خروجی تمام ریگلاتور های 1.3-1.8-3.3 و 5 ولت برقرار هست (با کادر قرمز مشخص شده ) و هیچ ایراد ظاهری هم وجود نداره تنها مورد مشکوک گرم کردن پردازنده هست و خودم به دیودهای TVS مشکوک هستم (کادر آبی )و همچنین سوختن خود پردازنده به دلیل ورود الکتریسته ساکن.

مشاهده فایل‌پیوست 172152

بله CPU سوخته

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,078
همدان کوی ولیعصر

با عرض سلام به همکار واستاد عزیز سوالی داشتم
برای dvr هایی که تصویر ندارن واز لحاظ ظاهری و ولتاژ ها مشکلی ندارن از کجا باید بفهمیم که امکان دارد CPUسوخته باشدو یا قسمت دیگری مثل برنامه فلش ان مشکل را ایجاد کرده باشد با تشکر

Mersad1116

VIP+ افتخاری
کاربر
2018-11-26
446
913
اصفهان
aqayetamir.ir
سلام

مشاهده فایل‌پیوست 172152
سلام و عرض ادب
اگر پردازنده بیش از اندازه نرمال داغ نمیکنه (به حدی که دست میزارید و دستتون نسوزه) مشکل از پردازنده نیست،این دی وی آر خروجی HDMI هم داره؟ از خروجی HDMI تصویر بگیرید اگر تصویر اومد امکان داره تغییر رزولیشن داده شده و با مانیتور سازگار نیست برای همین تصویر نمیده،اگر این هم نبود آیسی رو پروگرام کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ajamee

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
با عرض سلام به همکار واستاد عزیز سوالی داشتم
برای dvr هایی که تصویر ندارن واز لحاظ ظاهری و ولتاژ ها مشکلی ندارن از کجا باید بفهمیم که امکان دارد CPUسوخته باشدو یا قسمت دیگری مثل برنامه فلش ان مشکل را ایجاد کرده باشد با تشکر
بصورت حرفه ای سوال شما میتواند صد صفحه جواب داشته باشد ولی در کل باید تمام شرایط برای روشن شدن cpu فراهم باشد و این شرایط در دیتا شیت cpu ذکر شده و متاسفانه دسترسی برای همه انها مشکل و یا خیلی سخت است و اگر یکی از این شرایط تغییر کند ممکن است cpu اسیب ببیند .پس بنابراین باید بصورت تجربی یا سطحی بررسی شود مانند تغذیه ها و کریستالها و قطع نبودن پایها و یا وارد نشدن ولتاژ های ناخواسته به پورت های cpu و مقایسه مقاومت داخلی پایه های تغذیه cpu خراب با سالم
در مورد محتویات فلش هم که ایا سالم است و یا خراب ابزار ها و روشهایی هست که متوجه شد ولی بهترین روش همان پروگرام کردن ای سی فلش است.

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,078
همدان کوی ولیعصر
بصورت حرفه ای سوال شما میتواند صد صفحه جواب داشته باشد ولی در کل باید تمام شرایط برای روشن شدن cpu فراهم باشد و این شرایط در دیتا شیت cpu ذکر شده و متاسفانه دسترسی برای همه انها مشکل و یا خیلی سخت است و اگر یکی از این شرایط تغییر کند ممکن است cpu اسیب ببیند .پس بنابراین باید بصورت تجربی یا سطحی بررسی شود مانند تغذیه ها و کریستالها و قطع نبودن پایها و یا وارد نشدن ولتاژ های ناخواسته به پورت های cpu و مقایسه مقاومت داخلی پایه های تغذیه cpu خراب با سالم
در مورد محتویات فلش هم که ایا سالم است و یا خراب ابزار ها و روشهایی هست که متوجه شد ولی بهترین روش همان پروگرام کردن ای سی فلش است.

با تشکر از همکار عزیز
پس به گفته شما یکی از روشهای تست سلامت CPU استفاده از دیتا شیت ان است که به علت نبودن نقشه های برد های DVRبه نظر من هم برای عیب یابی بسیار خوب است باید بقیه موارد را با کار کردن بر روی بردها وکسب تجربه بدست اورد با تشکر

بالا