با سلام دوست عزیز فک میکنم این سری دستگاه یه آی سی EC هم داشته باشه که اونم نیاز به فلش کردن داره
M m.bigdeli کاربر 2014-08-13 24 21 2015-06-13 #11 با سلام دوست عزیز فک میکنم این سری دستگاه یه آی سی EC هم داشته باشه که اونم نیاز به فلش کردن داره
mavaramat VIP+ افتخاری کاربر 2013-05-07 410 4,741 2015-06-13 #12 m.bigdeli گفت: با سلام دوست عزیز فک میکنم این سری دستگاه یه آی سی EC هم داشته باشه که اونم نیاز به فلش کردن داره کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چند دوستمون نتیجه رو اعلام نکردند اما باید بگم که این لپ تاپ یا ec نداره یا نیازی به پروگرام کردن نداره!توی قسمت بایوس ها هم فقط یه بایوس 4mb از این لپ تاپ هست و خبری از ec نیست.با این حال باید شماتیک چک بشه.یا حق.
m.bigdeli گفت: با سلام دوست عزیز فک میکنم این سری دستگاه یه آی سی EC هم داشته باشه که اونم نیاز به فلش کردن داره کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چند دوستمون نتیجه رو اعلام نکردند اما باید بگم که این لپ تاپ یا ec نداره یا نیازی به پروگرام کردن نداره!توی قسمت بایوس ها هم فقط یه بایوس 4mb از این لپ تاپ هست و خبری از ec نیست.با این حال باید شماتیک چک بشه.یا حق.
mahmod31 کاربر vip vip کاربر 2008-03-25 218 1,680 2015-06-13 #13 با سلام و درود من که گفتم درست نشده اخرش همینجوری پسش دادم به مشتری اخرشم نفهمیدم چی بود تو کل مادربرد رو نگاه کردم ای سی دیگه نبود که بشه پروگرام کرد
با سلام و درود من که گفتم درست نشده اخرش همینجوری پسش دادم به مشتری اخرشم نفهمیدم چی بود تو کل مادربرد رو نگاه کردم ای سی دیگه نبود که بشه پروگرام کرد
mavaramat VIP+ افتخاری کاربر 2013-05-07 410 4,741 2015-06-13 #14 mahmod31 گفت: با سلام و درود من که گفتم درست نشده اخرش همینجوری پسش دادم به مشتری اخرشم نفهمیدم چی بود تو کل مادربرد رو نگاه کردم ای سی دیگه نبود که بشه پروگرام کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... شرمنده دوست عزیز.پست شما رو ندیدم.بنظرم با برنامه HP ProtectTools Security Manager که در ویندوز نصب میشه هم بشه یه کارایی کرد. ممنون بابت اعلام نتیجه
mahmod31 گفت: با سلام و درود من که گفتم درست نشده اخرش همینجوری پسش دادم به مشتری اخرشم نفهمیدم چی بود تو کل مادربرد رو نگاه کردم ای سی دیگه نبود که بشه پروگرام کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... شرمنده دوست عزیز.پست شما رو ندیدم.بنظرم با برنامه HP ProtectTools Security Manager که در ویندوز نصب میشه هم بشه یه کارایی کرد. ممنون بابت اعلام نتیجه
A Amir.111 کاربر 2020-08-29 11 6 40 2021-09-20 #16 دوستان یک لپ تاپ hp4530s برام آوردن وقتی روشنش میکنی پسورد می خواد برای ورود یادشون رفته این فلش می خواد یا کار دیگه میشه براش انجام داد؟
دوستان یک لپ تاپ hp4530s برام آوردن وقتی روشنش میکنی پسورد می خواد برای ورود یادشون رفته این فلش می خواد یا کار دیگه میشه براش انجام داد؟