آی پی امداد
abtahi

خاموشی آیفون تصویری کالیوز مدل kimia k70

آیفون تصویری کالیوز مدل kimia k70 با مشکل خاموشی اومده. روی برد یک آیسی 6 پایه اس ام دی سوخته که عددش معلوم نیست. از هوش مصنوعی کمک گرفتم احتمالا آیسی رگولاتور کاهنده dc-dc هست. دوستانی که تجربه دارن شماره آیسی چند هست و چه آیسی جایگزین کنم؟

پیوست‌ها

• 241.1 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 243.9 کیلوبایت بازدیدها: 23
  • 241.1 کیلوبایت بازدیدها: 17

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
840
2,675
تهران -شانکهای
با احترام
تا وقتی موقعیت پایه های آی سی مشخص نباشه ،حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه کاری کنه . حداقل پایه های ورودی و خروجی ولتاژ رو مشخص کنید تا بهتر متوجه بشیم . با کمک ۲ عدد سلف مجاور آی سی راحتتر هستش.به احتمال زیاد fa4 هستش.

با احترام
تا وقتی موقعیت پایه های آی سی مشخص نباشه ،حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه کاری کنه . حداقل پایه های ورودی و خروجی ولتاژ رو مشخص کنید تا بهتر متوجه بشیم . با کمک ۲ عدد سلف مجاور آی سی راحتتر هستش.به احتمال زیاد fa4 هستش.
پایه 2 گراند هست
احتمالا پایه 3 خروجی آیسی هست
پایه 4 به ورودی رگولاتور 12 وصله
پایه 5 ورودی 14 ولت مدار هست
پایه 1 و 6 هم به خازن کنارش وصله

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,187
2,075
آیفون تصویری کالیوز مدل kimia k70 با مشکل خاموشی اومده. روی برد یک آیسی 6 پایه اس ام دی سوخته که عددش معلوم نیست. از هوش مصنوعی کمک گرفتم احتمالا آیسی رگولاتور کاهنده dc-dc هست. دوستانی که تجربه دارن شماره آیسی چند هست و چه آیسی جایگزین کنم؟

سلام
البته همکارانی که تو آیفن تجربه دارن؛ قطعا راهنمایی بهتری انجام میدن. اما اجازه بدید چند نکته عرض کنم.
اگر پشت همین قسمت برد؛ مبدل DC DC وجود نداشته باشه؛ به احتمال قوی این قطعه دارای دو خروجی هست.
بهتره قطعه سوخته رو از روی برد خارج و محیط رو کاملا تمیز کنید تا مسیرها مشخص باشه و تصویری واضح با ابعاد زیر از محدوده پشت و روی برد ارسال بفرمایید.

Screenshot_20250521-182334.jpg

میتونی بجاش برد کاهنده DC TO DC هم بذاری ورودی ۱۴ ولت خروجی هم ۵ ولت
باسلام. ماژول کاهنده گذاشتم و تست کردم اما جواب نداد. در نهایت آیسی ft9801 پیدا کردم و جایگزین کردم و برد روشن شد و آیفون درست کار میکرد اما برق خورده بود و تصویر خاموش بود هنوز. مشتری مستاجر بود و نمیخواست زیاد هزینه کنه دادم رفت. گفت بجای آیفون صوتی استفاده میکنه

بالا