دوست عزیزم سلام، اگه تو کار تولید و بسته بندی و یا ... میخوای استفاده کنید براتون می صرفه ؟؟؟ که از این چسبا استفاده کنید .
طرز تهیه به این روشه که خدمتتان عرض می کنم:
شما به مغازه های رنگ فروشی مراجعه می کنید و عنوان می کنید که
1- رنگ پلی استر میخوام این رنگها در قوطی 1 کیلویی تا 40 کیلویی عرضه می شود ولی اصلش در بسته های 40 لیتری یا 40 کیلویی ارائه می گردد . قیمتشم خیلی وقته خبر ندارم ولی هر کیلویی حداقل 50 هزار تومان هستش!!!
2- در کنارش یه بسته خیلی کوچک بنام محلول خشک کن پلی استر تهیه می کنید.
3- پودر رنگ یا مل تهیه می کنید این پودر شبیه آرد نانوایی بوده و خیلی نرم می باشد و در رنگهای مختلف می فروشند.

و اما طرز تهیه!
1- یه بطری نوشابه یا آب معدنی از نوع خانواده تهیه نموده و با چاقو آن را از وسط ببرید و یه ظرفی مثل لیوان درست کنید
2- یه چوب بستنی یا مدادی ، خودکاری و چیزی که بعنوان همزن استفاده کنید.
3- برای وسیله ای که می خواهید به مقدار لازم از رنگ پلی استر در یک ظرف پلاستیک که از قبل آماده کردید بریزید مثلا اندازه یه قاشق غذاخوری
4- به اندازه نصف قاشق غذا خوری پودر مل به آن اضافه نموده و بهم بزنید.(پودر را یک دفعه ای روی آن نریزید بلکه کم کم بریزید و مخلوط کنید)
5- مخلوط شما نه زیاد باید شل باشد و نه زیاد سفت !!! اگه زیاد شل باشد رو محل کارتان شره می خورد و باعث کثیفی قطعات الکترونیکی می شود و اگر سفت باشد کاردستی شما ترک می خورد و کیفیت خوبی نخواهد داشت
6- حالا که مخلوط را درست کردید 2 الی 3 قطره محلول خشک کن به آن اضافه نموده و مجددا مخلوط را با چوب بهم بزنید.تعداد قطره ها بستگی به تجربه شما خواهد داشت اگه تعداد آن زیاد باشد مخلوط شما فورا خشک شده و به کارتان نمیاد و اگه کم باشد زمان سفت شدن طولانی خواهد بود
اگه برای نتیجه کار عجله ندارید دیر خشک بشه بهتره !!! چون هم کیفیت کارتان بالا میره و هم قدرت چسبندگی آن بهتر خواهد شد.
در پایان یادآور می شوم که بنده از این محصول چند سال استفاده کردم و ازش راضی بودم . محصول تولیدی هم در برابر گرما به اندازه چسب دوقلو دوام دارد و هم در برابر نفوذ آب بطوریکه در آفتامات اتومبیل ، پشت دستگاه ایسیو ، و تولیدکنندگان لوازم برقی که می خواهند از دستگاهشان کپی برداری نشود از این محصول استفاده می کنند
و یه نکته دیگه اینکه پودر مل فقط برای ارزان تمام شدن محصول به کار می رود و یکی برای پنهان کاری وگرنه شما اگه مایه دار باشید از پلی استر خالص هم می تونید استفاده که بعد خشک شدن ، به رنگ شیشه درمیاد ! مانند دسته پیچ گوشتی های شیشه ای